Parduoda pigiau: Asus X751LB nešiojamas kompiuteris - nemokamas skelbimas


Asus X751LB nešiojamas kompiuteris

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

Šis Asus X751LB nešiojamas kompiuteris pasižymi universalumu. Ketvirtosios kartos Intel Core i5 procesoriaus nVidia Geforce GT 740M vaizdo grafikos sistemos ir 17.3 įstrižainės ekrano derinys puikiai tinka ne tik efektyviam darbui bet ir pramogoms. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8 operacinė sistema.
,639,kompukai,kompukai,639,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x550jk/asus-x550jk-nesiojamas-kompiuter... X550JK nešiojamas kompiuteris,82,Asus X550JK nešiojamas kompiuteris su keturių branduolių Intel Core i7 Haswell procesoriumi ir sparčia nVidia GTX serijos vaizdo grafikos sistema todėl galėsite akimirksniu atlikti visus darbus bei pasimėgauti aukščiausio lygio pramogomis. Full HD raiškos ekranas dar labiau sustiprins įspūdžius.
,640,kompukai,kompukai,640,https://www.kompiuteriai.lt/sony-xperia-z2/sony-xperia-tablet-z2-juodas-... Xperia Tablet Z2 juodas planšetinis kompiuteris,82,Puikios pramogos ir aukšta kokybė. Neįtikėtinas vaizdas ir jaudinantis garsas – viskas viename itin ploname ir lengvame planšetiniame kompiuteryje. Jo ekranas yra atsparus dulkėms ir įbrėžimams o korpusas visiškai atsparus vandeniui todėl planšetiniu kompiuteriu galėsite naudotis bet kokiomis sąlygomis. Planšetiniame kompiuteryje integruotas 4G LTE modemas todėl galėsite nuolatos turėti interneto prieigą.
,641,kompukai,kompukai,641,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-inspiron-38... Inspiron 3847 stalinis kompiuteris,82,Su Intel Core i3 procesoriumi ir nVidia GeForce GT 705 vaizdo grafikos sistema todėl kompiuterio pajėgumų pakaks ne tik biuro ir kasdieninių darbų atlikimui mokslui ar naršymui internete bet ir pramogoms. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema. Kartu su kompiuteriu gausite ir klaviatūrą bei pelę.
,642,kompukai,kompukai,642,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 SFF stalinis kompiuteris,82,Dell Optiplex 3020 Small Form Factor - kompaktiško dizaino pritaikytas darbui tinkle pasižymintis stabilumu ir patikimumu stalinis kompiuteris su pažangiu Intel Core i5 procesoriumi 4GB darbinės atminties 500GB kietuoju disku skirtas verslo kompanijų ir valstybinių įstaigų darbuotojams. Kiekvienas verslas patiria saugumo iššūkius ir kiekviena organizacija susikuria sau tinkamą IT saugumo sistemą. Nepriklausomai nuo Jūsų duomenų apsaugos poreikių šis modelis užtikrins saugų ir efektyvų darbą.
,643,kompukai,kompukai,643,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-inspiron-38... Inspiron 3847 stalinis kompiuteris,82,Dell Inspiron 3847 Mini Tower modelis yra kompaktiškas turintis patogiai statomą korpusą. Šis modelis turi viską kas reikalinga pramogoms bei žaidimams - spartus Intel i3 procesorius 4GB darbinės atminties galinga nVidia GeForce GT705 vaizdo plokštė bei 500GB kietasis diskas. Jūs galėsite be vargo naršyti internete bendrauti su draugais klausytis muzikos žiūrėti TV mėgstamą filmą ar nuotraukų albumus.
,644,kompukai,kompukai,644,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-inspiron-38... Inspiron 3847 stalinis kompiuteris,82,Dell Inspiron 3847 Mini Tower modelis yra kompaktiškas turintis patogiai statomą korpusą. Šis modelis turi viską kas reikalinga pramogoms bei žaidimams - spartus Intel i3 procesorius 4GB darbinės atminties galinga nVidia GeForce GT705 vaizdo plokštė bei 500GB kietasis diskas. Windows 8.1 operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Jūs galėsite be vargo naršyti internete bendrauti su draugais klausytis muzikos žiūrėti TV mėgstamą filmą ar nuotraukų albumus.
,645,kompukai,kompukai,645,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-inspiron-38... Inspiron 3847 stalinis kompiuteris,82,Puikus kainos ir kokybės santykis. Tai kompiuteris kurio pilnai pakaks ofiso darbu ir kasdieninių užduočių atlikimui bei mokslams o nVidia GeForce GT 705 vaizdo grafikos sistema leis pasimėgauti pramogomis. Kartu su kompiuteriu gausite ir USB klaviatūrą bei pelę.
,646,kompukai,kompukai,646,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 Micro stalinis kompiuteris,82,Itin mažo dydžio kompiuteris sukurtas darbui. Intel Core i3 procesorius pajėgus atlikti kelias užduotis vienu metu o mažas kompiuterio dydis užtikrins kad nepritrūktumėte vietos ant savo stalo. Kartu su kompiuteriu gausite ir klaviatūrą bei pelę.
,647,kompukai,kompukai,647,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... Optiplex 3020 MT stalinis kompiuteris,82,Dell Optiplex 3020 Mini Tower - tai pritaikytas darbui tinkle pasižymintis stabilumu ir patikimumu stalinis kompiuteris su pažangiu Intel Pentium procesoriumi 4GB darbinės atminties ir 500GB kietuoju disku skirtas verslo kompanijų ir valstybinių įstaigų darbuotojams. Kiekvienas verslas patiria saugumo iššūkius ir kiekviena organizacija susikuria sau tinkamą IT saugumo sistemą. Nepriklausomai nuo Jūsų duomenų apsaugos poreikių šis modelis užtikrins saugų ir efektyvų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus.
,648,kompukai,kompukai,648,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 MT stalinis kompiuteris,82,Darbui subalansuotas kompiuteris. Keturių branduolių Intel Core i5 procesorius įvykdys visas Jūsų užduotis 500GB kietasis diskas sutalpins visą Jums svarbią informaciją o USB 30 jungtys pasirūpins greitu jos perkėlimu.
,649,kompukai,kompukai,649,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-inspiron-38... Inspiron 3847 stalinis kompiuteris,82,Su Intel Core i3 procesoriumi. Tai kompiuteris kuris kuo puikiausiai tinkamas ofiso darbu ir kasdieninių užduočių atlikimui bei mokslams. nVidia GeForce GT 705 vaizdo grafikos sistema leis pasimėgauti pramogomis. Kartu su kompiuteriu gausite ir USB klaviatūrą bei pelę.
,650,kompukai,kompukai,650,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 SFF stalinis kompiuteris,82,Dell Optiplex 3020 Small Factor - kompaktiško dizaino pritaikytas darbui tinkle pasižymintis stabilumu ir patikimumu stalinis kompiuteris su pažangiu Intel Pentium procesoriumi 4GB darbinės atminties 500GB kietuoju disku skirtas verslo kompanijų ir valstybinių įstaigų darbuotojams. Kiekvienas verslas patiria saugumo iššūkius ir kiekviena organizacija susikuria sau tinkamą IT saugumo sistemą. Nepriklausomai nuo Jūsų duomenų apsaugos poreikių šis modelis užtikrins saugų ir efektyvų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus.
,651,kompukai,kompukai,651,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 MT stalinis kompiuteris,82,Darbui sukurtas kompiuteris. Su USB 3.0 jungtimi kuri užtikrins iki 10 kartų greitesnį duomenų perdavimą nei USB 2.0 standarto jungtis. Kartu gausite ir klaviatūrą bei pelę. Kompiuteriui suteikiama trijų metų nuo durų iki durų garantija.
,652,kompukai,kompukai,652,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-inspiron-38... Inspiron 3847 stalinis kompiuteris,82,Puikus kainos ir kokybės santykis. Tai kompiuteris kurio pilnai pakaks ofiso darbu ir kasdieninių užduočių atlikimui bei mokslams o nVidia GeForce GT 705 vaizdo grafikos sistema leis pasimėgauti pramogomis. Kartu su kompiuteriu gausite ir USB klaviatūrą bei pelę. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.
,653,kompukai,kompukai,653,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-70... OptiPlex 7010 MT stalinis kompiuteris,82,Darbui subalansuotas kompiuteris. Intel Core i5 procesorius sparčiai įvykdys visas Jūsų užduotis 500GB kietasis diskas sutalpins visą Jums svarbią informaciją o USB 30 jungtys pasirūpins greitu jos perkėlimu. Kartu gausite Dell klaviatūrą ir pelę.
,654,kompukai,kompukai,654,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 SFF stalinis kompiuteris,82,Dell Optiplex 3020 Small Factor - kompaktiško dizaino pritaikytas darbui tinkle pasižymintis stabilumu ir patikimumu stalinis kompiuteris su pažangiu Intel Core i3 procesoriumi 4GB darbinės atminties 500GB kietuoju disku skirtas verslo kompanijų ir valstybinių įstaigų darbuotojams. Kiekvienas verslas patiria saugumo iššūkius ir kiekviena organizacija susikuria sau tinkamą IT saugumo sistemą. Nepriklausomai nuo Jūsų duomenų apsaugos poreikių šis modelis užtikrins saugų ir efektyvų darbą.
,655,kompukai,kompukai,655,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-30... OptiPlex 3020 MT stalinis kompiuteris,82,Darbui sukurtas kompiuteris. Ketvirtosios kartos Intel Core i3 procesorius produktyviai atliks net ir kelias užduotis vienu metu o USB 3.0 jungtys garantuos greitą duomenų perkėlimą. Kartu gausite ir klaviatūrą bei pelę. Kompiuteriui suteikiama trijų metų nuo durų iki durų garantija.
,656,kompukai,kompukai,656,https://www.kompiuteriai.lt/dell-precision-m6700/dell-precision-m6700-ne... Precision M6700 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Precision M6700 - 173 colių galingiausia pasaulyje mobili darbo stotis su 3 kartos Intel Ivy Bridge i5 procesoriais pasižyminti neįtikėtinu našumu ir sudėtingiausių grafinių programų valdymo sparta. Šis modelis skirtas profesionalams dirbantiems su daug resursų reikalaujančiomis grafinėmis programomis (3D projektavimas skaitmeninis video apdorojimas ir animacija). Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Precision - nešiojami kompiuteriai skirti su grafika dirbantiems profesionalams.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.

Daugiau skelbimų