Parduoda pigiau: Kaitlentė BOSCH PIE611B18E - nemokamas skelbimas


Kaitlentė BOSCH PIE611B18E

Skelbimo kategorija: Buitinė technika
Kaina: 1 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:Skelbikas
Telefonas: +37060012345
El. paštas: neturi@elpasto.lt

Skelbimo aprašymas

Kaitlentėje yra 4 kaitvietės su integruota puodų atpažinimo funkcija. PowerManagement“ funkcija leis efektyviai panaudoti kaitlentės galingumus ir sutaupyti elektros energijos. QuickStart funkcijos pagalba greitai pasirinksite kepimo diapazoną. Lengvas sensorinis valdymas efektyvus rezultatas! Laikmatis su kiekvienos kaitvietės išjungimo funkcija trumpalaikis žadintuvas.
,581,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,581,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė AEG HK634200XB,83,Indukcinė kaitlentė itin atitinka pirkėjų poreikius. Kai tik puodas paliečia kaitlentę ji tuoj pat pasiekia tinkamą temperatūrą kurią galite nedelsdami patikslinti. Kaitlentė įkaista ir atvėsta vos per kelias sekundes. Be to kaitlentė kaitina puodą – ir tik puodą. Ši kaitlentė turi galios didinimo funkciją. Ji užtikrina smarkų intensyvų kaitinimą iki 10 minučių o paskui vėl grįžta prie kaitlentės aukščiausios kaitinimo nuostatos kad galėtumėte pabaigti gaminti patiekalą. Indukcinė technologija kaitina tik indą o ne pačią kaitvietę. Todėl aplinkinis paviršius lieka vėsus o nuvarvėjusius ar išsiliejusius skysčius galima nuvalyti nepaliekant nei dėmelės. Tokiu būdu kaitlentė visuomet būna idealiai švari.
,582,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,582,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė AEG HK654070XB,83,Kaitlentėje sumontuota sistema „Direktouch“ leidžia jums tiesiogiai valdyti kaitlentės valdiklius ir nedelsiant pasirinkti tikslų reikiamą lygį vienu spustelėjimu.Laikmatis „Öko“ – tai sumanus būdas efektyviau panaudoti savo išteklius. Kai jūs nustatote kaitlentėje maisto gaminimo laiką laikmatis tiksliai apskaičiuoja kada išjungti kaitlentę ir pabaigti gaminti patiekalą naudojant liekamąją kaitlentės šilumą. Koks rezultatas? Tokios pat aukštos kokybės maistas gaunant mažesnes sąskaitas už elektrą. Šis paviršius turi du nuolatinius kaitros šaltinius didelę trijų žiedų kaitvietę ir ovalinę universalią kaitvietę. Šis optimalus derinys užtikrins pageidaujamo dydžio karščio šaltinį būtiną net specialiems neįprastų dydžių prikaistuviams – tai gera galimybė pasiekti puikių rezultatų.Sistema „OptiHeat Control“ stebi kaip vėsta kiekviena kaitvietė ir pateikia svarbius duomenis padedančius jums efektyviai panaudoti likusį karštį. „OptiHeat Control“ parodo kai: 1. Paviršius yra pakankamai įkaitęs gaminimui. 2. Paviršius yra vis dar pakankamai karštas kad išlaikytų maistą vis dar šiltą.
,583,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,583,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė BLOMBERG MIN 54306 N,83,Indukcinė kaitlentė su greito įkaitinimo funkcija laikmačiu ir garsiniu signalu.
,584,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,584,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE GW 65 CLI,83,Naujas Gorenje Classico kolekcijos dujinis paviršius su paprastai valdomomis retro stiliaus rankenėlėmis. Be sendinto žalvario imitacijos klasikinio rankenėlių dizaino primenančio senąsias keramikines orkaites šis prietaisas vartotojui suteikia galimybę patogiai naudotis visomis moderniausiomis technologijomis.
,585,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,585,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE GW 65 CLI,83,Naujas Gorenje Classico kolekcijos dujinis paviršius su paprastai valdomomis retro stiliaus rankenėlėmis. Be sendinto žalvario imitacijos klasikinio rankenėlių dizaino primenančio senąsias keramikines orkaites šis prietaisas vartotojui suteikia galimybę patogiai naudotis visomis moderniausiomis technologijomis.
,586,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,586,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE IT 612 ASC,83,Puiki indukcinė kaitlentė kurios kaitinimo elementai yra pagaminti Vokietijoje. Prietaisas taip pat turi PowerBoost funkciją visose keturiose kaitvietėse. Ši funkcija skirta sparčiam ir galingam veikimui kad galėtume dar greičiau ir efektyviau gaminti taip sutaupydami ne tik laiko bet ir energijos.
,587,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,587,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė AEG HG694340XB,83,Šią puikiai pritaikomą dailaus stiklo keramikos kaitlentę galima elegantiškai įrengti stalviršyje sukuriant tobulą bei vientisą paviršių.Suderinus geriausias dujų galios ir naujausios apšvietimo technologijos savybes šioje kaitlentėje naudojamos šviesos diodų lemputės leidžiančios tiksliai kontroliuoti liepsnos dydį ir kaitinimo nuostatas. Kaitlentės ketaus grotelės atrodo moderniai ir profesionaliai. Elegantiškos bet labai funkcionalios jos puikiai laiko visų dydžių ir formų prikaistuvius.
,588,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,588,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE IT 61 SC,83,Puiki indukcinė kaitlentė kurios kaitinimo elementai yra pagaminti Vokietijoje. Prietaisas taip pat turi PowerBoost funkciją visose keturiose kaitvietėse. Ši funkcija skirta sparčiam ir galingam veikimui kad galėtume dar greičiau ir efektyviau gaminti taip sutaupydami ne tik laiko bet ir energijos.
,589,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,589,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė WHIRLPOOL ACM808/BA/S,83,Naujoji Silver Dawn spalvos kaitlentė yra chameleoniška: šviesoje išryškėja sidabrinė spalva tamsėjant atsiranda smėlio rudumo atspalvis. Ši Italijoje gaminama indukcinė kaitlentė turi Flexi Cook (kaitviečių apjungimo) zoną išjungimo laikmatį puodų atpažinimo liekamojo karščio indikatorius jutiklinį valdymą automatinio virimo palaikymo funkciją.
,590,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,590,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE GHS 64-ORA-W,83,Puiki baltos spalvos Gorenje ORA ITO kolekcijos dujinė kaitlentė ant grūdinto stiklo. Ketaus puodų laikikliai užtikrina stabilumą o dėl glotnaus stiklo paviršiaus kaitlentę valyti itin paprasta.
,591,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,591,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE GCS 64 C-1,83,Puiki Gorenje dujinė kaitlentė pasižyminti stiklo-keramikiniu paviršiumi. Ketaus puodų laikikliai užtikrina stabilumą o dėl glotnaus stiklo paviršiaus kaitlentę valyti itin paprasta.
,592,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,592,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE IT 612 AC,83,Indukcinės kaitlentės veikia neįtikėtinai greitai ir efektyviai leisdamos pagaminti puikų ir sveiką maistą. PowerBoost funkcija skirta sparčiam ir galingam veikimui kad galėtume dar greičiau ir efektyviau gaminti taip sutaupydami ne tik laiko bet ir energijos.
,593,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,593,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE GTW641UB,83,Puiki Gorenje dujinė kaitlentė. Ketaus puodų laikikliai užtikrina stabilumą o dėl glotnaus stiklo paviršiaus kaitlentę valyti itin paprasta.
,594,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,594,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė ELECTROLUX EHH46540FK,83,Indukcinė keraminė kaitinimo plokštė su šlifuotu rėmeliu ir sensoriniu valdymu Direct Access. 4 indukcinės kaitvietės greitai įkaista dėl didelės galios funkcijos.
,595,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,595,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė WHIRLPOOL ACM808/BA/WH,83,Naujoji Silver Dawn spalvos kaitlentė yra chameleoniška: šviesoje išryškėja sidabrinė spalva tamsėjant atsiranda smėlio rudumo atspalvis. Ši Italijoje gaminama indukcinė kaitlentė turi Flexi Cook (kaitviečių apjungimo) zoną išjungimo laikmatį puodų atpažinimo liekamojo karščio indikatorius jutiklinį valdymą automatinio virimo palaikymo funkciją.
,596,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,596,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE GKTG 6 SY2B,83,Puikus naujosios Gorenje Simplicity kolekcijos dujinis paviršius su SimpleOff rankenėlėmis kurios užtikrina saugų paprastą ir tiksliai kontroliuojamą maisto gaminimo procesą. SimpleOff rankenėlė yra patentuota naujovė rinkoje ir turi unikalius techninius parametrus. Laikmatis kuris yra integruotas į rankenėlę automatiškai išjungia dujinį degiklį. Laikmačiu taip pat gali būti nustatytas degiklio veikimo laikas (iki 99 minučių).
,597,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,597,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE IT 612 SY2W,83,Tai naujosios Gorenje Simplicity kolekcijos puikaus dizaino balta indukcinė kaitlentė. Indukcinės kaitlentės veikia neįtikėtinai greitai ir efektyviai leisdamos pagaminti puikų ir sveiką maistą. SuperBoost funkcija skirta sparčiam ir galingam veikimui kad galėtume dar greičiau ir efektyviau gaminti taip sutaupydami ne tik laiko bet ir energijos.
,598,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,598,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė GORENJE IC 634 CLI,83,Tai išskirtinis produktas - retro stiliaus indukcinė kaitlentė! Retro dizainas ir naujausios pažangiausios technologijos viename produkte!
,599,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,599,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė ELECTROLUX EHI6540FWP,83,Indukcinė kaitlentė „Infinite“ suteikia jums maksimalią laisvę. Galite dėti bet kokių dydžių ir formų prikaistuvius beveik bet kur svarbu kad jie dengtų vieną iš keturių pažymėtų taškų.Šios kaitlentės valdikliai „DirectAccess“ leidžia visiškai intuityviai nustatyti gaminimo lygį – tiesiog palieskite ir slinkite pasirinkdami reikiamą nuostatą. Šios kaitlentės jungiamosios grandies funkcija visai neužima vietos bet leidžia Jums atverti daugiau maisto gaminimo galimybių. Ji gali sujungti dvi kaitvietes sudarydama vieną didesnę kaitvietę Išskirtinė šios kaitlentės stiklo paviršiaus spalva skirta unikaliam skoniui ir stiliui atspindėti.
,600,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,600,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė BOSCH PIN651F27E,83,Su nauja indukcine Bosch kaitlente maisto gaminimas taps malonumu. Dar daugiau patogumo suteiks galimybė dvi kaitvietes sujungti į vieną o lengvas funkcijų valdymas bei saugi kaitlentės priežiūra nenuvils Jūsų nė akimirką. Džiaukitės puikiu pagalbininku maisto gaminime ir stebinkite rezultatais aplinkinius.
,601,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,601,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė AEG HK874400FB,83,Neribotos galimybės gaminti maistą: šios indukcinės viryklės kaitvietės automatiškai prisitaiko prie Jūsų prikaistuvių užtikrinant tolygius gaminimo rezultatus nepriklausomai nuo prikaistuvių dydžio arba padėties.Sistema „Direktouch“ suteikia galimybę tiesiogiai valdyti kaitlentę. Vienu piršto prisilietimu naujoviškomis pasukamomis sklendėmis galėsite tiksliai ir greitai reguliuoti karštį. Indukcinė technologija akimirksniu kaitina indą bet ne pačią kaitlentę. Be to ji leidžia Jums nepaprastai tiksliai reguliuoti galios lygį.
,602,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,602,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė ELECTROLUX EHH8945FOG,83,Neribotų galimybių indukcinė kaitlentė suteikia Jums laisvę dėti ant kaitlentės bet kokio dydžio prikaistuvius. Jums tereikia užtikrinti kad puodas dengtų vieną iš keturių pažymėtų taškų. Turėdami tokių neribotų galimybių galite nevaržomi kurti ir patiekti šedevrus kiekvieno valgio metu.Pasirinkite baltą spalvą ir suteikite savo projekto spalvų gamai gaivią modernią išvaizdą. Ši valdymo sąsaja rodo visą reikiamą informaciją ir nuostatas ryškioje baltoje diodų šviesoje. Sukuriamas subtilus stilingas efektas derantis su kitais virtuvės prietaisų valdymo skydeliais.
,603,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,603,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE KM6202,83,Įkaitinimo kaitlentė. HiLight spindulinis kaitinimo būdas pasižymintis labai trumpa maždaug 3 sek.įkaitinimo trukme. 2 kintamo skersmens kaitvietės. Automatinis užvirimas didžiausia galia ir tolesnis virimas sumažinta galia ant visų kaitviečių. Liekamosios šilumos indikacija praneša apie kiekvieną virimo zoną ar ji dar karšta. Automatinis kaitlentės išjungimas viršijus maksimalią veikimo trukmę.
,604,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,604,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE CS 1112 E,83,CombiSet Miele kaitlentė. Viena kintamo skersmens kaitlentė. Liekamosios šilumos indikacija praneša apie kiekvieną virimo zoną ar ji dar karšta.
,605,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,605,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE CS 1012-1,83,Stilingas ir įdomus CombiSet serijos dujinis Miele paviršius. Papildys Miele gaminių gamą virtuvėje. Patogus reguliavimas įrenginio priekyje taip pat komfortiškos grotelės dviems kaitvietėms. Dujų tiekimas nutraukiamas kai tik užgęsta liepsna.
,606,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,606,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE CS 1312 BG,83,CombiSet serijos grilis Miele. Dvi patogios kepimo zonos ir 12 kaitinimo galios lygių.
,607,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,607,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE grilis CS 1322,83,Vasara neįsivaizduojama be kepsnių kepsninių ar bent ant laužo kepamų dešrelių. Vis daugiau lietuvių mėgaujasi grynu užmiesčio oru sumišusiu su gardžiai kvepiančiais dūmais. CombiSet serijos grilis Miele. Dvi patogios kepimo zonos ir 12 kaitinimo galios lygių. Mėgaukitės skaniais griliaus patiekalais.
,608,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,608,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE CS1122E,83,Modernus dizainas galingos virimo zonos ir blizgantis paviršius štai kas įeina į Miele CS1122E komplektaciją. Šis išskirtinis prietaisas turi dvi kaitvietes iš kurių kiekviena pasižymi 12 maitinimo parametrais. Pratęsta virimo zona yra sukurta specialiai tam kad tilptų didesnės keptuvės ir kad indus galėtumėte patogiai išdėstyti. Jūsų saugumui novatoriški likutiniai šilumos indikatoriai skirti tam kad įspėti jus apie gaminimo stadijas. Liekamosios šilumos indikacija praneša apie kiekvieną virimo zoną ar ji dar karšta. Kaitlentė automatiškai išsijungia jei virimas viršija Jūsų nustatytą paviršiaus darbo laiką.
,609,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,609,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE CS1212I-1,83,Indukcinė kaitlentė su indų atpažinimo funkcija. TwinBooster funkcija kuri leidžia padidinti kaitinimo galią. Liekamosios šilumos indikacija praneša apie kiekvieną virimo zoną ar ji dar karšta. Automatinis kaitlentės išjungimas viršijus maksimalią veikimo trukmę.
,610,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,610,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE KM 6322,83,Indukcinis paviršius Miele. Šiluma sukuriama tiesiai puodo dugne. Dėl tiesioginio šildymo puodo dugne mažiau įkaista stiklo keramika. 9 galios pakopų skaičius. Tuo pačių metų galima naudoti 4 zonas. Likukutinės šilumos indikacija. Puodo bei jo dydžio indikavimas nutraukiamas energijos tiekimas kai ant įjungtos virimo zonos nėra virimo indo arba uždėtas netinkamas puodas. Dviejų kaitlenčių naudojimas kaip vienos galimybė. TwinBooster kaitvietės galios padidinimo funkcija. Laikmatis. Automatinis kaitlentės išsijungimas viršijus maksimalią veikimo trukmę. Užvirimo elektronika. Visų kaitviečių atminties funkcija. Laikmatis. Apsauga nuo vaikų. Apsauginis išjungimas.
,611,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,611,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...šius MIELE KM 6324 BRWS,83,Baltos spalvos indukcinis paviršius Miele. Šiluma sukuriama tiesiai puodo dugne. Dėl tiesioginio šildymo puodo dugne mažiau įkaista stiklo keramika. 9 galios pakopų skaičius. Tuo pačiu metu galima naudoti 4 zonas. Likutinės šilumos indikacija. Puodo bei jo dydžio indikavimas nutraukiamas energijos tiekimas kai ant įjungtos virimo zonos nėra virimo indo arba uždėtas netinkamas puodas. Dviejų kaitlenčių naudojimas kaip vienos galimybė. TwinBooster kaitvietės galios padidinimo funkcija. Automatinis kaitlentės išsijungimas viršijus maksimalią veikimo trukmę. Užvirimo elektronika. Visų kaitviečių atminties funkcija.
,612,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,612,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE KM 6346,83,Indukcinis paviršius Miele. Šiluma sukuriama tiesiai puodo dugne. Dėl tiesioginio šildymo puodo dugne mažiau įkaista stiklo keramika. Tuo pačiu metu galima naudoti 4 zonas. Puodo bei jo dydžio indikavimas nutraukiamas energijos tiekimas kai ant įjungtos virimo zonos nėra virimo indo arba uždėtas netinkamas puodas. Galimybė naudoti dvi kaitlentes kaip vieną. TwinBooster kaitvietės galios padidinimo funkcija. Automatinis kaitlentės išsijungimas viršijus maksimalią veikimo trukmę.Yra užvirimo ir atminties funkcija.
,613,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,613,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE KM 6379,83,Indukcinis paviršius Miele. Šiluma sukuriama tiesiai puodo dugne. Dėl tiesioginio šildymo puodo dugne mažiau įkaista stiklo keramika. 9 galios pakopų skaičius. Tuo pačių metų galima naudoti 4 zonas. Likutinės šilumos indikacija. Puodo bei jo dydžio indikavimas nutraukiamas energijos tiekimas kai ant įjungtos virimo zonos nėra virimo indo arba uždėtas netinkamas puodas. Dviejų kaitlenčių naudojimas kaip vienos galimybė. TwinBooster kaitvietės galios padidinimo funkcija. Automatinis kaitlentės išsijungimas viršijus maksimalią veikimo trukmę.
,614,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,614,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė MIELE CS 1327 Y,83,CombiSet serijos Tepan Yaki kepimo paviršius. 12 kaitinimo galios lygių. Likutinės šilumos indikatorius visada parodys kai paviršius yra labai karštas.
,615,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,615,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė BOMANN EKP 5027 CB,83,Kokybiška ir kompaktiška elektrinė viryklė kurią galėsite pastatyti tiesiog ant stalo ar spintelės. Didelė 1500 W galia leis greitai ir patogiai paruošti maistą.
,616,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,616,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė ADLER AD 6503,83,Kokybiška ir kompaktiška elektrinė viryklė kurią galėsite pastatyti tiesiog ant stalo ar spintelės. Didelė 1500 W galia leis greitai ir patogiai paruošti maistą.
,617,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,617,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė DEA 3006 K 2 kaitv. be ork.,83,Kokybiška ir kompaktiška dujinė viryklė kurią galėsite pastatyti tiesiog ant stalo ar spintelės geriausias pasirinkimas ieškant nebrangaus prietaiso ant kurio būtų galima pasigaminti maisto sodo namelyje bendrabutyje ar panašiai.
,618,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,618,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė FIRST 5083-3,83,Mobili ir kompaktiška dviejų kaitviečių mini viryklė kurią galėsite pastatyti tiesiog ant stalo ar spintelės. Didelė 2250 W galia leis greitai ir patogiai paruošti maistą. Mini virykle FIRST 5083-3 tai puiki pagalbininkė mažoje virtuvėje.
,619,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,619,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė FIRST 5096-1,83,Kompaktiška portatyvi nešiojamoji elektrinė viryklė – optimalus pasirinkimas ieškant nebrangaus prietaiso pasigaminti maisto sodo namelyje ar bendrabutyje. Infroraudonųjų spindulių paviršių lengva nuvalyti o neįkaistanti bazė nepažeis stalo ar spintelės paviršiausReguliuojamas termostatas. Didelis efektyvumas: 300 ° C gali būti pasiektas per 30s.
,620,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,620,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė BOMANN DKP 5028 CB,83,Mobili ir kompaktiška dviejų kaitviečių mini viryklė kurią galėsite pastatyti tiesiog ant stalo ar spintelės. Didelė 2500 W galia leis greitai ir patogiai paruošti maistą.
,621,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,621,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė ADLER AD 6504,83,Mobili ir kompaktiška dviejų kaitviečių mini viryklė kurią galėsite pastatyti tiesiog ant stalo ar spintelės. Didelė 2250 W galia leis greitai ir patogiai paruošti maistą.
,622,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,622,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė mini viryklė FIRST 5095-1,83,Elegantiška nešiojama indukcinė kaitlentė – norintiems išplėsti gaminimo galimybes arba ieškantiems prietaiso pasidėti sode ar darbo vietoje. Ji paprastai ir tiksliai reguliuojama leidžia išvengti perkepinimo nustačius laikmatį o kadangi kaitina tik puodą bei pasižymi neslystančiu pagrindu - labai saugi.
,623,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,623,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė FIRST 5096-3,83,Kompaktiška portatyvi nešiojamoji elektrinė viryklė – optimalus pasirinkimas ieškant nebrangaus prietaiso pasigaminti maisto sodo namelyje ar bendrabutyje. Infroraudonųjų spindulių paviršių lengva nuvalyti aukštos kokybės stiklas 4 skaitmenų skystųjų kristalų ekranas laikmatis reguliuojamas termostatas likutinės šilumos indikatorius.
,624,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,624,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė mini viryklė MPM MKE-06,83,Kompaktiška portatyvi nešiojamoji elektrinė viryklė – optimalus pasirinkimas ieškant nebrangaus prietaiso pasigaminti maisto sodo namelyje ar bendrabutyje.
,625,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,625,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen...ė mini viryklė UNOLD UND58235,83,Maisto gaminimas ant indukcinės plytelės padeda sutaupyti iki 50% elektros energijos o gaminimo laikas sutrumpėja iki 30%. Indukcinė plytelė kaitina ne kaitvietę bet puodo dugną.Greitai ir tiksliai įkaista greitai reaguoja į pakeitimus.
,626,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,626,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... viryklė CASO Vario Power 3400 Domino,83,
,627,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,627,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė ADLER AD6003,83,Aukštos kokybės elektrinė orkaitė su grilio ir kepimo padėklais. Galimybė kepti mėsą tortus duoną ir kitus patiekalus kuriems reikia aukštos temperatūros. Galimybė pasirinkti kaitinimą iš viršaus apačios arba abu kartu suteiks tikrą laisvę Jūsų patiekalų ruošimui. Kaitinimo elementai sukurti iš aukštos kokybės plieno todėl jie tarnaus ilgai. Įmontuotas laikininkas praneš Jums kada praeis tam tikras laiko tarpas todėl daugiau niekada neprisvilinsite savo gaminamo maisto! Ši orkaitė yra nedidelė todėl palyginus su įprastine suvartos mažiau energijos ir užims mažiau vietos!
,628,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,628,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė ADLER AD6005,83,Aukštos kokybės orkaitė. Kaitinimo elementas pagamintas iš atsparaus ir nerūdijančio plieno todėl ilgas tarnavimo laikas garantuotas. Orkaitėje esantys grilio lentyna ir kepimo padėklas įgalins Jus kepti troškinti gruzdinti bet ką! Orkaitėje įmontuotas laikininkas kuris praneš kada Jūsų patiekalas baigė kepti todėl apie prisvilusius ir sugadintus pietus arba vakarienę galėsite pamiršti!
,629,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,629,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė ADLER AD6001,83,Aukštos kokybės elektrinė orkaitė su grilio ir kepimo padėklais. Galimybė kepti mėsą tortus duoną ir kitus patiekalus kuriems reikia aukštos temperatūros. Galimybė pasirinkti kaitinimą iš viršaus apačios arba abu kartu suteiks tikrą laisvę Jūsų patiekalų ruošimui. Kaitinimo elementai sukurti iš aukštos kokybės plieno todėl jie tarnaus ilgai. Įmontuotas laikininkas praneš Jums kada praeis tam tikras laiko tarpas todėl daugiau niekada neprisvilinsite savo gaminamo maisto! Ši orkaitė yra nedidelė todėl palyginus su įprastine suvartos mažiau energijos ir užims mažiau vietos!
,630,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,630,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė CAMRY CR6007,83,Aukštos kokybės elektrinė orkaitė su griliumi ir kepimo dėklu leis pagaminti skaniausius pyragus traškią ir skrudintą mėsą bei eilę kitų patiekalų kurie reikalauja aukštos temperatūros. Kaitinimo elementai pagaminti iš atsparaus nerūdijančio plieno padės užtikrinti kad orkaitė tarnautų ilgai ir kokybiškai. Dėka reguliuojamo šildymo rėžimo ir 42 litrų orkaitės talpos net ir didžiausi patiekalai bus kuo puikiausiai iškepę.
,631,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,631,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė CAMRY CR111,83,Aukštos kokybės elektrinė orkaitė su griliu ir kepimo skarda. Joje galima kepti mėsą pyragus ir ruošti kitus patiekalus kurie reikalauja aukštų temperatūrų. Orkaitėje galėsite pasirinkti šildymo režimą: iš apačios iš viršaus arba tuo pačiu metu iš apačios ir iš viršaus. Kaitinimo elementai pagaminti iš atsparaus nerūdijančio plieno kas daro juos patvarius ir patikimus. Laikmatis informuoja apie kepimo pabaigą.Elektrinės orkaitės nd talpa 43L kuri leidžia kepti didelius maisto kiekius arba paruošti du skirtingus produktus tuo pačiu metu.
,632,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,632,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė ADLER AD6011,83,Aukštos kokybės elektrinė orkaitė su kepintuvo stovu ir kepimo skarda. Galite kepti mėsą pyragus ir pasiruošti kitų patiekalų kurie reikalauja aukštos temperatūros. Orkaitė leidžia Jums pasirinkti šildymo režimą: iš apačios iš viršaus arba tuo pačiu metu iš apačios ir iš viršaus. Kaitinimo elementai buvo pagaminti iš atsparaus nerūdijančio plieno kas daro juos patvarius ir patikimus. Dėka laikmačio vartotojas informuojamas kai tam tikro laiko praeina. Ši orkaitė yra 34 L talpos kuri leidžia iškepti didelis porcijas maisto arba paruošti du skirtingus produktus tuo pačiu metu.
,633,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,633,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė DELONGHI EO12562.BK,83,De'Longhi krosnelės pasižymi itin aukšta kokybe todėl yra vertinamos visame pasaulyje. Ši krosnelė yra ypač funkcionali ji ne tik kepa bei atšildo maistą bet taip pat turi griliaus ir konvekcijos funkcijas. EO12562 krosnelė - itin kompaktiška mobili maistas joje pašyla 15% greičiau. Krosnelė gali įkaisti nuo 100 °C iki 220 °C. Sandarios dvigubo stiklo durelės užtikrina stabilią temperatūrą ir sumažina elektros energijos sąnaudas.
,634,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,634,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... orkaitė DELONGHI DO32852,83,De'Longhi krosnelės pasižymi itin aukšta kokybe todėl yra vertinamos visame pasaulyje. Krosnelės yra ypač funkcionalios jos ne tik kepa bei atšildo maistą bet taip pat turi griliaus ir konvekcijos funkcijas. DO32852 krosnelė - kompaktiška ir stilinga maistas joje pašyla greičiau todėl sunaudojama ženkliai mažiau elektros energijos. Krosnelė įkaista iki 220 °C vos pe 3 minutes! DO32852 viena prabangiausių ir bene funkcionaliausia mini orkaitė rinkoje. Kiekvienam vartotojui padės patogus LCD displėjus 10 programuojamų kepimo funkcijų neleis suklysti gaminant mėgiamus patiekalus na o besisukančio iešmo funkcija dvigubo nekaistančio stiklo durelės ir vientisas lengvai valomas orkaitės vidus leis džiaugtis maisto gaminimo malonumu kiekvieną dieną.
,635,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,635,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... RUSSELL HOBBS 18524-56,83,Klasikinis šiuolaikiškas dizainas su elegantiškų juodu žiedų piešiniu baltame fone. Su šio grilio pagalba pagaminsite sveiką maistą visai šeimai per kelias minutes.
,636,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,636,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... WIK 9129,83,Elektrinis dviejų kepimo paviršių stalo grilis nustebins savo galimybėmis kepsnių ir didkepsnių gurmanus. Šis dviviršis stalo grilis pritaikytas įvairių kasdienių ir egzotiškų patiekalų gaminimui. Mėsa kepa savo sultyse todėl nereikia aliejaus. Naudokite skirtingas grilio puses eksperementuokite ir ragaukite Jūsų mėgstamus patiekalus be riebalų!
,637,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,637,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... PHILIPS HD6323/20,83,„Philips“ stalinis grilis su dviguba plokšte. Lygus paviršius idealiai tinka norint švelniai apkepti tokius produktus kaip daržovės žuvis ar krevetės; rumbuotas paviršius tiks mėsaipvz. kepsniams mėsainiams ar dešrelėms su puikiomis grilio juostelėmis. Ant nepridegančio paviršiaus galėsite kepti be aliejaus – pajusite tik maisto skonį. Platus temperatūros diapazonas (70–230 °C) – galėsite pasirinkti idealią temperatūrą kiekvienam ingredientui ir mėgautis tobulu maisto skoniu.
,638,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,638,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... PHILIPS HD4419,83,Atraskite nuostabiausius skonius su PHILIPS griliu. Galingas stalinis grilis turi aukštą temperatūrą palaikančią kepimo plokštę kuri suteikia sultingą skonį. Plokštė greitai įkaista ir papildoma grilio stora plokštė išlieka karšta kad ir kas nutiktų o ant rumbuoto ir lygaus paviršiaus galima gaminti įvairius gardumynus.
,639,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,639,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... PHILIPS HD6305/20,83,Ruoškite kepsnius ant grotelių savo stiliumi. Kontaktinis grilis greitai įkaista ir išlaiko pastovią temperatūrą tai užtikrina greitą maisto paruošimą ir akimirksniu užrakina skonį maisto viduje. Grilio plokštės yra su nuolydžiu todėl nuo jų lengvai nuteka visas riebalų perteklius o nelimpantį griliaus paviršių itin lengva valyti. Mėgaukitės skaniu maistu kiekvieną dieną.
,640,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,640,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... PHILIPS HD4417/20,83,
,641,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,641,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... ARIETE Yaki 798,83,YAKI – tai novatoriškas minimalistinio techno dizaino stiklo-keraminis grilis. Funkcionalus bet stilingas todėl privalo turėti savo vietą šiuolaikinėje virtuvėje. Skirtas ne tik kepti grilio produktus bet kartu kepti įvairius kitus produktus pvz. žuvį krevetes ir kalmarus arba mėsą su daržovėmis ir t.t. o taip pat puikiai tiks greitojo maisto ruošimui. Gamina greitai nedegina maisto ir išsaugo visas jo naudingas savybes. Aukštas efektyvumas tačiau maža galia užtikrina energijos taupymą.
,642,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,642,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... PHILIPS HD4469/90,83,Su sveiko maisto kepsnine Philips HD4469/90 atraskite nuostabius skonius. Dėka plataus temperatūrų diapazono įvairių kepinimo padėčių: stalinis arba kontaktinis kepinimas kepimas orkaitėje - galite ruošti kepsnius ant grotelių savo stiliumi.
,643,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,643,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/virykles-orkaites-ir-kaitlen... STOLLAR BGR820,83,Aukščiausio lygio kepintuvas. Kepsniams reikalingą karštį užtikrinančios išimamosios plokštės kurias galima plauti indaplovėje. Su kaitinimo elementais kurie yra plokštėse o ne po jomis ir su elektroniniu termostatu reaguojančiu į mažiausius temperatūros pokyčius šis kepintuvas apskrudusius ir minkštus kepsnius iškepa dvigubai greičiau nei kepsninė ir yra labai lengvai išvalomas. Prireikus padvigubinti kepimo paviršių jį galima plokščiai atlenkti; jis taip pat turi įlietą titaninį nelimpantį paviršių LCD ekranėlį laikmatį reguliuojamą temperatūrą kurią galima pritaikyti viskam pradedant blynais ir baigiant sumuštiniais bei plokščių aukščio reguliatorių.
,644,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,644,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CFB 6432 W,83,Ekonomiškas garų surinktuvas. Maksimali galia - 240m3/h. 3 galingumo lygiai reguliuojami slankiuoju jungikliu. Plaunamas metalinis riebalų filtras. Yra apšvietimas. Galima naudoti su angliniu filtru.
,645,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,645,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CWB 6441 X,83,Kamino tipo garų surinktuvasmontuojamas virš viryklės. Su BEKO VWB 6441 X jūsų namai neįsigers nemalonaus kvapo. Tai virtuvės įrenginys kuris greitai pašalins bet kokius kvapus. Jis komplektuojamas su plaunamais aliuminiais riebalų filtrais. Galima naudoti ir su angliniais filtrais.
,646,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,646,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CTB 6407 X,83,Itin patogiai naudojamas teleskopinis garų surinktuvas kurio aliuminio filtrus galite išplauti patys.
,647,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,647,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CTB 6407 W,83,Įmontuojamas garų surinktuvas kurio maksimali ištraukimo galia - 280m3/h. 3 galingumo lygiai reguliuojami slankiuoju jungikliu. Plaunamas aliuminis riebalų filtras. Yra apšvietimas. Galima naudoti su angliniu filtru.
,648,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,648,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CFB 6434 S,83,Garų surinktuvas su 2 varikliais kurio maksimali ištraukimo galia - 350m3/h. 3 galingumo lygiai reguliuojami slankiuoju jungikliu. Plaunamas metalinis riebalų filtras. Yra apšvietimas. Galima naudoti su angliniu filtru.
,649,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,649,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR SUNNY/50 1M WH AL,83,50 cm pločio po spintele montuojamas baltos spalvos garų surinktuvas. Reguliuojamas stiklo pasvirimo kampas mechaninis mygtukinis valdymas. Puikiai dera su baltos spalvos virykle.
,650,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,650,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR SUNNY/60 1M WH AL,83,60 cm pločio po spintele montuojamas baltos spalvos garų surinktuvas Reguliuojamas stiklo pasvirimo kampas mechaninis mygtukinis valdymas. Puikiai dera su baltos spalvos virykle.
,651,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,651,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR AURORA ST/WH/F/50,83,Įmontuojamas 500m3/val ištraukimo galios 50cm teleskopinis baltos spalvos garų surinktuvas. Ypač patogus valdymas gartraukio šone 2 aliuminio riebalų filtrai.
,652,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,652,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR AURORA ST/GRX/F/50,83,Įmontuojamas 500m3/val ištraukimo galios 50cm teleskopinis baltos spalvos garų surinktuvas. Ypač patogus valdymas gartraukio šone 2 aliuminio riebalų filtrai.
,653,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,653,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR AURORA LX/WH/F/60,83,Įmontuojamas 500m3/val ištraukimo galios 60cm pločio teleskopinis baltos spalvos gartraukis. Ypač patogus valdymas gartraukio šone 2 aliuminio riebalų filtrai.
,654,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,654,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DAH 301 RF,83,50 cm pločio puikus garų surintuvas nerūdijančio plieno spalvosmontuojamas po spintele.Reguliuojamas stiklo pasvirimo kampas mechaninis mygtukinis valdymas. Puikiai derės nedidelėje virtuvėje.
,655,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,655,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR SUNNY/50 1M INX AL,83,
,656,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,656,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR SUNNY/60 2M WH AL,83,Ypač galingas 2 variklių 60 cm pločio po spintele montuojamas baltos spalvos garų surinktuvas. Reguliuojamas stiklo pasvirimo kampas mechaninis mygtukinis valdymas.
,657,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,657,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR SUNNY/60 1M INX AL,83,
,658,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,658,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H33.6,83,Klasikinio dizaino kamino tipo garų surinktuvas. Puikiai tiks mažoms virtuvėms.
,659,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,659,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DF 615 W,83,Puikus pilnai montuojamas į spintelę teleskopinis garų surinktuvas.
,660,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,660,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR FS 301 ALG 60 2 INX,83,Ypač galingas 2 variklių 60 cm pločio po spintele montuojamas nerūdijančio plieno gartraukis. Reguliuojamas stiklo pasvirimo kampas mechaninis mygtukinis valdymas.
,661,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,661,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR AURORA LX/GRX/F/60,83,Įmontuojamas 500m3/val ištraukimo galios 60cm teleskopinis nerūdijančio plieno spalvos gartraukis. Ypač patogus valdymas gartraukio šone 2 aliuminio riebalų filtrai.
,662,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,662,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR CA Extra INX,83,
,663,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,663,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DF 615 E,83,Puikus pilnai montuojamas į spintelę teleskopinis garų surinktuvas.
,664,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,664,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR SUNNY/60 2M INX AL,83,Ypač galingas 2 variklių 60 cm pločio po spintele montuojamas nerūdijančio plieno gartraukis. Reguliuojamas stiklo pasvirimo kampas mechaninis mygtukinis valdymas.
,665,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,665,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CWB 6441 WN,83,Kamino tipo garų surinktuvas komplektuojamas su plaunamais aliuminiais riebalų filtrais. Galima naudoti ir su angliniais filtrais.
,666,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,666,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DF 620 E-2,83,Puikus pilnai montuojamas į spintelę teleskopinis garų surintuvas. Prietaisas turi 2 variklius kas leidžia pasiekti didelę 600m3/h ištraukimo galią.
,667,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,667,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CWB 6441 XN,83,Kamino tipo garų surinktuvas komplektuojamas su plaunamais aliuminiais riebalų filtrais. Galima naudoti ir su angliniais filtrais.
,668,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,668,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA NEBLIA 500 BLANCA,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,669,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,669,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H62.6S,83,Puikaus dizaino kamino tipo ypač galingas garų surinktuvas.
,670,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,670,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H74.6,83,Puikaus dizaino kamino tipo ypač galingas garų surinktuvas. Šaunus akcentas Jūsų modernioje virtuvėje.
,671,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,671,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA TF-3600 WH,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,672,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,672,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas ELICA OASIS IX/F/55,83,
,673,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,673,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas ELICA TONDA IX F/60,83,Kupolo formos gar7 surinktuvas 3 galios pakopos SLIDER valdymas anglinis filtras komplekte apšvietimas 2x40W
,674,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,674,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA C-500 GLASS,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,675,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,675,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BOSCH DHI635LSD,83,Didžiausias ventiliatoriaus našumas 300 m³/h pagal DIN/EN 61591 dirbant oro ištraukimo režimu Triukšmo lygis veikiant normaliu režimu 400 m³/h: 52 dB (A) kuris atitinka 64 dB (A) re 1pW pagal DIN/EN 60704-2-13 Klavišiniai jungtukai 3 greičio veikimo pakopos Darbo vietos apšvietimas 2 x 7 W energiją taupančiomis lemputėmis.
,676,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,676,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DF 6316 BX,83,Puikus pilnai montuojamas į spintelę teleskopinis garų surintuvas. Juodo stiklo priekinė panelė suteikia išskirtinę ir elegantišką išvaizdą.
,677,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,677,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR CORONA 60 H6 WH,83,Klasikinis 60cm pločio nerūdijančio plieno gartraukis su balto stiklo panele. Valdomas 4 mygtukais.
,678,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,678,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DAH 550 E,83,50 cm pločio puikus kamino tipo garų surinktuvas.
,679,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,679,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H73.6S,83,Puikaus dizaino kamino tipo ypač galingas garų surinktuvas. Lenktas stiklas puikiai derės Jūsų modernioje virtuvėje.
,680,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,680,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H73.6S,83,Puikaus dizaino kamino tipo ypač galingas garų surinktuvas. Lenktas stiklas puikiai derės Jūsų modernioje virtuvėje.
,681,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,681,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H62.9S,83,Puikaus dizaino kamino tipo ypač galingas garų surinktuvas. Puikus pasirinkimas Jūsų virtuvei.
,682,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,682,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR MIAMI-P-S 60 INX,83,Aptakių formų klasikinio itališko dizaino ypač galingas garų surinktuvas.
,683,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,683,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WEISMANN H73.9S,83,Puikaus dizaino kamino tipo ypač galingas garų surinktuvas. Lenktas stiklas puikiai derės Jūsų modernioje virtuvėje.
,684,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,684,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas AEG DF6260ML/1,83,Kompaktiškas ir dailus ištraukiamas gartraukis – idealiai tinka ten kur mažai vietos. Galingas variklis užtikrina kad šis garų rinktuvas efektyviai ištraukia dūmus ir atšviežina orą virtuvėje bei panaikina kvapus.
,685,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,685,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR VETA 60 INX,83,Halogeninis apšvietimas elektronis valdymas ir nerūdijančio plieno korpusas - visa tai puikiai derės klasikinėje virtuvėje!
,686,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,686,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas ELECTROLUX EFC60244X,83,60 cm pločio kamino pavidalo gartraukis su nerūdijančio plieno paviršiumi ir mechaniniais mygtukais.
,687,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,687,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA MIDAS 600 XGWH,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,688,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,688,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas BEKO CWB 6510 X,83,Stilingai atrodantis kamino tipo garų surinktuvas komplektuojamas su plaunamais aliuminiais riebalų filtrais. Galima naudoti ir su angliniais filtrais. Puikiai dera su kita Beko įmontuojama virtuvės technika.
,689,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,689,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA PODIUM 500 XGWH,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,690,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,690,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas ELECTROLUX EFC90475OX,83,Santūri elegancija Šis glotnus garų rinktuvas yra patrauklaus ir lygaus minimalistinio dizaino todėl neabejojame kad jis suteiks jūsų virtuvės aplinkai santūrios elegancijos ir apstulbins jūsų svečius. Šis garų rinktuvas yra platus todėl puikiai tinka jūsų plačiai kaitlentei ar viryklei. 90 cm pločio rinktuvas leis jums būti tikriems kad kaitvietės paviršius visiškai uždengiamas.
,691,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,691,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DT 6545 AX,83,Puikus 60 cm pločio kamino tipo garų surinktuvas su juodo stiklo priekine panele.
,692,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,692,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA CERES 600 XGWH,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,693,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,693,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA CERES 600 XGBK,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,694,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,694,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR VENERE 60 INX BK,83,Garų surinktuvas puikiai papildysiantis Jūsų virtuvės dizainą! Tiesių formų nerūdijančio plieno prietaisas su juodo stiklo panele atrodo ypač stilingai o jutiminis valdymas suprastina ne tik naudojimąsi bet ir palengvina prietaiso priežiūrą.
,695,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,695,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas AEG DK 9660M,83,Idealiai dera prie kitų AEG buitinių prietaisų. Montuojamasis garų surinktuvas idealiai dera prie kitų tos pačios AEG linijos prietaisų todėl padės sukurti tobulą virtuvės stilių.
,696,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,696,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas ELECTROLUX EFB90550DX,83,Atgaivinkite orą savo virtuvėje taip greitai lyg būtumėte profesionalai. Galingas šio garų surinktuvo variklis pasižymi nuostabiu efektyvumu. Paprastais intuityviai naudojamais šio gartraukio elektroniniais mygtukais be vargo kontroliuosite savo virtuvės gaivą.
,697,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,697,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas GORENJE DVG 8565 AX,83,Puikaus dizaino Gorneje garų surinktuvas. Dėl P.A.E. (Perimetrinės ištraukimo sistemos) ištraukimas yra labiau koncentruotas ne toks triukšmingas ir sunaudojama mažiau elektros energijos.
,698,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,698,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas WHIRLPOOL AKR 855 G WH,83,High End dizainas elektroninis valdymas 80 cm pločio stiklinis fasadas 3 darbo greičiai traukos galia 748m³/val.
,699,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,699,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas JETAIR AFRODITA 80INXBK,83,Ypač stilingas ir elegantiškas 80cm juodo stiklo garų surinktuvas su nerūdijančio plieno panele. Perimetrinė traukos sistema ir 900m3/val ištraukimo galia užtikrina ypač efektyvų veikimą. 3 pozicijų valdymas ir laikmatis palengvins naudojimąsi prietaisu.
,700,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,700,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas CATA ARTE 900XGWH,83,CATA prekinis ženklas sukurtas stilingai kokybės paženklintai virtuvei. Išskirtinio dizaino ergonomiški įrenginiai sukurs išskirtinumo ir prabangos pojūtį kaskart atvėrus virtuvės duris. Nes CATA sukurta įkvėpti ir mėgautis... CATA gartraukių gamintojas siekia tapti rinkos lyderiu pasaulyje virtuvės gartraukių srityje ir siūlo platų asortimentą lengvai naudojamų ergonomiškų bei aukštos kokybės gaminių. Tai bene patraukliausi ir atitinkantys tarptautinius kokybės standartus (ISO 9001) gaminiai sertifikuoti tokių įstaigų kaip UL ROSSTEST KEMA VDO. CNA grupės gaminamuose produktuose optimizuojamas energijos suvartojimas ir sumažintas poveikis aplinkai (energijos taupymo ir žemo triukšmo lygio varikliai).
,701,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,701,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas MIELE DA 409,83,Kamino tipo garų surinktuvas. Didžiausia ištraukimo galia 1015 m3/h.
,702,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,702,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/garu-sur...ų surinktuvas MIELE DA 289-4,83,90 cm pločio gartraukis su viduje įrengta garso izoliacija užtikrinančia sklandų ir ramų veikimą. Elektroninė galios reguliavimo sistema su papildomais šviesos diodais visais darbiniais režimais užtikrina nuolatinę visų funkcijų kontrolę ir individualų galios reikalavimą.
,703,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,703,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... angl. filtrui CFB (9188065348),83,
,704,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,704,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... filtras garų surin.WORWO 560X470 1v,83,
,705,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,705,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... filtras WEISMANN H33.6,83,
,706,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,706,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... garų surin.WORWO 560X470 2v,83,
,707,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,707,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... filtras VIDO,83,
,708,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,708,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... filtras WEISMANN D-HXT6000A,83,
,709,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,709,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR F00049,83,
,710,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,710,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR 2JET015,83,
,711,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,711,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR 2JET016,83,
,712,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,712,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR F00478,83,
,713,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,713,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR CFC0038000,83,
,714,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,714,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... metalinis BEKO CTB (9188065383),83,
,715,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,715,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR 2JET63,83,
,716,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,716,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... GORENJE 127029,83,
,717,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,717,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... JETAIR 2JET178,83,
,718,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,718,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... BEKO CTB6407W/ X(9188065385,83,
,719,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,719,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... GORENJE 153255,83,
,720,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,720,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/gartraukiai-filtrai/filtrai/... filtras TELESCOPIC20201WEISMANN,83,
,721,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,721,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER SP24DB6,83,
,722,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,722,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER SJ4000DWB6,83,Dulkių siurblių gamintoja Hoover yra puikiai žinoma visame pasaulyje. Lyderė dulkių siurblių rinkoje savo puikų vardą įgijo gamindama tik pačius kokybiškiausius dulkių siurblius. Kompaktiškas ir ergonomiškas dulkių siurblys Hoover SJ24DW06 padės palaikyti švarą visur. Siurblys labai patogus kadangi jį įkrauti galima nuo automobilio cigarečių pridegėjo (12v). Šis kompaktiškas dulkių siurblys nepamainomas pagalbininkas visur. Švarą palaikyti galėsite visur ir visada!
,723,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,723,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER SJ36WWB6 wet/dry,83,Pakraunamas dulkių siurblys - tai patogu ir paprasta valyti. Itin kompaktiškas todėl neužims daug vietos Jūsų namuose. Veikia iki 10 min. Šis siurblys skirtas valyti tiek sausus tiek ir šlapius paviršius cikloninė dulkių surinkimo sistema - užtikrins paprastą siurblio priežiūrą - vienu mygtuko paspaudimo pašalinsite visas dulkes ar surinktą vandenį iš konteinerio. Tinka visiems paviršiams valyti. Ištraukiamas antgalis leis lengvai pasiekti net sunkiai prieinamas vietas - valyti lentynas baldus ir kt. vietas. Su šiuo siurbliu valyti dulkes - paprasta ir greita.
,724,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,724,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys DAEWOO RC-2200SA,83,Ergonomiškas dizainas žymiai palengvins Jūsų namų ruošos darbus.Šis dulkių siurblys turi automatinį laido susukimą pilno dulkių maišelio indikaciją. Su Daewoo RC-2200SA patogu siurbti nes jis pasiekia net labai sunkiai pasiekiamas vietas.
,725,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,725,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys DAEWOO RC-2200RA,83,
,726,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,726,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER TCP1805 011,83,Dulkių siurblių pramonės lyderės Hoover siurblys TCP1805 011 yra tikras praktiškumo standartas rinkoje! Daugiau nei 100 metų patirtį turinti Hoover šiam siurbliui suteikė paprastas ir pačias svarbiausias funkcijas. Elektroniniu būdu reguliuojama galia sukiojamas grindų ir kilimų antgalis dulkių maišelio indikatorius leis siurbti patogiai. Geriausias kainos ir kokybės santykis rinkoje!
,727,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,727,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC6141/01,83,Valykite automobilį kaip niekada anksčiau! Cikloninė oro srovė be maišelių ir aerodinaminio dizaino antgalis geresniam dulkių surinkimui užtikrinti. Naudodami „Philips MiniVac“ 12 V mini siurblį galėsite mėgautis geresniais valymo rezultatais valydami automobilį.
,728,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,728,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC6142,83,Naudodami „Philips MiniVac Wet&Dry“ 48 V dulkių siurblį galėsite mėgautis geresniais valymo rezultatais. Naudodami dulkių siurblį su drėgnojo ir sausojo valymo sistema patogiai išvalysite tiek išsiliejusį skystį tiek sausą purvą. Aerodinaminio dizaino antgalis užtikrina kad dulkės būtų surinktos dar geriau.
,729,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,729,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų valytuvas KARCHER WV50,83,Pirmasis Kärcher akumuliatorinis langų valytuvas skirtas įvairių lygių paviršių valymui. Pažangi WV 50 langų valytuvo vandens surinkimo sistema surenka nešvarų vandenį prieš jam nuvarvant. WV 50 valo langus nepalikdamas dryžių. WV 50 yra akumuliatorinis juo lengva naudotis ir yra itin universalus galima valyti ne tik langus bet ir kitus lygius paviršius: veidrodžius dušo kabinos sieneles keraminius paviršius ir kt.
,730,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,730,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų valytuvas KARCHER WV2 Plus,83,Kärcher akumuliatorinis langų valytuvas skirtas įvairių lygių paviršių valymui. Pažangi WV2 Plus langų valytuvo vandens surinkimo sistema surenka nešvarų vandenį prieš jam nuvarvant. WV2 Plus valo langus nepalikdamas dryžių. WV2 Plus yra akumuliatorinis juo lengva naudotis ir yra itin universalus galima valyti ne tik langus bet ir kitus lygius paviršius: veidrodžius dušo kabinos sieneles keraminius paviršius ir kt. Tikras malonumas. Langų valymas be lašėjimo! Naujasis Kärcher akumuliatorinis langų valytuvas ne tik užtikrina patogų langų valymą bet ir sutaupo nemažai laiko bei pastangų. Šis praktiškas prietaisas efektyviai valo langus nepalikdamas neišvalytų ruožų bei apsaugodamas nuo nepageidaujamo vandens lašėjimo šalia esančius paviršius - grindis ar baldus. Lyginant su įprastais langų valymo būdais akumuliatorinis langų valytuvas yra gerokai patogesnis. Naujasis akumuliatorinis langų valytuvas: privalumai Mažesnis lengvesnis ir patogesnis Naujasis akumuliatorinis langų valytuvas yra 10% mažesnis negu ankstesni modeliai. Tai reiškia kad langų valymas tampa dar paprastesnis. Ergonomiška rankena leidžia išvalyti praktiškai visą lango paviršių nekeičiant rankos padėties. O be to naujasis modelis yra 100 g lengvesnis tad langų valymas tampa dar ir patogesnis. Nedideli matmenys ergonomiškas dizainas optimalus valymo rezultatas - naujojo langų valytuvo privalumai. Specialūs priedai Naujasis langų valytuvas WV 2 Plus komplektuojamas su pagrindiniais valymo priedais: akumuliatoriniu valytuvu ploviklio išpurškimo talpa mikropluošto šluoste koncentruoto langų ploviklio pakuote.
,731,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,731,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC52E5V3O/XSB,83,Siurbimas niekada nebuvo linksmesnis. Su šiuo nuostabiu dulkių siurbliu namų dulkių siurbimas taps malonesnis. Nuotaikingos spalvos bei mažas svoris suteiks malonumą o papildoma peties juostelė suteiks judesių laisvę!
,732,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,732,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8320/09,83,Šis dulkių siurblys veikia puikiai ir yra priskiriamas energijos vartojimo efektyvumo klasei A. Kietų grindų antgalis puikiai valo visų tipų kietas grindis ypač parketą ir plyteles. 1) Specialūs minkšti šepečio šereliai saugo grindis nuo įbrėžimų. 2) Specialus minkštų šerelių išdėstymas užtikrina optimalų dulkių surinkimą nuo visų kietų grindų. 3) Antgalis yra lengvas ir turi ratukus todėl galėsite lengvai manevruoti grindų paviršiumi. 3 l dulkių talpykla padidina klasikinio „s-bag“ maišelio galimybes ir užtikrina ilgą veikimą. Lengvas aliumininis dulkių siurblio vamzdis patogus naudoti ir nešioti. 2 dalių teleskopinis vamzdis lengvai reguliuojamas kad galėtumėte nustatyti reikiamą aukštį. Ergonomiškos formos rankeną patogu naudoti. Ji pakankamai ilga todėl galite toliau pasiekti ir išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas.
,733,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,733,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER FJ120RW2 011,83,Įkraunamas dulkių siurblys - tai patogu ir paprasta valyti. Itin kompaktiškas todėl neužims daug vietos Jūsų namuose. Veikia iki 20 min. Cikloninė dulkių surinkimo sistema - užtikrins paprastą siurblio priežiūrą - vienu mygtuko paspaudimo pašalinsite visas dulkes iš konteinerio. Tinka visiems paviršiams valyti. Nuimamas priedas leis lengvai pasiekti net sunkiai prieinamas vietas - valyti lentynas baldus ir kt. vietas. Su šiuo priedu netgi galite siurbti savo automobilį! Su šiuo siurbliu valyti dulkes - paprasta ir greita.
,734,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,734,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX EEQ10,83,Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją.Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau. Minkšti ratukai slopinantys triukšmą ir saugantys grindis. Nugarėlėje esanti vieta skirta laikyti vamzdžius statmenai apačioje esanti vieta skirta laikyti vamzdžius sandėliuojant.
,735,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,735,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX EEQ30,83,Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją.Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau. Minkšti ratukai slopinantys triukšmą ir saugantys grindis. Nugarėlėje esanti vieta skirta laikyti vamzdžius statmenai apačioje esanti vieta skirta laikyti vamzdžius sandėliuojant.
,736,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,736,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC54F5V3R/XSB,83,Patikimas dulkių Samsung VCC54F5V3R/XSB išsiurbs visus nešvarumus greitai ir be rūpesčių. Paprastas ir neapkrautas funkcijomis siurblys su reguliuojama siurbimo galia patiks visiems!
,737,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,737,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC9321/09,83,„PowerCyclone 4“ technologija vienu sykiu užtikrina geriausius valymo rezultatus labai efektyviais veiksmais: 1) oras greitai patenka į „PowerCyclone“ dėka tiesios ir lygios oro įleidimo angos. 2) išlenkta oro praleidimo dalis greitai nukreipia oro srautą aukštyn į cikloninę kamerą kur dulkės atskiriamos nuo oro. Dulkių talpykla sukurta taip kad iškratant dulkes nekyla jų kamuoliai. Unikali forma ir švelnus paviršius leidžia dulkes surinkti vienoje pusėje ir lengvai jas iškratyti į šiukšlių dėžę.
,738,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,738,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER CP70 CP20011,83,Hoover siurbliai nuo seno garsėja savo išskirtine kokybe. Jau daugiau kaip 100 metų įmonė gamina įvairius valymo įrenginius. Itin kompaktiškas ir ergonomiškas siurblys atrodo puikiai o siurbia neapsakomai gerai. Parketinis antgalis integruoti antgaliai siurblyje “2in1” ir Mini Turbo šepetys padės išvalyti net sunkiausiai pasiekiamas kambario vietas. Hoover - patogu ir praktiška!
,739,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,739,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC44E0S3R/XSB,83,Nuostabus dulkių siurblys su išskirtinėmis savybėmis. Šis siurblys turi unikalią dvigubos dulkių kameros sistemą bei HEPA filtrą. Šiuose dulkių siurbliuose naudojami HEPA filtrai palengvins Jūsų kvėpavimą. Specialūs filtrai sulaiko mikrodaleles tokias kaip alergenus ar pelenus todėl siurbimo metu galėsite mėgautis gaiviu ir švariu oru. Dviguba dulkių kameros sistema unikali tuo kad dulkės sukamos pirmojoje kameroje tol kol nepasidaro didesnės. Kai dulkės tampa didesnės jos atsiduria antroje kameroje iš kurios jas pašalinti labai paprasta. Nešvarumus iš šio dulkių siurblio pašalinti yra labai paprasta. Pakanka vos trijų paprastų veiksmų ir Jūs jau atsikratėte purvo. Nuo šiol dulkių kameros valymas - tikras malonumas!
,740,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,740,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC54Q5V3R/XSB,83,„Samsung“ naudoja HEPA filtravimą siurbliavimo metu švariausiam išmetamam orui užtikrinti. Sulaikydami mikrodaleles tokias kaip dulkės ir kiti alergenai pavyzdžiui žiedadulkės ir pelenai HEPA filtravimas sukuria žymiai švaresnę ir sveikesnę aplinką. Pilno dulkių maišo indikatorius praneša naudotojams kada ištuštinti dulkių maišą ir dulkių filtrą. Pakeiskite dulkių maišą kai indikatorius tampa RAUDONAS. Ergonomiškas nešiojimo rankenos dizainas padeda naudotojui lengvai judėti ir laikyti siurblį. Pasukama žarna leidžia Jums lengvai judėti kad galėtumėte patogiau valyti.
,741,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,741,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC54F6V3B/XSB,83,Praktiškasis Samsung dulkių siurblys tai naujas kokybės standartas. Juo siurbti patogu kadangi kūrėjai suteikė jam išskirtines savybes. Pasukama žarna leidžia lengvai manevruoti siurbimo aplinkoje! Keičiama net 3 litrų dulkių talpa leis siurbti ilgai!
,742,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,742,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys KARCHER MV3 1.629-800.0,83,Kompaktiškas praktiškas ir universalus - šis naujasis kompaktinės klasės sausojo ir drėgnojo valymo dulkių siurblys turi naujų įspūdį darančių savybių. Juo paprasta naudotis jis tobulas pagalbininkas valant patalpų viduje ir lauke – visa tai įprasta Kärcher kokybė. MV 3 bruožai: galingas 1000 W elektros variklis 17 litrų plastikinis šiukšlių rezervuaras didelė talpa šlapio purvo surinkimui kasetinis oro filtras pūtimo funkcija ir fiksuojama stovėjimo padėtis. Integruotas praktiškas siurbimo žarnos ir grindų antgalio laikiklis.
,743,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,743,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER SP81 SP03011,83,Hoover siurbliai nuo seno garsėja savo išskirtine kokybe. Jau daugiau kaip 100 metų įmonė gamina įvairius valymo įrenginius. Šis Hoover cikloninis dulkių siurblys – išskirtinis savo kompaktiškumu ir patogiu dulkių surinkimo konteineriu. Siurblio veikimo plotas yra net 8 metrai todėl patogiai galėsite judėti net ir didžiausiuose kambariuose. Automatinis laido sutraukimas ir paprastas dulkių pašalinimas - darbą užbaigti leis be rūpesčių!
,744,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,744,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC47G0V37/XET,83,Šis siurblys tai technologijų pažangos įrodymas. Suvartodamas 36% mažiau energijos jis siurbia taip pat galingai kaip ir didesnio galingumo siurbliai! Dviguba dulkių kameros sistema unikali tuo kad dulkės sukamos pirmojoje kameroje tol kol nepasidaro didesnės. Kai dulkės tampa didesnės jos atsiduria antroje kameroje iš kurios jas pašalinti labai paprasta.
,745,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,745,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC15F30WNJN/SB,83,
,746,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,746,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC15RHNDCNC/SB,83,Greitai atsikratysite dulkių ir kitų nešvarumų net didelių plaukų kuokštų nes dulkių siurblys turi lengvai ištuštinamą šiukšlių dėžutę. Tiesiog išimkite dėžutę atidarykite dangtelį ir išpilkite turinį į šiukšlių kibirą. Jokių rūpesčių jokios netvarkos. O naudojant dulkių siurblius su maišeliais iš maišelio gali pakilti dulkių debesis arba išbyrėti šiukšlių jį nuėmus. Pamatykite didesnės valymo galios pranašumus dėl „Samsung Twin Chamber System™“. Cikloninis oras cirkuliuojantis vidinėje kameroje nustumia nešvarumus ir beveik visas dulkių daleles į išorinę kamerą ir toliau nuo filtro. Dulkių siurblys neužsikemša ir galingai siurbia kad Jūsų namai būtų švaresni. Atsikratykite purvo naminių gyvūnėlių plaukų ir... dulkių maišelių Įprasti vakuuminiai dulkių siurbliai ne taip gerai sulaiko dulkes kaip modeliai be maišelių be to maišelį gali tekti pakeisti jam dar neprisipildžius. Tai nei našu nei ekonomiška. Naudojant dulkių siurblį be maišelių nebereikia ieškoti (ir pirkti) tinkamų maišelių parduotuvėse ar internete. Juk dulkių siurblys turi valyti Jūsų namus ne piniginę.
,747,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,747,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8521/09,83,„AirflowMax“ technologija maksimaliai padidina oro srautą todėl dulkių maišelis prisipildo tolygiai ir pasiekiama didelė siurbimo galia net maišeliui prisipildžius! „TriActive+“ antgalis atlieka 3 veiksmus vienu metu: 1) švelniai praskleidžia kilimą specialiai sukurtu padu ir išvalo visas dulkes 2) įtraukia didelius trupinius per didelę priekyje esančią angą 3) išvalo šalia baldų ir sienų esančius dulkes ir purvą dvejais šoniniais šepečiais. Specialiai sukurta 4 l dulkių kamera leidžia optimaliai išnaudoti dulkių maišelį todėl galite valyti ilgiau. Ergonomiškos formos rankeną patogu naudoti. Ji pakankamai ilga todėl galite toliau pasiekti ir išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. EPA10 filtras ir „AirSeal“ prieš išpučiant orą sulaiko net smulkiausias dulkes todėl aplinkoje neliks jokių dulkių o oras bus švarus ir sveikas.
,748,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,748,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BSAB112,83,Puikūs valymo rezultatai – lyginant su 2200 W galingumo dulkių siurbliais* - su ypač mažomis energijos sąnaudomis. Antgalis kietoms grindims tinkamas švelniam lengvai pažeidžiamų grindų valymui. Higieniška filtravimo sistema: švarus filtruotas išpučiamas oras. Paprastas laikymas ir darbas dėl itin lengvo ir kompaktiško dizaino (48 kg). Su elektroniniu galios valdymu (ratukinis valdymas) galima reguliuoti prietaiso galią priklausomai nuo grindų tipo.
,749,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,749,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC44E0S3O/XSB,83,Nuostabus dulkių siurblys su išskirtinėmis savybėmis. Šis siurblys turi unikalią dvigubos dulkių kameros sistemą bei HEPA filtrą. Šiuose dulkių siurbliuose naudojami HEPA filtrai palengvins Jūsų kvėpavimą. Specialūs filtrai sulaiko mikrodaleles tokias kaip alergenus ar pelenus todėl siurbimo metu galėsite mėgautis gaiviu ir švariu oru. Dviguba dulkių kameros sistema unikali tuo kad dulkės sukamos pirmojoje kameroje tol kol nepasidaro didesnės. Kai dulkės tampa didesnės jos atsiduria antroje kameroje iš kurios jas pašalinti labai paprasta. Nešvarumus iš šio dulkių siurblio pašalinti yra labai paprasta. Pakanka vos trijų paprastų veiksmų ir Jūs jau atsikratėte purvo. Nuo šiol dulkių kameros valymas - tikras malonumas!
,750,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,750,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCC54Q1V3B/XSB,83,360 laipsnių Pasukama žarna leidžia Jums laisvai judėti žymiai patogesniam valymui. Pilno dulkių maišo indikatorius praneša naudotojams kada ištuštinti dulkių maišą ir dulkių filtrą. Pakeiskite dulkių maišą kai indikatorius tampa „RAUDONAS“ Kvėpuokite lengvai. Tiesiogine prasme. „Samsung“ naudoja HEPA filtrus siurbliavimo metu švariausiam išmetamam orui užtikrinti. Sulaikydami mikrodaleles tokias kaip dulkės ir kiti alergenai pavyzdžiui žiedadulkės ir pelenai. HEPA filtrai sukuria žymiai švaresnę ir sveikesnę aplinką. Iš tiesų HEPA filtrų išmetamo oro kokybę ir emisijų pajėgumą sertifikavo SLG – labai gerbiamas Vokietijos testavimo ir sertifikavimo institutas. Ergonomiškas nešiojimo rankenos dizainas padeda naudotojui lengvai judėti ir laikyti siurblį. 2.5 litrų dulkių talpa ir įmontuotas priedas
,751,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,751,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC9326/09,83,„Philips“ PowerPro Compact siurblys be maišelių su „PowerCyclone 4“ technologija. Energijos vartojimo efektyvumo klasė B „TriActive+“ antgalis atlieka 3 veiksmus vienu metu: 1) Švelniai praskleidžia kilimą specialiai sukurtu padu ir išvalo visas dulkes. 2) Įtraukia didelius trupinius per didelę priekyje esančią angą. 3) Išvalo šalia baldų ir sienų esančias dulkes ir purvą dvejais šoniniais šepečiais. Antgalis laikantiesiems gyvūnus FC9326/09 itin veiksmingas mažesnės energijos sąnaudos.Naujasis „Philips PowerPro Compact“ nepriekaištingai valo nes jame įdiegta PowerCyclone technologija.
,752,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,752,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC15QSNMAUB,83,Unikali „Samsung“ sistema „Twin Chamber System™“ padalina įprastą dulkių kamerą į du skyrelius tokiu būdu palengvindama valymą. Galingam siurbimui cirkuliuojant nešvarumai ir nuosėdos atskiriami nuo oro. Dėl to didesnės dulkių dalelės filtruojamos į išorinę kamerą tol kol jas reikia išmesti.Darbui baigti reikia tik trijų paprastų veiksmų. Tiesiog paspauskite mygtuką ištraukite dulkių dėtuvę ir išpilkite lengvai spustelėję savo riešu. Jokių kankinimo ar papildomo išpylimo – tiesiog kambarį išvalyti tapo daug paprasčiau.
,753,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,753,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER RU80 RU31011,83,Ergonomiškas siurblys atrodo puikiai o siurbia neapsakomai gerai. Cikloninė siurbimo technologija siurbia efektyviai o lengvas dulkių išpylimas bus tikras malonumas darbo pabaigoje. Hoover siurbliai nuo seno garsėja savo išskirtine kokybe. Jau daugiau kaip 100 metų įmonė gamina įvairius valymo įrenginius.
,754,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,754,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZTF7660EL,83,ErgoEasy yra dulkių siurblys be maišelio todėl Jums niekada nereikės rūpintis kur ir kaip nusipirkti dulkių maišelių.Dulkių siurblys ErgoEasy gana kompaktiškas kad jį būtų galima laikyti ten kur nėra daug vietos gana lengvas todėl juo nesunku manevruoti sunkiai pasiekiamose vietose tačiau valymo kokybė nepriekaištinga. Siurblys turi du plaunamuosius HEPA filtrus: vienas jų įdėtas į prietaisą o kitas atsarginis. Vadinasi visada turėsite švarų filtrą.
,755,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,755,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3001,83,Sužinokite ką reiškia geras lankstumas ir funkcionalus dizainas. Ar Jums reikia išvalyti didelį plotą ar sunkiai pasiekiamą nedidelę vietą Ergorapido atlieka savo darbą.Dėl lengvai nuimamo mini siurblio be jokių pastangų išvalysite savo virtuvės stalą baldus ar automobilio saloną. Absoliutus valdymas ir lankstumas – pagrindiniai valymo be jokių pastangų elementai. Manevravimas 180 laipsnių kampu ergonomiškas dizainas dailus antgalis su optimizuota jungtimi ir dideli galiniai ratukai kiekvienąkart suteikia geriausią be jokių vargų valymo patirtį. Niekada nebuvo taip lengva valyti kaip su naujuoju Ergorapido! Paprasta perjungti iš vieno galios režimo į kitą valant skirtingus paviršius. Naudodami naujo didesnio gofruoto filtro konstrukciją su dviguba filtracija kiekvienąkart pasieksite optimalius valymo rezultatus ir sutaupysite savo laiko ir pastangų.
,756,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,756,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC15QHNJGPT/SB,83,Siurbimas kitame lygyje! Siurblyje yra įtaisytas naujausių technologijų variklis. Šis variklis išsiskiria savo nepaprasta galia ir tyliu veikimu. Siurbimas šiuo dulkių siurbliu taps malonesnis dėl jo ypatingai tyliai veikiančio variklio. Ypatinga struktūra ir išskirtinis Silencio Plus šepetėlis sumažina skleidžiamą triukšmą vos iki 75 decibelų garso. Siurbdami nepažadinsite antrame aukšte miegančių vaikų o jeigu kas nors paskambins telefonu lengvai susišnekėsite kadangi įprastai telefonu kalbame garsiau!
,757,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,757,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BBHMOVE6,83,Du viename: pastatomas dulkių siurblys grindims ir rankinis dulkių siurblys viename prietaise. Dulkių surinkimo talpa: 300 ml siurbimo laikas: iki 36 minučių. Du galingumo lygiai naujo tipo pakraunama Ni-MH baterija: draugiška aplinkai geresnis efektyvumas. Gali stovėti be atramos arba baterijų įkroviklio stotelės. Baterijos įkroviklis gali būti statomas ant grindų arba tvirtinamas prie sienos.
,758,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,758,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3001,83,Sužinokite ką reiškia geras lankstumas ir funkcionalus dizainas. Ar Jums reikia išvalyti didelį plotą ar sunkiai pasiekiamą nedidelę vietą Ergorapido atlieka savo darbą.Dėl lengvai nuimamo mini siurblio be jokių pastangų išvalysite savo virtuvės stalą baldus ar automobilio saloną. Absoliutus valdymas ir lankstumas – pagrindiniai valymo be jokių pastangų elementai. Manevravimas 180 laipsnių kampu ergonomiškas dizainas dailus antgalis su optimizuota jungtimi ir dideli galiniai ratukai kiekvienąkart suteikia geriausią be jokių vargų valymo patirtį. Niekada nebuvo taip lengva valyti kaip su naujuoju Ergorapido! Paprasta perjungti iš vieno galios režimo į kitą valant skirtingus paviršius. Naudodami naujo didesnio gofruoto filtro konstrukciją su dviguba filtracija kiekvienąkart pasieksite optimalius valymo rezultatus ir sutaupysite savo laiko ir pastangų.
,759,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,759,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC15QHNJGPT/SB,83,Siurbimas kitame lygyje! Siurblyje yra įtaisytas naujausių technologijų variklis. Šis variklis išsiskiria savo nepaprasta galia ir tyliu veikimu. Siurbimas šiuo dulkių siurbliu taps malonesnis dėl jo ypatingai tyliai veikiančio variklio. Ypatinga struktūra ir išskirtinis Silencio Plus šepetėlis sumažina skleidžiamą triukšmą vos iki 75 decibelų garso. Siurbdami nepažadinsite antrame aukšte miegančių vaikų o jeigu kas nors paskambins telefonu lengvai susišnekėsite kadangi įprastai telefonu kalbame garsiau!
,760,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,760,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BGL35112S,83,Naujas pažangus HiSpin variklis su aerodinaminėmis mentėmis sukuria tobulai kalibruotą oro srautą kad dulkėms siurbti būtų naudojama mažiau energijos PowerProtect sistema užtikrina puikius valymo rezultatus net ir prisipildžius dulkių surinkimo maišui. Prisipildęs savaime išsivalantis PowerProtect dulkių maišas nesumažina prietaiso galingumo. Dulkių maišą reikia keisti rečiau. Kad prietaisas veiktų nepriekaištingai rekomenduojame naudoti G ALL tipo PowerProtect dulkių maišus kurie užtikrina iki 60 % didesnę siurbimo galią.Higieniškas filtras kruopščiai išvalo išpučiamą orą.
,761,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,761,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC15QHNDC6B/SB,83,Unikali „Samsung“ sistema „Twin Chamber System™“ padalina įprastą dulkių kamerą į du skyrelius tokiu būdu palengvindama valymą. Galingam siurbimui cirkuliuojant nešvarumai ir nuosėdos atskiriami nuo oro. Dėl to didesnės dulkių dalelės filtruojamos į išorinę kamerą tol kol jas reikia išmesti.Darbui baigti reikia tik trijų paprastų veiksmų. Tiesiog paspauskite mygtuką ištraukite dulkių dėtuvę ir išpilkite lengvai spustelėję savo riešu. Jokių kankinimo ar papildomo išpylimo – tiesiog kambarį išvalyti tapo daug paprasčiau.
,762,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,762,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER TE70 TE30011,83,Net 3-jų AAA klasių dulkių siurblys. Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau. Ant dulkių siurblio esantis indikatorius informuos kada metas keisti maišelį. Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją. Minkšti ratukai slopinantys triukšmą ir saugantys grindis. Komplektacijoje audinių antgalis sofoms ir audiniams.
,763,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,763,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER RU80 RU40011,83,Ergonomiškas siurblys atrodo puikiai o siurbia neapsakomai gerai. Cikloninė siurbimo technologija siurbia efektyviai o lengvas dulkių išpylimas bus tikras malonumas darbo pabaigoje. Hoover siurbliai nuo seno garsėja savo išskirtine kokybe. Jau daugiau kaip 100 metų įmonė gamina įvairius valymo įrenginius.
,764,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,764,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8526/09,83,„AirflowMax“ technologija maksimaliai padidina oro srautą todėl dulkių maišelis prisipildo tolygiai ir pasiekiama didelė siurbimo galia net maišeliui prisipildžius. „TriActive+“ antgalis atlieka 3 veiksmus vienu metu: 1) švelniai praskleidžia kilimą specialiai sukurtu padu ir išvalo visas dulkes. 2) įtraukia didelius trupinius per didelę priekyje esančią angą. 3) išvalo šalia baldų ir sienų esančias dulkes ir purvą dvejais šoniniais šepečiais. Pasirinkę norimą galingumo nustatymą galite nustatyti optimalią siurbimo galią atsižvelgiant į tai kokį paviršių siurbiate. Naudodami „Turbo“ šepetį atliksite giluminį kilimo valymą ir nuo jo pašalinsite plaukus bei pūkus.Besisukantis šepetys aktyviai šalina dulkes ir plaukus todėl geriau išsiurbiami kilimai.Antgalio ratukai apsaugo nuo pažeidimo jei grindys kietos.
,765,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,765,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZCS2100BEL,83,Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją. Minkšti ratukai slopinantys triukšmą ir saugantys grindis.Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau. Komplekte baldų antgalis siauras antgalis siauroms vietoms siurbti ir dulkių valymo šepetys dūžtantiems daiktams mažas antgalis baldams ir kietiems paviršiams antgalis siauroms ir sunkiai pasiekiamoms vietoms pasiekti.
,766,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,766,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC9521/09,83,„PowerCyclone 4“ technologija vienu sykiu užtikrina geriausius valymo rezultatus labai efektyviais veiksmais: 1) oras greitai patenka į „PowerCyclone“ dėka tiesios ir lygios oro įleidimo angos. 2) išlenkta oro praleidimo dalis greitai nukreipia oro srautą aukštyn į cikloninę kamerą kur dulkės atskiriamos nuo oro. Dulkių talpykla sukurta taip kad iškratant dulkes nekyla jų kamuoliai. Unikali forma ir švelnus paviršius leidžia dulkes surinkti vienoje pusėje ir lengvai jas iškratyti į šiukšlių dėžę. „TriActive+“ antgalis atlieka 3 veiksmus vienu metu: 1) švelniai praskleidžia kilimą specialiai sukurtu padu ir išvalo visas dulkes 2) įtraukia didelius trupinius per didelę priekyje esančią angą 3) išvalo šalia baldų ir sienų esančius dulkes ir purvą dvejais šoniniais šepečiais. EPA10 filtras ir „AirSeal“ prieš išpučiant orą sulaiko net smulkiausias dulkes todėl aplinkoje neliks jokių dulkių o oras bus švarus ir sveikas.
,767,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,767,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ZELMER 819.0G11SP,83,Siurblyje su vandens filtru integruotos dvi atskiros filtravimo sistemos – pagal poreikius galite rinktis filtravimą pasitelkiant vandenį arba vienkartinį dulkių maišelį o paskui oras pereina per HEPA filtrą. Naudodamiesi galingo pūtimo funkcija galite išdžiovinti sienas grindis ar siurblio priedus išvalyti klaviatūrą ir pan.
,768,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,768,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC07F30WNJN/SB,83,Siurblys yra su galingu varikliu ir viską sušluojančiu šepečiu juo nesunkiai išsiurbsite kilimus visame name. Šepetys sušluoja viską kas yra paviršiuje nuo smulkiausių dalelių iki stambių šiukšlių. Minkštas banguotas oro pagalvės apsaugos paviršius nepalieka nė menkiausių žymių įbrėžimų ar įlenkimų netyčia atsimušus į baldus ar sienas tad galite judėti greičiau. Dulkės ir alergenai surenkami higieniškame mikrodulkių maiše. Ši higieninė priemonė padarys namus saugesnius. Su dulkėmis iš maišo pašalinsite ir alergenus.
,769,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,769,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ESPARKETT+,83,Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek Jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją. Minkšti ratukai slopinantys triukšmą ir saugantys grindis. Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau.
,770,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,770,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE C1 Eco Line Plus,83,Kompaktinės klasės A energijos klasės Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginis testuotas pagal griežčiausius testavimo standratus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliojamas teleskopinis vamzdis. 9 metrų valymo spindulis leis komfortiškai išvalyti didelius plotus. AirClean filtras neleis siurbliui išmesti smulkias dulkių daleles atgal į aplinką.
,771,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,771,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC08RHNDCNC/SB,83,Greitai atsikratysite dulkių ir kitų nešvarumų net didelių plaukų kuokštų nes dulkių siurblys turi lengvai ištuštinamą šiukšlių dėžutę. Tiesiog išimkite dėžutę atidarykite dangtelį ir išpilkite turinį į šiukšlių kibirą. Jokių rūpesčių jokios netvarkos. O naudojant dulkių siurblius su maišeliais iš maišelio gali pakilti dulkių debesis arba išbyrėti šiukšlių jį nuėmus. Pamatykite didesnės valymo galios pranašumus dėl „Samsung Twin Chamber System™“. Cikloninis oras cirkuliuojantis vidinėje kameroje nustumia nešvarumus ir beveik visas dulkių daleles į išorinę kamerą ir toliau nuo filtro. Dulkių siurblys neužsikemša ir galingai siurbia kad jūsų namai būtų švaresni. Atsikratykite purvo naminių gyvūnėlių plaukų ir... dulkių maišelių. Įprasti vakuuminiai dulkių siurbliai ne taip gerai sulaiko dulkes kaip modeliai be maišelių be to maišelį gali tekti pakeisti jam dar neprisipildžius. Tai nei našu nei ekonomiška. Naudojant dulkių siurblį be maišelių nebereikia ieškoti (ir pirkti) tinkamų maišelių parduotuvėse ar internete. Juk dulkių siurblys turi valyti jūsų namus ne piniginę.
,772,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,772,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCD9420S33/XSB,83,Nuostabus siurblys kurio dizainą įkvėpė vanduo! Kompaktiškasis Samsung siurblys turi unikalią Aqua Cyclone technologiją. Ši technologija išsiskiria tuo kad siurbimo elementą sudaro labai stiprus oro ciklonas ir sūkurys. Jie atlieka skirtingas funkcijas. Ciklonas - tai siurblio dulkių skirtuvas o sūkurys - rinktuvas. Aqua Cyclone - atraskite naują siurbimo švaros lygį!
,773,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,773,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX JMANIMAL+,83,Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau. Ant dulkių siurblio esantis indikatorius informuos kada metas keisti maišelį. Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją. Minkšti ratukai slopinantys triukšmą ir saugantys grindis. Komplektacijoje audinių antgalis sofoms ir audiniams.
,774,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,774,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3004,83,Sužinokite ką reiškia geras lankstumas ir funkcionalus dizainas. Ar Jums reikia išvalyti didelį plotą ar sunkiai pasiekiamą nedidelę vietą Ergorapido atlieka savo darbą.Dėl lengvai nuimamo mini siurblio be jokių pastangų išvalysite savo virtuvės stalą baldus ar automobilio saloną. Absoliutus valdymas ir lankstumas – pagrindiniai valymo be jokių pastangų elementai. Manevravimas 180 laipsnių kampu ergonomiškas dizainas dailus antgalis su optimizuota jungtimi ir dideli galiniai ratukai kiekvienąkart suteikia geriausią be jokių vargų valymo patirtį. Niekada nebuvo taip lengva valyti kaip su naujuoju Ergorapido! Paprasta perjungti iš vieno galios režimo į kitą valant skirtingus paviršius. Naudodami naujo didesnio gofruoto filtro konstrukciją su dviguba filtracija kiekvienąkart pasieksite optimalius valymo rezultatus ir sutaupysite savo laiko ir pastangų.
,775,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,775,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3004,83,Sužinokite ką reiškia geras lankstumas ir funkcionalus dizainas. Ar Jums reikia išvalyti didelį plotą ar sunkiai pasiekiamą nedidelę vietą Ergorapido atlieka savo darbą.Dėl lengvai nuimamo mini siurblio be jokių pastangų išvalysite savo virtuvės stalą baldus ar automobilio saloną. Absoliutus valdymas ir lankstumas – pagrindiniai valymo be jokių pastangų elementai. Manevravimas 180 laipsnių kampu ergonomiškas dizainas dailus antgalis su optimizuota jungtimi ir dideli galiniai ratukai kiekvienąkart suteikia geriausią be jokių vargų valymo patirtį. Niekada nebuvo taip lengva valyti kaip su naujuoju Ergorapido! Paprasta perjungti iš vieno galios režimo į kitą valant skirtingus paviršius. Naudodami naujo didesnio gofruoto filtro konstrukciją su dviguba filtracija kiekvienąkart pasieksite optimalius valymo rezultatus ir sutaupysite savo laiko ir pastangų.
,776,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,776,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BGL35MON6,83,PowerProtect sistema užtikrina puikius valymo rezultatus net ir prisipildžius dulkių surinkimo maišui. Plaunamas higieniškas HEPA filtras: tinka alergiškiems žmonėms – jokių papildomų išlaidų. Puikūs valymo rezultatai – lyginant su 2400 W galingumo dulkių siurbliais - su ypač mažomis energijos sąnaudomis.
,777,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,777,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX SCANIMAL,83,Nereikės ieškoti tinkamų maišelių jų pirkti ir laikyti. Dulkių konteinerį ir filtrus yra nesudėtinga tvarkyti. Galios reguliavimas leidžia naudoti tiek galios kiek jums reikia. Galite siurbti tyliai ir taupydami energiją. Teleskopiškai reguliuojamas vamzdžio ilgis kad naudotis būtų ergonomiškiau ir jeigu reikia pasiektumėte toliau. Nugarėlėje esanti vieta skirta laikyti vamzdžius statmenai apačioje esanti vieta skirta laikyti vamzdžius sandėliuojant.
,778,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,778,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER AT70 AT01011,83,Dviejų A klasių dulkių siurblys. Viena didžiausių rinkoje esanti dulkių maišelio talpa leis Jums siurbti net 40% daugiau dulkių nei įprastos talpos maišeliai todėl sutaupysite ne tik pinigų bet ir laiko keičiant pripildytus maišelius. Specialus parketo antgalis priedai esantys siurblio dėtuvėje 3in1 leis patogiai ir greitai išsiurbti Jūsų buto ar namo patalpas. Hoover siurbliai nuo seno garsėja savo išskirtine kokybe. Jau daugiau kaip 100 metų įmonė gamina įvairius valymo įrenginius.
,779,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,779,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ARNICA BORA4000,83,Šis dulkių siurblys puikiai sulaiko dulkes (surinkdamas jas į vandenį). Tinka alergiškiems žmonėms. Oras Jūsų namuose bus švarus ir gaivus o jei į vandenį įpilsite kvapų tai visas butas prisipildys puikaus aromato ir nereiks jokių papildomų filtrų. Pripylėte į siurblį vandens sutvarkėte namus ir Jums liks tik išpilti nešvarų vandenį.
,780,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,780,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC08QHNJGPT/SB,83,„Samsung“ naudoja HEPA filtravimą siurbliavimo metu švariausiam išmetamam orui užtikrinti. Sulaikydami mikrodaleles tokias kaip dulkės ir kiti alergenai pavyzdžiui žiedadulkės ir pelenai HEPA filtravimas sukuria žymiai švaresnę ir sveikesnę aplinką. Pilno dulkių maišo indikatorius praneša naudotojams kada ištuštinti dulkių maišą ir dulkių filtrą. Pakeiskite dulkių maišą kai indikatorius tampa RAUDONAS. Ergonomiškas nešiojimo rankenos dizainas padeda naudotojui lengvai judėti ir laikyti siurblį. Pasukama žarna leidžia jums lengvai judėti su žarna kad galėtumėte patogiau valyti.
,781,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,781,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER AT70 AT40011,83,Net 3-jų AAA klasių dulkių siurblys. Viena didžiausių rinkoje esanti dulkių maišelio talpa leis Jums siurbti net 40% daugiau dulkių nei įprastos talpos maišeliai todėl sutaupysite ne tik pinigų bet ir laiko keičiant pripildytus maišelius. Specialus parketo antgalis priedai esantys siurblio dėtuvėje 3in1 leis patogiai ir greitai išsiurbti Jūsų buto ar namo patalpas. Hoover siurbliai nuo seno garsėja savo išskirtine kokybe. Jau daugiau kaip 100 metų įmonė gamina įvairius valymo įrenginius.
,782,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,782,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8722/09,83,„AirflowMax“ technologija maksimaliai padidina oro srautą todėl dulkių maišelis prisipildo tolygiai ir pasiekiama didelė siurbimo galia net maišeliui prisipildžius! Didelio efektyvumo variklis naudoja mažiau energijos kad sukurtų didesnį oro srautą. „TriActiveMax“ antgalis puikiai priglunda prie grindų ir surenka visas dulkes. 1) Švelniai praskleidžia kilimą specialiai sukurtu padu ir išvalo visas dulkes. 2) Traukia didelius trupinius per didelę priekyje esančią angą. 3) Išvalo šalia baldų ir sienų esančius dulkes ir purvą dvejais šoniniais šepečiais. Dėl ilgo laido galima siurbti 11 m spinduliu ir išsiurbti didesnį plotą neperjungiant į kitą maitinimo lizdą. Dėl unikalaus „Philips SmartLock“ antgalių sujungimo ir teleskopinio vamzdžio lengva prijungti ir atjungti siurblio dalis. „SmartLock“ sujungimas suteikia jums galimybę intuityviai reguliuoti teleskopinio vamzdžio ilgį pagal savo ūgį. Pasirinkę norimą galingumo nustatymą galite nustatyti optimalią siurbimo galią atsižvelgiant į tai kokį paviršių siurbiate.
,783,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,783,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZCSGREEN,83,Classic Silence yra kompaktiškas ir patogus dulkių siurblys juo itin lengva naudotis ir jo triukšmo lygis siekia tik 71 dB (A) todėl siurbimas tampa maloniu užsiėmimu. Kitaip tariant tai tylus ir malonus tvarkymosi būdas.
,784,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,784,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER XP71 XP10011,83,Naujos kartos cikloninis dulkių siurblys Hoover su patentuota Airvolution technologija kuri leis siurbti ilgai ir neprarandant siurbimo galios! Ypač tylus -triukšmo lygis tik 79 dBA net dvigubas plaunamas ir dulkių nepraleidžiantis HEPA12 filtras. Teleskopiniai metaliniai vamzdžiai patogus kilimų ir grindų antgalis specialiai Parketui skirtas antgalis 3 in 1 antgalis guminiai ratukai kurie nebraižys Jūsų namų grindų ir baldų - tai puikus pasirinkimas Jūsų namų švarai ir tvarkai.
,785,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,785,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER HYP1630,83,Šis dulkių siurblys yra su vandens filtru todėl puikiai sulaiko dulkes (surinkdamas jas į vandenį). Tinka alergiškiems žmonėms.Oras Jūsų namuose bus švarus ir gaivus nes siurblyje integruota net 6 filtravimo lygiai. 1600W galingumo net 35 ltr. Dulkių konteinerio talpa ir maži dulkių siurblio gabaritai - užtikrins greitą ir patogų siurbimą : pripylėte į siurblį vandens sutvarkėte namus ir Jums liks tik išpilti nešvarų vandenį.
,786,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,786,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER ATN252LI,83,
,787,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,787,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC6168/01,83,Rankinis belaidis du viename prietaisas su PowerCyclone technologija užtikrina maksimalų efektyvumą. Su galingu 18 V ličio jonų akumuliatoriumi prietaisas veikia net 35 min o MiniVac dulkių siurblys toks pat galingas kaip ir 200 W galingumo dulkių siurblys. Vienu judesiu ištuštinama nešvarumų talpa - paprasta ir higieniška. Mėgaukitės švariomis grindimis kiekvieną dieną.
,788,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,788,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER XP71 XP20011,83,Naujos kartos cikloninis dulkių siurblys Hoover su patentuota Airvolution technologija kuri leis siurbti ilgai ir neprarandant siurbimo galios! Ypač tylus -triukšmo lygis tik 79 dBA net dvigubas plaunamas ir dulkių nepraleidžiantis HEPA12 filtras. Teleskopiniai metaliniai vamzdžiai patogus kilimų ir grindų antgalis specialiai parketui skirtas antgalis mini-turbo šepetys 3 in 1 antgalis guminiai ratukai kurie nebraižys Jūsų namų grindų ir baldų - tai puikus pasirinkimas Jūsų namų švarai ir tvarkai.
,789,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,789,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE Compact C2 Marine blue,83,Miele grindų priežiūros prietaisai pasižymi dideliu veiksmingumu mažu triukšmingumu ir paprastu valdymu. Dėl įvairiausių antgalių kiekvienas Miele dulkių siurblys gali būti naudojamas visoms grindų dangoms valyti. Miele dulkių siurbliai garantuotai surinks visas dulkes o dėl didelės maišelių talpos jos reikės keisti labai retai. Air Clean filtras užtikrina aukšto lygio filtravimą.
,790,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,790,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ARNICA Bora 5000,83,Dulkių siurblys su vandens ir HEPA filtrais kurio pagalba išvalysite namus kokybiškai ir be jokio vargo. Jis yra manevringas o jo eksploatacija yra pigi.Tinka alergiškiems žmonėms. Oras Jūsų namuose bus švarus ir gaivus o jei į vandenį įpilsite kvapų tai visas butas prisipildys puikaus aromato ir nereiks jokių papildomų filtrų. Pripylėte į siurblį vandens sutvarkėte namus ir Jums liks tik išpilti nešvarų vandenį.
,791,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,791,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys VAX C88-AM-Be,83,Multiciklono technologija leis Jums efektyviai ir greitai pašalinti nešvarumus išlaikydama pastove siurbimo galią nepriklausomai nuo to kiek konteineryje yra dulkių. Dar daugiau efektyvumo suteikia platus antgalių pasirinkimas bei plaunamas HEPA filtras. VAX tai Nr. 1 Anglijoje.
,792,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,792,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MONEUAL HC600,83,Moneual HC 600 patalynės sterilizatorius ir dulkių siurblys viename. Rinkoje analogų neturintis Moneual HC 600 naikina patalynės erkutes ir bakterijas. Tai ypač veiksmingas sprendimas alergiškiems žmonėms. Dėl ypatingos konstrukcijos siurbiama patalynė nebus įtraukiama ji bus išpurtoma ir nešvarumai bus susiurbti o Philips baktericidinė lempa sunaikins visas joje buvusias bakterijas. Šis įrenginys taip pat gali būti naudojamas drabužių kilimų bei visų minkštų baldų valymui ir sterilizacijai.
,793,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,793,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MONEUAL HC600,83,Moneual HC 600 patalynės sterilizatorius ir dulkių siurblys viename. Rinkoje analogų neturintis Moneual HC 600 naikina patalynės erkutes ir bakterijas. Tai ypač veiksmingas sprendimas alergiškiems žmonėms. Dėl ypatingos konstrukcijos siurbiama patalynė nebus įtraukiama ji bus išpurtoma ir nešvarumai bus susiurbti o Philips baktericidinė lempa sunaikins visas joje buvusias bakterijas. Šis įrenginys taip pat gali būti naudojamas drabužių kilimų bei visų minkštų baldų valymui ir sterilizacijai.
,794,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,794,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE Complete C3 Celebration tayberry red,83,Aukštos klasės galingas Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginys testuotas pagal griežčiausius testavimo standartus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliuojamas teleskopinis vamzdis. Ergonominiai mygtukai siurblio paviršiuje užtikrina lengva galios pasirinkimą. Didelis valymo spindulys leis komfortiškai išvalyti didelius plotus.
,795,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,795,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8726/09,83,Šis dulkių siurblys veikia puikiai ir yra priskiriamas energijos vartojimo efektyvumo klasei A. Didelio efektyvumo variklis naudoja mažiau energijos kad sukurtų didesnį oro srautą. AirflowMax technologija maksimaliai padidina oro srautą todėl dulkių maišelis prisipildo tolygiai ir pasiekiama didelė siurbimo galia net maišeliui prisipildžius! TriActiveMax antgalis puikiai priglunda prie grindų ir surenka visas dulkes. 1) Švelniai praskleidžia kilimą specialiai sukurtu padu ir išvalo visas dulkes. 2) Traukia didelius trupinius per didelę priekyje esančią angą. 3) Išvalo šalia baldų ir sienų esančias dulkes dvejais šoniniais šepečiais. Naudodami Super Turbo šepetį atliksite giluminį kilimo valymą ir nuo jo pašalinsite plaukus bei pūkus. Besisukantis šepetys aktyviai šalina dulkes ir plaukus todėl geriau išsiurbiami kilimai. Antgalio ratukai apsaugo nuo pažeidimo jei grindys kietos.
,796,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,796,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC07F50VNVR/SB,83,Galingas variklis ir nešvarumus surenkantis šepetys padeda užtikrinti ypač didelę įsiurbimo galią ir švarius kilimus visuose namuose. Siurblys greitai ir be didelių pastangų nuo bet kurio paviršiaus surenka viską – tiek didelius tiek mažus nešvarumus. CycloneForce sistemos stipri išcentrinė galia atskiria purvą nuo šiukšlių į išorinį skyrių. Tad įsiurbimo galia išliekataip pat išlaikomas švarus filtras ir tai jį apsaugo nuo užsikimšimo. Remote Control Handle rankena turi įmontuotus valdymo mygtukus kuriuos visada paprasta pasiekti tad galite greitai įjungti ar išjungti siurblį ir pasirinkti optimalią įsiurbimo galią nepertraukdami valymo proceso. Yra įvairių priedų kad būtų išpildyti skirtingi valymo poreikiai. Parquet Master Brush šepetys skirtas kietoms grindims Power Pet Plus Brush – kambarinių gyvūnų plaukams o trys viename priedų rinkinys – siauriems plyšiams dulkėms ir apmušalams.
,797,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,797,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BSGL5331,83,QuattroPower sistema: tai technologija užtikrinanti ypač našų ir kruopštų valymą su mažomis energijos sąnaudomis PowerProtect sistema užtikrina puikius valymo rezultatus net ir prisipildžius dulkių surinkimo maišui. Prisipildęs savaime išsivalantis PowerProtect dulkių maišas nesumažina prietaiso galingumo. Dulkių maišą reikia keisti rečiau. Kad prietaisas veiktų nepriekaištingai rekomenduojame naudoti G ALL tipo PowerProtect dulkių maišus kurie užtikrina iki 60 % didesnę siurbimo galią. Skalbiamas higieniškas HEPA filtras: tinka alergiškiems žmonėms – jokių papildomų išlaidų.
,798,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,798,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3011,83,Ergorapido itin greitai pašalina nešvarumus - bet kada ir bet kur. Naujasis Ergorapido yra ištaigingo dizaino ir skirtingų spalvų. Nepriklausomo tyrimų instituto SLG duomenimis „Ergorapido“ yra spartus dulkių siurblys pasižymintis geriausiu bendru dulkių surinkimu. Prie siurblio antgalio buvo pridėtos šviesos diodų lemputės kad tikrai būtų surinktos visos dulkės net tamsiausiuose kampuose.
,799,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,799,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VC07H40H0VB/SB,83,
,800,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,800,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3010,83,Sužinokite ką reiškia geras lankstumas ir funkcionalus dizainas. Ar jums reikia išvalyti didelį plotą ar sunkiai pasiekiamą nedidelę vietą „Ergorapido“ atlieka savo darbą. Dėl lengvai nuimamos rankenos be jokių pastangų išvalysite savo virtuvės stalą baldus ar automobilio saloną. Amžiams pamirškite plaukų ir plaušų valymą nuo savo dulkių siurblio šepečio. Tegul tai už jus padaro unikali naujojo „Ergorapido“ šepečio valymo technologija paspaudus vieną pedalą! Taip pat „Ergorapido“ paprasta ištuštinti ir išvalyti filtrus naudojant patogią smarkaus valymo funkciją. Dviejų pakopų galios režimas leidžia pritaikyti valymą skirtingiems paviršiams o išvalius paprasčiausiai padėkite dulkių siurblį atgal ant įkrovimo stovo. Aukščiausios kokybės 18 V ličio akumuliatorius skirtas veiksmingam valymui yra galingiausias šiame asortimente. Jis suteikia ilgesnę naudojimo trukmę ir maksimalią galią valant. Taip pat baterijos įkrovimo indikatorius parodys kada akumuliatorių reikia labai greitai per 4 val. įkrauti.
,801,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,801,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUSGREEN,83,Tai yra aplinkai nekenkiantis dulkių siurbimas. „UltraSilencer Green“ yra pagamintas iš 55 % perdirbto plastiko ir pasibaigus jo naudojimo trukmei iki 92 % siurblio galima perdirbti. Netgi pakuotė yra pagaminta iš 100 % perdirbtos medžiagos ir žinoma ją galima visiškai perdirbti.Dėl Electrolux inžinierių technologijos „Silent Air Technology™“ sukūrimo modelis „UltraSilencer“ pasižymi geresne tylia žarna ir tyliu bet labai veiksmingu antgaliu „AeroPro Silent“. Dulkių siurblio galimybė veiksmingai siurbti dulkes ir pluoštą priklauso ne tik nuo variklio galios. Mes taip pat optimizavome oro srautą kad siurbimas būtų galingas ir sukūrėme išmanius antgalius suteikiančius puikius rezultatus valant visus paviršius.
,802,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,802,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ZELMER 919.0ST,83,Itin lengvai valdomas Aquawelt yra vienas pirmųjų multi-funkcinių dulkių siurblių.Jis vykdo klasikinio siurbimo funkcijas ir galimybę valyti kilimus ir įsiurbti vandens išsiliejimus - darbo režimo kaita neužima nė kiek laiko. Jo veikimo komfortą didina lengvai išliejamas iš rezervuarų vanduo ploviklis ir skaitmeninis siurbimo galingumo reguliavimas.Oro išeinančio atgal į Jūsų namuskokybė yra apsaugota dviguba valymo sistemakuri naudoja vandens ir HEPA filtrus.Be tošiame prietaise yra įrengtas labai veiksmingas Eco - Power varikliskuris garantuoja maksimaliai veiksmingą išsiurbimą.
,803,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,803,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE Complete C3 Celebration Marine,83,Aukštos klasės galingas Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginys testuotas pagal griežčiausius testavimo standartus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliuojamas teleskopinis vamzdis. Ergonominiai mygtukai siurblio paviršiuje užtikrina lengva galios pasirinkimą. Didelis valymo spindulys leis komfortiškai išvalyti didelius plotus.
,804,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,804,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUSORIGINB,83,Skirtingų rūšių kietų grindų valymas kaip niekad yra lengvas. Šiame modelyje taip pat yra antgalis AeroPro™ Parketto Pro skirtas lengvam medinių grindų plytelių ir suskilusių grindų valymui. Dėl Electrolux inžinierių sukurtos technologijos Silent Air Technology™ modelis UltraSilencer pasižymi geresne tylia žarna ir tyliu bet labai veiksmingu antgaliu AeroPro Silent. Dulkių siurblio galimybė veiksmingai siurbti dulkes ir pluoštą priklauso ne tik nuo variklio galios. Mes taip pat optimizavome oro srautą kad siurbimas būtų galingas ir sukūrėme išmanius antgalius suteikiančius puikius rezultatus valant visus paviršius. Tylus antgalis AeroPro užtikrina mažesnį triukšmo lygį siurbiant. Dėl UltraSilencers aerodinamikos ir gilaus valymo antgalio galite veiksmingai ir galingai siurbti dulkes netgi be didelio triukšmo. Lengva ir paprasta manevruoti aplink baldus ir kampuose. Dėl 12 m ilgio laido Jums nereikės taip dažnai keisti elektros lizdų. Valymas UltraSilencer yra vienas malonumas su lengvai pasiekiamais valdymo mygtukais stabiliu ištraukiamu aliuminio vamzdžiu ir minkštais guminiais ratukais.
,805,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,805,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB3012,83,Ergorapido itin greitai pašalina nešvarumus - bet kada ir bet kur. Naujasis Ergorapido yra ištaigingo dizaino ir skirtingų spalvų. Nepriklausomo tyrimų instituto SLG duomenimis „Ergorapido“ yra spartus dulkių siurblys pasižymintis geriausiu bendru dulkių surinkimu. Prie siurblio antgalio buvo pridėtos šviesos diodų lemputės kad tikrai būtų surinktos visos dulkės net tamsiausiuose kampuose.
,806,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,806,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE C3 HEPA RCGN EP800W,83,A energijos klasės Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginys testuotas pagal griežčiausius testavimo standartus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliuojamas teleskopinis vamzdis. Ergonominiai mygtukai siurblio paviršiuje užtikrina lengva galios pasirinkimą. 11 metrų valymo spindulys leis komfortiškai išvalyti didelius plotus. HEPA 13 filtras neleis siurbliui išmesti smulkias dulkių daleles atgal į aplinką.
,807,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,807,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE C3 Power Line,83,Aukštos klasės galingas Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginys testuotas pagal griežčiausius testavimo standartus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliuojamas teleskopinis vamzdis. Ergonominiai mygtukai siurblio paviršiuje užtikrina lengva galios pasirinkimą. 11 metrų valymo spindulys leis komfortiškai išvalyti didelius plotus.
,808,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,808,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUSANIMAL,83,Dulkių siurblio galimybė veiksmingai siurbti dulkes ir pluoštą priklauso ne tik nuo variklio galios.Taip optimizuotas oro srautas kad siurbimas būtų galingas o dėka sukurtų išmanių antgalių pasiekiami puikūs valymo rezultatai valant visus paviršius.Valykite niekam netrukdydami.Dėl Electrolux inžinierių sukurtos technologijos „Silent Air Technology™“ modelis „UltraSilencer“ pasižymi geresne tylia žarna ir tyliu bet labai veiksmingu antgaliu „AeroPro Silent“. Tylus antgalis „AeroPro“ užtikrina mažesnį triukšmo lygį siurbiant. Dėl „UltraSilencers“ aerodinamikos ir gilaus valymo antgalio galite veiksmingai ir galingai siurbti dulkes netgi be didelio triukšmo. Lengva ir paprasta manevruoti aplink baldus ir kampuose. Dėl 12 m ilgio laido Jums nereikės taip dažnai keisti elektros lizdų. Valymas „UltraSilencer“ yra vienas malonumas su lengvai pasiekiamais valdymo mygtukais stabiliu ištraukiamu aliuminio vamzdžiu ir minkštais guminiais ratukais.
,809,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,809,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUSORIGDB+,83,
,810,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,810,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX UFPARKETTA,83,Sutaupykite iki 65 % daugiau energijos nei naudodami panašų dulkių siurblį. Modelis „UltraFlex FLEXA“ yra A klasės dulkių siurblys puikiai valantis ir vartojantis mažiau energijos. Valykite vieną kambarį po kito rečiau keisdami elektros lizdus naudodami 12 m veikimo spindulio sistemą „Multi Room System™“. Sistema „Motion Control System™“ yra skirta kontroliuojamam sklandžiam perėjimui tarp kambarių nes ji stabilizuoja judesius leidžia sklandžiai pasukti ir dinamiškai patraukti. Visiškai ištuštinkite šiukšlių dėžę ir išvenkite kontakto su dulkėmis ir nešvarumais. Plonos dulkių dėžės apačioje yra uždėtas dangtelis lengvam dulkių tvarkymui kad galėtumėte kontroliuoti jos ištuštinimą ir sumažinti aplink skraidančių dulkių kiekį. Turbocikloninė technologija „Turbo cyclonic Technology™“ pagerina siurbimą ir geriau surenka dulkes kad valymo rezultatai būtų geresni. Ji taip pat atskiria dulkes nuo oro ir prispaudžia jas prie šiukšlių dėžės sienelių kad būtų lengviau ištuštinti.
,811,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,811,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUSGREEN+,83,
,812,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,812,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BCH6256N1,83,Kruopštus visų grindų tipų valymas dėl itin efektyvios veikimo be dulkių maišelio technologijos bei AllFloor HighPower siurbimo šepečio. Unikali SensorBagless™ technologija: nepaprastas galingumas su minimalia priežiūra. Bosch ličio jonų technologija: patvarios ir galingos įkraunamos baterijos itin ilgas veikimo laikas bei greitas įkrovimas. Visiškas komfortas: lengvai naudojamas laikomas ir valomas prietaisas dėl lengvo jo svorio ir EasyClean sistemos. Maksimalus lankstumas: beribis dulkių siurbimas be laidų aplink ir po baldais dėl itin laksčios antgalio jungties.
,813,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,813,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUSANIMAL+,83,
,814,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,814,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8727/09,83,
,815,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,815,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys BOSCH BGL8330T,83,QuattroPower sistema: tai Bosch sukurta technologija užtikrinanti ypač našų ir kruopštų valymą su mažomis energijos sąnaudomis SilenceSound sistema: naujoviškos izoliacinės medžiagos variklio pakaba optimizuotas oro srautas ir triukšmą mažinantys priedai užtikrina nepaprastai tylų vos 59 dB prietaiso veikimą. PowerProtect sistema užtikrina puikius valymo rezultatus net ir prisipildžius dulkių surinkimo maišui. Prisipildęs savaime išsivalantis PowerProtect dulkių maišas nesumažina prietaiso galingumo.Dulkių maišą reikia keisti rečiau. Mažesnės papildomos išlaidos.Higieniškas PureAir filtras dar geriau išvalo išpučiamą orą.
,816,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,816,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUOGREEN,83,Neįmanoma lyginti naujo modelio „UltraOne Green“ ir įprasto 2 100 W dulkių siurblio nes UltraOne Green suvartoja 65 % mažiau energijos.Tai tik viena iš priežasčių kodėl UltraOne Green yra Electrolux pirmasis A energijos klasės dulkių siurblys. Modelis UltraOne Green sukurtas puikiam visų paviršių valymui – dėl veiksmingo variklio ir optimizuoto oro srauto gaunamo su nauju antgaliu AeroPro Extreme tai yra geriausiai veikiantis dulkių siurblys. Dėl naujoviškos technologijos Silent Air Technology™ galite valyti niekam netrukdydami.Šiame modelyje yra patobulinta tyli žarna ir tylus bet itin veiksmingas antgalis AeroPro Extreme.Todėl jis skleidžia tik nedidelį 66 dB triukšmą. Siurblys lengvesnis labiau manevringas paprastesnis laikyti.Dabar dulkių siurbimas yra be rūpesčių.UltraOne Green su sistema Multi Room System™ 3 lanksčiais spaustukais lengvai pakeičiamu filtru ir 12 m ilgio žarna naudoti yra vienas malonumas. Jis taip pat turi filtrą Allergy Plus kad namuose būtų sveikesnė aplinka. Sofos ankšti kampai neparankios vietos.Nesvarbu kur jums bereikėtų išsiurbti dulkes su AeroPro™ 3-in-1 visada būsite gerai pasiruošę. Lengvai pakeiskite šepetį antgalį plyšiams ar apmušalams kai tik to reikia ir paslėpkite savo dulkių siurblio viduje kai jų nebereikės. Aplinką tausojantis dulkių siurbimas tampa tikrove.Šis modelis pagamintas iš 70 % perdirbto plastiko ir yra visiškai be PVC pasibaigus siurblio naudojimo trukmei ne mažiau kaip 92 % jo galima perdirbti. Be to pakuotė pagaminta iš 100 % perdirbtos medžiagos.
,817,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,817,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE C3 Cat&Dog Power Line,83,Aukštos klasės galingas Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginys testuotas pagal griežčiausius testavimo standratus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliuojamas teleskopinis vamzdis. Ergonominiai mygtukai siurblio paviršiuje užtikrina lengva galios pasirinkimą. 11 metrų valymo spindulys leis komfortiškai išvalyti didelius plotus. Anglinis filtras neleis pasklisti nemaloniems kvapams o specialus „Turbo“ antgalis padės nurinkti augintinio plaukus nuo minkštų paviršių.
,818,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,818,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZB5020,83,
,819,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,819,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys KARCHER Mediclean DS6000,83,Sauso valymo dulkių siurblys su vandens filtro technologija. Efektyviai valo grindų dangas bei užtikrina iki 9999% išvalytą siurbiamą orą. Patalpos oras tampa šviežesnis ir gaivesnis. Skirtingai nuo įprastų dulkių siurblių su dulkių talpinimo maišeliais naujojo DS 6.000 Mediclean veikimas remiasi natūralia vandens maišymosi galia. Dulkių dalelės patenka į vandens sūkurį kuriame yra atskiriamos ir nusodinamos. Rezultatas: išskirtinai gaivus bei švarus patalpos oras. Prietaisas komplektuojamas su HEPA13 oro filtru turi daug praktiškų antgalių bei automatinį elektros laido suvyniojimą. Turbo antgalis kilimams užtikrina itin efektyvų kilimų bei kiliminių dangų valymą.
,820,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,820,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUOALLFLR+,83,
,821,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,821,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų valymo robotas WINBOT W710,83,Tik pro švarius langus galime pamatyti koks nuostabus mūsų pasaulis. O pro roboto langų plovėjo išvalytus langus viskas atrodo dar aiškiau ir gražiau. Jums nebereikės rūpintis langų valymo procedūromis kadangi tai už jus atliks Ecovacs Winbot W710 – operatyviai greitai kokybiškai o svarbiausia savarankiškai. Roboto gamintojai užtikrina kad langų plovėjas gali įveikti visas jo kelyje pasitaikančias kliūtis. Jam padeda tokios priemonės kaip neslystantys protektoriai kurie neleidžia robotui slysti ir neišklysti iš nustatyto maršruto. Taip pat siurblys turi du išorinius žiedus kurie pakaitomis prisisiurbia prie lango ir neleidžia robotui nukristi. Bamperių ir šoninių ratukų dėka Ecovacs Winbot W710 nebraižo langų stiklo o gumuotas korpusas nepažeidžia langų rėmų. Valant išorinį langą prie vidinės lango pusės tvirtinama speciali apsauginė pagalvėlė sujungta su roboto maitinimo laidu. Jei roboto abu išoriniai žiedai praranda slėgį pagalvėlė neleidžia robotui nukristi. Be to iškilus bet kokiai problemai robotas sustoja ir praneša apie tai specialiu signalu. Palikote robotą-valytoją ant lango ir pamiršote jį iš anksto pakrauti? Ne bėda! Atjungus maitinimą Ecovacs Winbot W710 ant lango gali išsilaikyti dar valandą: jis nuvažiuoja iki apatinio lango rėmo o ant jo užsidega raudonas indikatorius kuris praneša kad jį būtina pakrauti. Jei pageidaujate galite patys kontroliuoti savo robotą-valytoją distanciniu valdymo pultu tiesiog patogiai sėdėdami ant sofos.
,822,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,822,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC8728/09,83,
,823,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,823,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys THOMAS ANTI ALLERGY,83,THOMAS Anti Allergy naujausias vokiečių gamyklos gaminys. Nauja vandens filtro dėžutė suteikia paprastumo valyme. Nauja dulkių siurblio konstrukcija leido jį pagaminti žymiai mažesnį lyginant su ankstesniais siurbliais. THOMAS Anti Allergy yra aprūpintas vandens filtro sistema ir plaunamu Hepa filtru. Jis surenka dulkes purvą ir į patalpą grąžina švarų sudrėkintą orą. Pagaminta Vokietijoje
,824,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,824,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC7088/01,83,Unikali trejopo veikimo technologija užtikrina puikius rezultatus. AquaTrio siurbia dulkes drėgnai valo ir kartu džiovina bet kokias kietas grindis ir taip leidžia sutaupyti 50 % pastangų ir iki 50 % laikoo greitai besisukantys mikropluošto šepečiai iš karto pašalina purvą dėmes ir skysčius. Vieno pilno 650 ml bako užtenka išvalyti daugiau nei 60 m2 grindų todėl galite išvalyti didelį plotą pripylę minimalų vandens kiekį.
,825,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,825,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys PHILIPS FC7070/01,83,Unikali trejopo veikimo technologija užtikrina puikius rezultatus. AquaTrio siurbia dulkes drėgnai valo ir kartu džiovina bet kokias kietas grindis ir taip leidžia sutaupyti 50 % pastangų ir iki 50 % laikoo greitai besisukantys mikropluošto šepečiai iš karto pašalina purvą dėmes ir skysčius. Vieno pilno 700 ml bako užtenka išvalyti daugiau nei 60 m2 grindų todėl galite išvalyti didelį plotą pripylę minimalų vandens kiekį.
,826,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,826,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys THOMAS PET & FAMILY,83,THOMAS Pet Family naujausias vokiečių gamyklos gaminys. Nauja vandens filtro dėžutė suteikia paprastumo valyme. Nauja dulkių siurblio konstrukcija leido jį pagaminti žymiai mažesnį lyginant su ankstesniais siurbliais. THOMAS Pet Family yra aprūpintas vandens filtro sistema ir plaunamu Hepa filtru. Jis surenka dulkes purvą ir į patalpą grąžina švarų sudrėkintą orą. Mikroporinis maišelis sausoms dulkėms Pagaminta Vokietijoje
,827,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,827,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys HOOVER RBC 090011,83,Siurblys Robotas tai nepamainomas pagalbininkas Jūsų namuose! Jis atliks grindų valymo darbus už Jus. Itin plonas tik 68 mm. todėl išvalys grindis esančias net ir po baldais. Pilnai programuojamas ir turi WI-Fi funkciją galima savo išmaniuoju telefonu pilnai valdyti visas šio roboto funkcijas: nustatyti visos savaitės darbo rėžimą įjungti išjungti. Dar daugiau siurblys praneš apie veikimo sutrikimus. Turi net 9 skirtingas programas! Veikia ypač tyliai (60 dbA) komplektacijoje yra virtuali siena - kuri neleis patekti dulkių siurbliui ten kur nenorite. Nuotolinio valdymo pultelis ir įkrovimo stotelė kurioje siurblys pasikraus automatiškai. Siurblio nepertraukiamo veikimo laikas net iki 120 min. todėl siurblys išvalys dulkes net ir didžiausiose patalpose. Plaunamas Hepa filtras poliruoklis (komplektacijoje 2 vnt.) dulkių jutiklis - užtikrins namų švarą be Jūsų pastangų!
,828,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,828,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VCR8930L3S/XSB,83,Tikras technologinio amžiaus stebuklas! Siurblys - robotas. Nuo šiol turėsite daugiau laiko daryti tai kas Jums patinka! Viršuje esanti kamera sukurs Jūsų namų žemėlapį todėl robotas-siurblys siurbs efektyviai. Jis įsimins kelią kuriuo siurbia ir taip žinos kurioje namo vietoje jis yra. Pagerintas autobot siurblys efektyviau surenka gyvūnų plaukus todėl jie nuo šiol neapsivynios aplink valymo šepetį!
,829,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,829,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUCDELUXE,83,Lengvai valykite visokius paviršius naudodami antgalį „AeroPro™ Turbo“ skirtą kilimams ir minkštiems paviršiams ir antgalį „AeroPro™ Parketto Pro“ specialiai sukurtą kietoms grindims valyti. Pakeiskite oro srautą vienu nuotolinio valdymo rankenos „AeroPro™“ mygtuko AUTO paspaudimu. Dulkių siurblys automatiškai sureguliuos galią optimaliam valymui. Apsaugokite savo namus nuo alergenų nes šis aukštos kokybės plaunamas filtras filtruoja netgi mažiausias daleles. Veiksmingas valymas ir gaivus oras visai šeimai. Patogus laiką taupantis valymas su „Compact & Go™“. Prieš ištuštindami suspauskite dulkes kad būtų galima greitai švariai ir lengvai jas pašalinti arba suspauskite dulkes kad galėtumėte toliau tęsti valymą. Lengva manevruoti. Paprasta laikyti. Dulkių siurblys „UltraCaptic“ turi minkštus ratukus ir jį galima tvarkingai padėti vertikalioje arba horizontalioje padėtyje.
,830,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,830,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE C3 Brilliant Eco Line Plus,83,A energijos klasės Miele dulkių siurblys leis pasiekti aukštus grindų priežiūros rezultatus. Įrenginys testuotas pagal griežčiausius testavimo standartus ir skirtas naudoti 20 metų. Patogus ir reguliuojamas teleskopinis vamzdis. Ergonominiai mygtukai siurblio paviršiuje užtikrina lengva galios pasirinkimą. 11 metrų valymo spindulys leis komfortiškai išvalyti didelius plotus. HEPA 13 filtras neleis siurbliui išmesti smulkias dulkių daleles atgal į aplinką. Rankena su pašvietimų neleis palikti nešvarumus net sudėtingai prieinamose ir blogai apšviestose vietose o itin patogus XL parketinis antgalis padės patogiai išvalyti kietąją dangą Jūsų namuose.
,831,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,831,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys THOMAS MULTI CLEAN X10 PARQUET,83,Tai naujausias vokiečių gamyklos gaminys. Nauja vandens filtro dėžutė suteikia paprastumo valyme. Nauja dulkių siurblio konstrukcija leido jį pagaminti žymiai mažesnį lyginant su ankstesniais siurbliais. MULTI CLEAN X10 PARQUET yra aprūpintas vandens filtro sistema ir plaunamu Hepa filtru. Jis surenka dulkes purvą ir į patalpą grąžina švarų sudrėkintą orą. Specialus parketo valymo antgalis su naturaliais šereliais leis kruopščiai prižiūrėti Jūsų grindis. Elektroninis siurblio galios valdymas ant siurbimo žarnos rankenos. Tik šiame siurblyje specialus parketo plovimo antgalis.
,832,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,832,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MONEUAL ME685 Gray,83,Moneual ME685 Gray valymo robotas. Mažiau rūpesčių daugiau laiko sau! Tai 1-asis hibridinis valymo robotas galinti s siurbti ir plauti . Taip – PLAUTI. Ar esate iki šiol girdėję kad robotas galėtų išplauti grindis už jus? Tai 1-asis valymo robotas kuris puikiai orientuojasi tamsoje. Šis robotas išskirtinis nes yra pakraunamas per itin trumpą laiką (60min). Kiekvienas vartotojas gali nustatyti valymo roboto siurbimo režimą: siurbimą ratais zigzagais arba nustatyti kitą kelią rankiniu būdu. Moneual ME685 Gray įmontuotas inverterinis variklis garantuojantis įrenginio ilgaamžiškumą.
,833,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,833,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VR10F71UCBC,83,Tikras technologinio amžiaus stebuklas! Siurblys - robotas. Nuo šiol turėsite daugiau laiko daryti tai kas Jums patinka! Šis automatinis siurblys išskirtinis tuo kad turi atskirą sensorių kuriuo galima atskirti valymo teritoriją. Jeigu norite kad tam tikros kambario vietos siurblys nesiurbtu - nebėda!
,834,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,834,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys ELECTROLUX ZUOQUATTRO,83,Electrolux UltraOne – tai aukščiausios klasės mūsų asortimento dulkių siurblys. Optimalus puikaus veikimo tylumo ir naudojimo derinys patenkins netgi tuos kurie kelia aukščiausius švaros reikalavimus. „Electrolux UltraOne“ – tai naujausias „Best-in-test“ laimėtojas savo geriausios formos. Tik „UltraOne Quattro“ turi motorizuotą antgalį „AeroPro™ Extreme Power Pro“ specialiai sukurtą puikiam giluminiam kilimų valymui. A klasės dulkių sulaikymas pasiekiamas dėl puikios dulkių siurblio „UltraOne Quattro“ konstrukcijos ir labai veiksmingo filtro „Allergy Plus“. Sofos ankšti kampai neparankios vietos. Nesvarbu kur Jums bereikėtų išsiurbti dulkes su „AeroPro™ 3-in-1“ visada būsite gerai pasiruošę. Lengvai pakeiskite šepetį antgalį plyšiams ar apmušalams kai tik to reikia ir paslėpkite savo dulkių siurblio viduje kai jų nebereikės. Gebėjimas pakeisti oro srautą vienu rankenos „AeroPro™ Active Remote Control“ mygtuko AUTO paspaudimu. Dulkių siurblys automatiškai sureguliuoja galią optimaliam valymui.
,835,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,835,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys MIELE RX1,83,Efektyvus ir laiką taupantis naujas Miele grindų priežiūros įrenginys. Navigacinė sistema garantuos spartų ir kokybišką valymą. Sensoriai siurblio priekyje apsaugos baldus ir daiktus stovinčius ant grindų.Šoniniai šepečiai netik surinks nešvarumus nuo grindų bet ir puikiai išvalys patalpos kampus. Specialios magnetinės juostelės leidžia apriboti įrenginio veikimo plotą. Produktas testuotas pagal griežčiausius Miele testavimo kriterijus ir skirtas naudoti 20 metų.
,836,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,836,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys KARCHER SV7 1.439-410.0,83,Sausas grindų dangų valymas plovimas garais ir skalbinių lyginimas (pasirinkus modelį su lygintuvu) - SV7 yra tikras daugiafunkcinis garinis siurblys. Sausos dulkės ir nešvarumai skandinami vandenyje o garai tuo pat metu gali būti panaudojami įvairių paviršių valymui. Papildoma vandens talpa užtikrina nepertraukiamą garų tiekimo procesą. Paviršiai valomi greitai patogiai ir nenaudojant chemikalų. Ištirpę nešvarumai ir purvas iš karto talpinami vandens vonelėje. Komplektuojamas su HEPA 12 filtru kuris sulaiko mažiausias ore esančias alergenų daleles.
,837,buitnechina Bulk Extract,buitnechina Bulk Extract,837,https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dul...ų siurblys SAMSUNG VR20H9050UW/SB,83,Neįtikėtinai galingas dėl unikalios skaitmeninio inverterio technologijos sukuriančios iki 60 kartų intensyvesnį siurbimą*. Didesnis būgno šepetys taip pat valo didesnį plotą ir rečiau įsipainioja pašaliniuose daiktuose. „CycloneForce“ stipri centrifuginė galia atskiria purvą ir smulkius objektus į išorinę kamerą. Tai padeda išlaikyti siurbimo galią ir sumažinti filtro užsikimšimą. Turi platesnį šepetį'' todėl su mažiau judesių išvalo didesnį plotą. 311 mm pločio – tai yra maždaug 107 mm daugiau už įprastus 204 mm šepečius – užtikrina spartesnį ir švaresnį rezultatą. Patobulintas ir dar geriau veikiantis „FullView Sensor™“ jutiklis nuosekliai aptinka net siauriausias ar smulkiausias kliūtis** darbo zonoj. Mažiau „nematomų sričių todėl robotas saugiai juda po kambarį ir geriau aplenkia kliūtis bei vietas kuriose galėtų užstrigti. „Point Cleaning™“ jutiklis nukreipia prietaisą į dulkinas vietas. Tiesiog pašvieskite prieš VR9000 ir jis sekdamas paskui spindulį valys paviršių kuriuo juda. „Easy Pass™“ ratukai lengvai įveiks daugelį kliūčių todėl prietaisas patikimai veiks net jei jūsų nebus šalia. Dabar korpusas 15 mm pakeltas virš grindų todėl mažiau tikėtina kad prietaisas kur nors įstrigs. Moderni „Mapping™ Plus“ sistema nustatys optimalų kelią kad valymas būtų itin spartus. Su 10 jutiklių ir integruota skaitmenine kamera prietaisas susidarys jūsų patalpų žemėlapį ir apskaičiuos optimalų judėjimo maršrutą. Automatinio įkrovimo funkcija reiškia kad nereikės jaudintis dėl to kad prietaisas sustos pasibaigus elektros įkrovai. Kai energijos lieka nedaug prietaisas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės ir yra įkraunamas prieš tęsiant siurbimą. „Virtual Guard™“ apsauga sustabdo prietaisą kad jis nevažiuotų ten kur jūs nenorite. Tiesiog įjunkite ją mygtuko spustelėjimu ir nustatykite vietoje kur stovi vertingi baldai ar miega naminiai gyvūnai kad robotas ten nevažiuotų.

Daugiau skelbimų