Parduoda pigiau: Ieškome proginių suknelių salonų - nemokamas skelbimas


Ieškome proginių suknelių salonų

Skelbimo kategorija: Drabužiai moterims
Kaina: 1 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:katalogas
Telefonas: 867693820
El. paštas: didysis@didysisvestuviukatalogas.lt

Skelbimo aprašymas

Ieškome salonų ir asmenų, nuomojančių, parduodančių ir siuvančių progines sukneles. Norėtume apie jūsų progines sukneles paskelbti Didžiajame Vestuvių Kataloge, jo skyriuje „Proginės suknelės“.

Jei pardavinėjate sukneles, jas galite pareklamuoti ir šiame kataloge. Užsiregistruoti ir patalpinti skelbimą galite nemokamai. Be to, galėsite skelbime išsamiai aprašyti savo parduodamas, nuomojamas ar siuvamas progines sukneles, kadangi teksto ilgis nėra ribojamas.

Galėsite pateikti visus kontaktus: telefono numerius, el. pašto adresus, svetainės adresą bei fakso numerį, skype ir kt. Taip pat nemokamai galėsite įkelti neribotą skaičių  suknelių nuotraukų, taip pat neribotą skaičių video iš Youtube ir Vimeo. (ref. HuE5jCj3gY9qppMG - rmK7Th8cYCqhE4Ae)

Didžiojo Vestuvių Katalogo skyriuje „Proginės suknelės“ apsilanko daug lankytojų kiekvieną mėnesį, todėl čia verta jums reklamuotis. Per praėjusį mėnesį šiame skyriuje pateiktą informaciją peržiūrėjo virš 24 tūkstančių unikalių lankytojų, ir jie peržiūrėjo virš 48 tūkstančių proginių suknelių puslapių. Tai populiarus ir gausiai lankomas skyrius kataloge, todėl ir jums, jei nuomojate, parduodate ar siuvate progines sukneles, siūlome šiame skyriuje pateikti savo informaciją ir pasiūlymus.

Užsiregistruoti ir pateikti informaciją galite užėję į šį skyrių:
http://www.didysisvestuviukatalogas.lt/cat-progines-sukneles.html

Taip pat dėl proginių suknelių informacijos pateikimo galite kreiptis ir šiais kontaktais:
Didysis Vestuvių Katalogas
„Dėl patekimo į proginių suknelių skyrių“
didysis@didysisvestuviukatalogas.lt
8-676-93820
http://www.didysisvestuviukatalogas.lt/cat-progines-sukneles.html

Daugiau skelbimų