Parduoda pigiau: Puikus butas naujos statybos name - nemokamas skelbimas


Puikus butas naujos statybos name

Skelbimo kategorija: Butai
Kaina: 109000 €
Miestas: Klaipėda
Pardavėjas:Diana
Telefonas: 865757576
El. paštas: nenurodytas

Skelbimo aprašymas

Parduodamas 3 kambarių butas naujame name 12 aukšte. Butas labai šiltas, jaukus, tvarkingas, modernus ir ekonomiškas.

Butą puošia gražus vaizdas į uostą, marias, jūrą. Įrengimui buvo panaudotos itin kokybiškos medžiagos: laminatas ALLOC (apsauga nuo smūgių, įbrėžimų, atsparus vandeniui, 23/23 atsparumo klasė), itališki tapetai, puikūs baldai. Vidinės buto durys pagamintos iš natūralaus medžio. Virtuvė yra integruota, medžio plaušo. Kartu parduodami visi buitiniai prietaisai: indukcinė kaitlentė, orkaitė, indaplovė.

Buto išplanavimas: erdvi svetainė sujungta su virtuve, miegamasis (iš miegamojo turėsite išėjimą į balkoną), labai šiltas vaikų kambarys.

Pats namas yra naujos statybos ir labai geroj vietoj : šalia Akropolis, vaikų darželiai, sporto, dailės mokyklos. Gražusis Ąžuolų parkas, vaikams žaidimų aikštelė. Namas ne prie pagrindinio kelio, todėl mažai triukšmo, saugu išleisti vaikus į lauką. Name įsikūrę : vaikų kambarys, kirpykla, kosmetologijos kabinetas, stomatologinis kabinetas. Name gyvena šeimos, kurios labai aktyviai rūpinasi namo priežiūra, žmonės noriai bendraujantys.

Bendrija. Butas labai šiltas, vakarinė, pietinė pusė. Išlaidos už šildymą nesiekia 20 eur į mėnesį. Papildomų investicijų nereikia!

Daugiau skelbimų