Parduoda pigiau: Mažai naudotas moteriškas dviratis su garantija - nemokamas skelbimas


Mažai naudotas moteriškas dviratis su garantija

Skelbimo kategorija: Dviračiai
Kaina: 450 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:Nenurodytas
Telefonas: +37062120265
El. paštas: nenurodytas

Skelbimo aprašymas

Puikus moteriško rėmo dviratis! Tinka ir vyrams :) Hibridinis dviratis Rixe Cross XC 4.0 SU GARANTIJA.

Galima naudoti važinėjimui mieste arba išvykoms už miesto. Cross dviračiai lengvai minasi, todėl didelį atstumą įveiksite daug lengviau nei su kalnų dviračiu. Puikiai tinkamas važinėti mieste, manevringumas kaip kalnų dviračio.

Naudotas apie 3 mėnesius, todėl yra praktiškai naujas. Naudotas mažai, prižiūrėtas. Kodėl parduodame Žmona patapo nėščia, taigi dviračio ilgam neprireiks, bet nenorime, kad puikus daiktas rūdytų garaže.

Dviratį praeitą savaitę buvau nuvežęs profilaktiniam remontui, taigi jam nereikės nieko remontuoti. Šviežiai nuplautas, taigi sėdate ir važiuojate.

Dar beveik metus galioja GARANTIJA (iki 2016-03-19). Į garantiją įeina ir NEMOKAMA profilaktinė priežiūra - nuvežate į parduotuvę ir jums priveržia kur kas atsiveržė, patikrina stabdžius, trosus ir pan. Pirkta 2014-03-19 parduotuvėje "Dviratis tau", ten ir vykdoma priežiūra.

Dviratis pilnai sukomplektuotas, jam nieko netrūksta:
reguliuojama kojelė
priekinis ir galinis žibintai (maitinami automatiškai iš vidinio dinamo generatoriaus)
abiejų ratų purvasargiai
stiprinti ratlankiai - galėsite lakstyti nuo bortelių
visaip reguliuojama sėdynė
reguliuojamas vairo aukštis ir atsikišimas
DISKINIAI stabdžiai!
galinis bėgių perjungėjas - Shimano Altus
mažai važinėtas, padangos kaip naujos - matosi nuotraukoje.
M dydis.

Naujas kainavo 565 Eur, atiduodu už 455 Eur. Tokia kaina, nes: tvirtinti ratlankiai, palengvintas rėmas, diskiniai stabdžiai, pilna komplektacija, galiojanti garantija.

P.S.: mergina prie dviračio nepridedama.

P.P.S.: Kartu galiu parduoti vieną geresnių ABUS spynų - ABUS 6000/120 Bordo Big susilankstančią spyną (štai tokia: https://www.otto.lt/preke/dviracio-uzraktas-faltschloss-bordo-big-6000120-abus/72403174 ). ABUS yra sunkiausiai įveikiamų spynų gamintojai. Spyna pirkta kartu su dviračiu, yra dėklas (pritaisytas ant rėmo, matosi pirmoje nuotraukoje). Nauja kainuoja 90-100 Eur, atiduodu už 70 Eur.

Daugiau skelbimų