Parduoda pigiau: Parduodami nauji butai Stumbrų/stirnų gatvėje - nemokamas skelbimas


Parduodami nauji butai Stumbrų/stirnų gatvėje

Skelbimo kategorija: Butai
Kaina: 95 575 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:Skelbikas
Telefonas: +37061804885
El. paštas: neturi@elpasto.lt

Skelbimo aprašymas

Parduodami nauji butai Stumbrų/Stirnų gatvėje antrame "Žvėryno namai" etape! Yra galimybė įsigyti jau įrengtą 2 kambarių butą.

"Žvėryno namai" pirmasis etapas jau baigtas! Namuose apsigyveno pirmieji gyventojai!

Didelis butų pasirinkimas! Galite rinktis 1,5, 2, 3, 4 kambario butus.

KODĖL VERTA RINKTIS BŪSTĄ „ŽVĖRYNO NAMUOSE“?

- Ypatingas dėmesys skirtas garso ir šilumos izoliacijai – tarp butų esančios sienos iš 32 cm kombinuoto mūro: 12 cm ir 15 cm silikatinių blokelių su 5 cm mineralinės vatos sluoksniu, išorinės lauko sienos – silikatinių blokelių mūro (18 cm.) apšiltintos (20 cm.). Siekiant užtikrinti dar geresnes sienų šilumines savybes, visų butų langų angokraščiai yra papildomai apšiltinti.

- Butų langai iš A klasės 6 kamerų profilio, langų stiklo paketai – 2 kamerų, 3 stiklų, iš kurių du yra su selektyvine danga.

- „Žvėryno namai“ įsikurs pačioje miesto šidyje, tad galėsite džiaugtis puikiu susisiekimu nuosavu ar viešuoju transportu, o šalia nusidriekę dviračių takai leis pasiekti svarbiausius miesto objektus dviračiu.

- Vidinis namų kiemas bus aptvertas ir rakinamas, tad užtikrins gyventojų saugumą ir privatumą. Be to tai saugi erdvė vaikų laisvalaikiui ir žaidimams.

- Gyvenvietėje itin daug žalumos – namų vidinis kiemas apželdintas, išsaugoti augantys ilgamečiai medžiai, vasarą žydės gėlės. Greta - upė Neris ir Vingio parkas.

- Puikiai išvystyta infrastruktūra - aplinkui šią gyvenvietę rasite ne tik vieną didžiausių prekybos centrų „Panorama“, restoranus, kavines, bet ir vaikų darželius bei mokyklas savo vaikams.

- Automobilių parkavimas numatytas parkavimo aikštelėse (antžeminėse bei požeminėse), tad vidiniame kieme automobiliai nebus statomi.

- Visi butai turi balkonus - juose įrengiamos medinės grindys - jauku ir šilta.

BUTUS PARDUODA STATYTOJAS, BE TARPININKŲ!
Daugiau informacijos internete www.zverynonamai.lt arba nurodytu telefono numeriu.

Daugiau skelbimų