Parduoda pigiau: Asus X751LN nešiojamas kompiuteris - nemokamas skelbimas


Asus X751LN nešiojamas kompiuteris

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

Šis Asus X751LN nešiojamas kompiuteris pasižymi produktyvumu ir universalumu. Aukščiausios klasės Intel Core i7 procesorius 6GB operatyviosios atminties nVidia Geforce GT 840M vaizdo grafikos sistema ir 17.3 įstrižainės ekranas puikiai tinka ne tik efektyviam darbui bet ir pramogoms o 1.0TB talpos kietasis diskas sutalpins visą Jums svarbią informaciją.
,686,kompukai,kompukai,686,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x202e/asus-x202e-vivobook-nesiojamas-ko... X202E Vivobook nešiojamas kompiuteris,82,Asus X202E - kompiuteris turintis lietimui jautrų ekraną kuris atvers visas jau įdiegtos Windows 8 operacinės sistemos galimybes. Tai leidžia darbą su kompiuteriu supaprastinti dar labiau! Itin plonas ir vos 1.38kg svorio kompiuteris puikiai tiks ne tik kelionėms ar pramogoms bet ir kasdieninių užduočių atlikimui nes jame įmontuotas Intel Core i3 procesorius.
,687,kompukai,kompukai,687,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x552md/asus-x552md-nesiojamas-kompiuter... X552MD nešiojamas kompiuteris,82,Asus X552MD su Intel Pentium keturių branduolių procesoriumi puikiai tiks tiek darbui biure tiek studijoms tiek ir namų vartotojui. nVidia GeForce GT 820M vaizdo grafikos sistema leis pasimėgauti pramogomis o itin tvirtas korpusas užtikrins kad kompiuteris būtų patikimas ir ilgaamžis.
,688,kompukai,kompukai,688,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x555ln/asus-x555ln-nesiojamas-kompiuter... X555LN nešiojamas kompiuteris,82,Su ketvirtos kartos Intel Core i3 procesoriumi bei nVidia GeForce GT 840M vaizdo grafikos sistema todėl tai universalus kompiuteris tinkantis ir kasdieninių užduočių atlikimui ir darbui ir mokslui ir net pramogoms! SonicMaster garso sistema pasirūpins kokybišku garsu 1.0TB talpos kietasis diskas sutalpins visą Jums svarbią informaciją o USB 3.0 jungtys pasirūpins greitu jos perkėlimu. Asus X555LN - praktiškas pasirinkimas!
,689,kompukai,kompukai,689,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x453ma/asus-x453ma-nesiojamas-kompiuter... X453MA nešiojamas kompiuteris,82,Asus X453MA - kompaktiškas stilingas ir nebrangus nešiojamas kompiuteris. Mažas dydis - didelis privalumas kelionių metu. Taupiai energiją naudojantis naujos kartos Intel Celeron procesorius užtikrins ilgą baterijos veikimo laiką. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.
,690,kompukai,kompukai,690,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-g-serija/samsung-galaxy-alpha-g850f-... Galaxy Alpha G850F išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy Alpha turi 47 colių įstrižainės 1280 x 720 taškų raiškos Super AMOLED ekraną 8 branduolių procesorių Exynos 5 2 GB operatyvios atminties 32 GB duomenų kaupiklį. MicroSD kortelių skaitytuvo nėra. Galaxy Alpha turi pirštų atspaudų skaitytuvą integruotą mygtuką „Home“. Įdiegta operacinė sistema Android 4.4.4 KitKat. Samsung Galaxy Alpha turi itin ploną korpusą kurio storis sudaro 67 mm korpuso šonuose – metalinis rėmelis tačiau nugarėlė padaryta iš plastiko.
,691,kompukai,kompukai,691,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-g-serija/samsung-galaxy-s5-g900f-ism... Galaxy S5 G900F išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy S5 - daugiau negu reikia išmaniajam telefonui! Turi aibę akį traukiančių naujovių – pirštų atspaudų atpažinimas širdies pulso matuoklis specialus energijos taupymo režimas interneto duomenų siuntimui naudojamas kombinuotas WiFi ir 4G ryšys. Galaxy S5 yra atsparus prakaitui lietui skysčiams smėliui ir dulkėms tad jūsų telefonas apsaugotas nuo bet kokio poveikio bet kokioje situacijoje. Automatinis fokusavimas suteikia galimybę fiksuoti sufokusuotus judančius objektus taip kad daugiau nebepraleisite jokių svarbių įvykių.
,692,kompukai,kompukai,692,https://www.kompiuteriai.lt/prestigio-multipad-color/prestigio-multipad-... MultiPad Color 8.0 planšetinis kompiuteris,82,Keturių branduolių procesorius užtikrins greitaveiką IPS technologijos ekranas - nepriekaištingą vaizdo atkūrimą integruotas 3G modemas suteiks galimybę nuolat turėti interneto prieigą o Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis planšetinį kompiuterį pritaikyti net ir prie imantriausių poreikių. Komplekte rasite specialiai šiam modeliui sukurtą įmautę.
,693,kompukai,kompukai,693,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/acer-aspire-es1-711-n... Aspire ES1-711 nešiojamas kompiuteris,82,Kompiuteris tiks tiek darbui tiek mokslui tiek ir kasdieninių užduočių atlikimui. Keturių branduolių Intel Pentium procesorius ne tik pajėgus atlikti kelis darbus vienu metu bet ir taupiai naudoja elektros energiją todėl kompiuterio veikimo laikas be baterijos įkrovimo siekia net 5 valandas.; Tai nešiojamas kompiuteris su dideliu ekranu todėl puikiai tiks daug dirbantiems ar pramogas mėgstantiems žmonėms. Blizgus ekrano paviršius garantuoja sodresnes spalvas. Kompiuteris su Intel Pentium procesoriumi todėl yra tinkamas paprastesnių darbų atlikimui mokslui bei filmų peržiūrai. Kompiuteris su optiniu įrenginiu. Kompiuteris be operacinės sitemos todėl rekomenduojama kartu su kompiuteriu įsigyti ir Windows operacinę sistemą kurią mes galėsime ir įdiegti. Šiam kompiuteriui suteikiama 3 metų nuo durų iki durų garantija. Esant garantiniam gedimui mes Jums pažadame minimalius rūpesčius! Jums tereikia susisiekti su mumis ir mes nemokamai užsakysime kurjerį kuris paims garantinę prekę ir pristatys ją mums. Sutvarkius arba pakeitus garantinę prekę nauja ji taip pat nemokamai bus pristatyta Jums.
,694,kompukai,kompukai,694,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-ultra-slim-apsaugin... Ultra Slim apsauginis rėmelis,82,Skirtas iPhone 5/5S. Apsauginis rėmelis pagaminta iš neslidaus silikono todėl itin patogu ir saugu laikyti telefoną rankoje. Jis labai plonas ir puikiai priglunda prie Jūsų iPhone bei apsaugoja jį nuo įbrėžimų ir smūgių. Rėmelį galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,695,kompukai,kompukai,695,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-classic-nugarele-57... Classic nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Nugarėlė pagaminta iš neslidaus silikono todėl galite būti tikri kad ją itin patogu ir saugu laikyti rankoje. Ji apsaugos Jūsų iPhone nuo įbrėžimų ir smūgių. Nugarėlę galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,696,kompukai,kompukai,696,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-ultra-nugarele-5721... Ultra nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Nugarėlė pagaminta iš neslidaus silikono todėl galite būti tikri kad ją itin patogu ir saugu laikyti rankoje. Ji apsaugos Jūsų iPhone nuo įbrėžimų ir smūgių. Nugarėlę galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,697,kompukai,kompukai,697,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/xqisit-iplate-nugarele.html,Xq... iPlate nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Ultra plona nugarėlė pagaminta iš aukščiausios kokybės polikorbonato todėl puikiai apsaugos Jūsų iPhone 5/5S nuo įbrėžimų ar sutrenkimų. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,698,kompukai,kompukai,698,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/macally-anti-fingerprint-pleve... Anti-fingerprint plėvelė,82,Skirta iPhone 5C. Neturi įtakos liečiamo ekrano jautrumui. Apsaugo jį nuo subraižymų. Nelieka pirštų antspaudų. Pašalinus nelieka klijų likučių. Galima klijuoti kelis kartus.
,699,kompukai,kompukai,699,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/trexta-sport-nugarele.html,Trexta Sport nugarėlė,82,Oda dengtas lyg krepšinio kamuolio paviršius garantuoja išskirtinę išvaizdą. Tvirtas rėmas ir paminkštinimai viduje užtikrina niepriekaištingą apsaugą. Nugarėlė neuždengia jungčių.
,700,kompukai,kompukai,700,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/macally-flexible-nugarele-5697... Flexible nugarėlė,82,Pagaminta iš neslidaus silikono. Lengvai uždedama ir nuimama. Neuždengia jungčių.
,701,kompukai,kompukai,701,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-original-apsauginis... Original apsauginis rėmelis,82,Skirtas iPhone 5/5S. Apsauginis rėmelis pagaminta iš neslidaus silokono todėl itin patogu ir saugu laikyti telefoną rankoje. Puikiai priglunda prie Jūsų iPhone ir saugo jį nuo įbrėžimų bei smūgių. Rėmelį galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,702,kompukai,kompukai,702,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-ultra-slim-nugarele... Ultra Slim nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Nugarėlė pagaminta iš neslidaus silikono todėl galite būti tikri kad ją itin patogu ir saugu laikyti rankoje. Ji labai plona ir puikiai priglunda prie Jūsų iPhone bei apsaugoja nuo įbrėžimų ir smūgių. Nugarėlę galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,703,kompukai,kompukai,703,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-perfored-nugarele-5... Perfored nugarėlė,82,Skirta iPhone 4/4S. Stilinga ir orginali iPhone nugarėlė pagaminta iš kokybiško plastiko todėl yra tvirta ir ilgaamžė. Su šia nugarėle Jūsų iPhone bus apsaugotas nuo įbrėžimų ar smūgių.
,704,kompukai,kompukai,704,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-ultra-slim-nugarele... Ultra Slim nugarėlė,82,Nugarėlė pagaminta iš neslidžios medžiagos todėl galite būti tikri kad ją itin patogu ir saugu laikyti rankoje. Nugarėlę galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,705,kompukai,kompukai,705,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-model-nugarele-5725... Model nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Nugarėlė pagaminta iš neslidaus silokono todėl galite būti tikri kad ją itin patogu ir saugu laikyti rankoje. Ji apsaugos Jūsų iPhone nuo įbrėžimų ir smūgių. Nugarėlę galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,706,kompukai,kompukai,706,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-s-line-nugarele-569... S-Line nugarėlė,82,Pagaminta iš aukštos kokybės silikono todėl puikiai priglunda ir yra neslidi. Nugarėlė neuždengia jungčių todėl galėsite išnaudoti visas savo iPhone funkcijas.
,707,kompukai,kompukai,707,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-quicksand-nugarele.... Quicksand nugarėlė,82,Pagaminta iš aukštos kokybės silikono todėl puikiai priglunda ir yra neslidi. Nugarėlė neuždengia jungčių todėl galėsite išnaudoti visas savo iPhone funkcijas.
,708,kompukai,kompukai,708,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-yoga/lenovo-thinkpad-yoga-15... ThinkPad Yoga 15 nešiojamas kompiuteris,82,Išskirtinis nešiojamas kompiuteris vos per sekundę galintis virsti planšetiniu kompiuteriu. Penktorios kartos Intel Core i5 procesorius ir SSD diskas kompiuteriui suteiks neįtikėtiną greitį lietimui jautrus Full HD raiškos IPS technologijos ekranas užtikrins kokybišką vaizdą 360 laipsnių kampu atverčiamas ekranas leis kompiuterį transformuoti į planšetinį kompiuterį o iki 8 valandų siekiantis veikimo laikas be baterijos įkrovimo užtikrins kad kompiuteriu galėsite dirbti visą dieną. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacine sistema.
,709,kompukai,kompukai,709,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-x-armor-nugarele.ht... X-Armor nugarėlė,82,Pagaminta iš aukštos kokybės silikono todėl puikiai priglunda ir yra neslidi. Nugarėlė neuždengia jungčių todėl galėsite išnaudoti visas savo iPhone funkcijas.
,710,kompukai,kompukai,710,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/lenovo-ideapad-flex-1... IdeaPad Flex 10 nešiojamas kompiuteris,82,Lietimui jautrus ekranas kompaktiškas dydis mažas storis ir 300 laipsnių kampu atverčiamas ekranas - puikus pasirinkimas daug keliaujantiems. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.
,711,kompukai,kompukai,711,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/macally-apsauginis-remelis-570... apsauginis rėmelis,82,Pagamintas iš šlifuoto aliuminio todėl puikiai apsaugo iPhone 5/5S nuo mechaninio poveikio bei suteikia solidžią išvaizdą. Neuždengia jungčių ir mygtukų. Dėka specialios Slide-on technologijos lengva uždėti ir nuimti.
,712,kompukai,kompukai,712,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/ideal-case-vola-solid-edition-... Vola Solid Edition nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Nugarėlė pagaminta iš neslidaus silokono todėl galite būti tikri kad ją itin patogu ir saugu laikyti rankoje. Ji apsaugos Jūsų iPhone nuo įbrėžimų ir smūgių. Nugarėlę galima plauti vandeniu. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,713,kompukai,kompukai,713,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/moshi-iglaze-armour-nugarele.h... iGlaze Armour nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Itin plona metalinė nugarėlė ne tik apsaugos telefoną nuo įbrėžimų bet ir suteiks solidumo. Nugarėlė deimantų pagalba išpjauta preciziškai tiksliai. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,714,kompukai,kompukai,714,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/guess-quilted-nugarele.html,GUESS Quilted nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Puiki apsauga nuo smūgių ar įbrėžimų. Pagaminta iš silikono. Neuždengia jungčių ir mygtukų. Puošta logotipu ir grandinėle.
,715,kompukai,kompukai,715,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/karl-lagerfeld-nugarele.html,Karl Lagerfeld nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Išsiskirkite iš minios! Solidžios išvaizdos nugarėlė dengta oda ir papuošta metaliniu logotipu. Nugarėlė neuždengia jungčių ir mygtukų.
,716,kompukai,kompukai,716,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/griffin-pixelcrash-nugarele.ht... PixelCrash nugarėlė,82,Pagaminta iš polikarbonato todėl puikiai apsaugo nuo mechaninio poveikio. Nugarėlė neuždengia jungčių ir mygtukų
,717,kompukai,kompukai,717,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-sash-nugarele.h... Diamonds Sash nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,718,kompukai,kompukai,718,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-liquids-nugarel... Diamonds Liquids nugarėlė,82,Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo.
,719,kompukai,kompukai,719,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/belkin-shield-nugarele.html,Be... Shield nugarėlė,82,Ši nugarėlė maksimaliai apsaugos Jūsų įrenginį nuo mechaninio poveikio. Nugarėlė neuždengia jungčių todėl galėsite išnaudoti visas savo iPhone funkcijas.
,720,kompukai,kompukai,720,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/x-doria-engage-form-nugarele.h... Engage Form nugarėlė,82,Išskirtinio dizaino nugarėlė pagaminta is polikarbonato todėl ne tik nepriekaištingai apsaugos Jūsų iPhone 5/5S bet ir suteiks išskirtinumo.
,721,kompukai,kompukai,721,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-arrow-nugarele-... Diamonds Arrow nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,722,kompukai,kompukai,722,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/x-doria-engage-lanyard-nugarel... Engage Lanyard nugarėlė,82,Ši nugarėlė maksimaliai apsaugos Jūsų įrenginį nuo mechaninio poveikio. Nugarėlė neuždengia jungčių todėl galėsite išnaudoti visas savo iPhone funkcijas.
,723,kompukai,kompukai,723,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-sash-nugarele-5... Diamonds Sash nugarėlė,82,Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo.
,724,kompukai,kompukai,724,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-nafrotiti-nugar... Diamonds Nafrotiti nugarėlė,82,Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo.
,725,kompukai,kompukai,725,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-lipstick-nugare... Diamonds Lipstick nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,726,kompukai,kompukai,726,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/white-diamonds-liquids-nugarel... Diamonds Liquids nugarėlė,82,Stilinga nugarėlė dekoruota Swarovski kristalais todėl ne tik apsaugos Jūsų telefoną bet ir suteiks išskirtinumo.
,727,kompukai,kompukai,727,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/trexta-crystal-flower-nugarele... Crystal Flower nugarėlė,82,Oda dengtas paviršius ir tikri kristalai garantuoja išskirtinę išvaizdą. Tvirtas rėmas ir paminkštinimai viduje užtikrina niepriekaištingą apsaugą. Nugarėlė neuždengia jungčių.
,728,kompukai,kompukai,728,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/x-doria-engage-bamboo-nugarele... Engage Bamboo nugarėlė,82,Nugarėlė puošta lazeriu graviruotu bambuku. Tai puiki gamtos ir technologijų sinteze. Dėklas puikiai apsaugo telefoną nuo įvairiausių netikėtumų. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,729,kompukai,kompukai,729,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/x-doria-engage-form-nugarele-5... Engage Form nugarėlė,82,Skirta iPhone 4/4S. Išskirtinio dizaino nugarėlė suteikia apsaugą nuo mechaninio poveikio. Neuždengia jungčių ir mygtukų todėl galėsie naudotis visomis savo iPhone 4 funkcijomis.
,730,kompukai,kompukai,730,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/moshi-iglaze-nugarele-5700.htm... iGlaze nugarėlė,82,Minimalistinio stiliaus apsauginė nugarėlė ne tik apsaugos Jūsų iPhone 5/5S bet ir leis pabrėžti savo stilių. Nugarėlė neuždengia jungčių ir mygtukų todėl nevaržomai galėsite naudotis visomis telefono funkcijomis.
,731,kompukai,kompukai,731,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/olloclip-quick-flip-nugarele.h... Quick Flip nugarėlė,82,Skirtas iPhone 4/4S. Dėklas pritaikytas naudoti kartu su Olloclip objektyvu. Kartu su dėklu gausite adapterį skirta telefono montavimui ant stovo. Objektyvas parduodamas atskirai.
,732,kompukai,kompukai,732,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/x-doria-cubit-nugarele-5710.ht... Cubit nugarėlė,82,Skirta iPhone 4/4S. Suteikia apsaugą nuo mechaninio poveikio. Galima keisti išvaizdą keičiant elementų išdėstymo vietas.
,733,kompukai,kompukai,733,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/lief-hardshell-nugarele-5682.h...! Hardshell nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Kieta apsauginė nugarėlė pagaminta iš kokybiško polikarbonato. Papuošta logotipu. Lengvai uždedama ir nuimama. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,734,kompukai,kompukai,734,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/urbano-back-stand-nugarele-571... Back Stand nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Stilinga ir originali iPhone nugarėlė pagaminta iš plastiko ir dengta oda todėl yra tvirta ir ilgaamžė. Ji puikiai apsaugos Jūsų iPhone nuo įbrėžimų ar smūgių. Nugarėlė turi kojelę todėl gali būti naudojama kaip stovas. Neuždengti priėjimai prie jungčių.
,735,kompukai,kompukai,735,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-deklai/lief-hardshell-nugarele.html,Lief! Hardshell nugarėlė,82,Skirta iPhone 5/5S. Kieta apsauginė nugarėlė pagaminta iš kokybiško polikarbonato. Papuošta logotipu. Lengvai uždedama ir nuimama. Neuždengia jungčių ir mygtukų.
,736,kompukai,kompukai,736,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3340/dell-latitude-3340-nesioj... Latitude 3340 nešiojamas kompiuteris,82,Kompaktiškas ir mobilus 133 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui ar mokslui. Intel i3 procesorius ir 8GB darbinės atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera bei vidiniu 3 G modemu galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,737,kompukai,kompukai,737,https://www.kompiuteriai.lt/asus-tp500ln/asus-tp500ln-transformer-book-f... TP500LN Transformer Book Flip nešiojamas kompiuteris,82,ASUS Transformer Book Flip tai nešiojamas ir planšetinis kompiuteris viename. Jūs galite pasirinkti sau patogiausią būdą dirbti nes Transformer nešiojamų kompiuterių ekraną galėsite atlenkti net 360 laipsniu kampu. Tai suteiks didesnį patogumą ir produktyvumą. ASUS Transformer Book Flip TP500LN modelis turi spartų Intel Core i5 procesorių ir aštuntosios kartos nVidia GeForce vaizdo grafikos sistemą todėl kompiuteris tinkamas ne tik darbui bet ir pramogoms.
,738,kompukai,kompukai,738,https://www.kompiuteriai.lt/asus-tp300la/asus-tp300la-transformer-book-f... TP300LA Transformer Book Flip nešiojamas kompiuteris,82,ASUS Transformer Book Flip tai nešiojamas ir planšetinis kompiuteris viename. Jūs galite pasirinkti sau patogiausią būdą dirbti nes Transformer nešiojamų kompiuterių ekraną galėsite atlenkti net 360 laipsniu kampu. Tai suteiks didesnį patogumą ir produktyvumą. ASUS Transformer Book Flip TP300LA nešiojamas kompiuteris yra kompaktiško dydžio todėl puikiai tinka kelionėms. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.
,739,kompukai,kompukai,739,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5540/dell-latitude-e5540-nesi... Latitude E5540 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5540 - standartinio 156 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB SSHD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,740,kompukai,kompukai,740,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5540/dell-latitude-e5540-nesi... Latitude E5540 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5540 - standartinio 156 colių Full HD ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 500GB SSHD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,741,kompukai,kompukai,741,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5540/dell-latitude-e5540-nesi... Latitude E5540 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5540 - standartinio 156 colių Full HD ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 500GB SSHD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,742,kompukai,kompukai,742,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5540/dell-latitude-e5540-nesi... Latitude E5540 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5540 - standartinio 156 colių Full HD ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i3 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB kietasis diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,743,kompukai,kompukai,743,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5540/dell-latitude-e5540-nesi... Latitude E5540 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5540 - standartinio 156 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB SSHD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,744,kompukai,kompukai,744,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3440/dell-latitude-3440-nesioj... Latitude 3440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude 3440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui ar mokslui. Ketvirtos kartos Intel i5 procesorius 4GB darbinės atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Taip pat pridedama Windows operacinės sistemos atnaujinimo licencija - galėsite mėgautis naujausia Windows 8.1 versija. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,745,kompukai,kompukai,745,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e6540/dell-latitude-e6540-nesi... Latitude E6540 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E6540 - verslo klasės nešiojamas kompiuteris su 4 kartos Intel i7 procesoriumi bei pažangiausiomis saugumo technologijomis. Jis skirtas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus kompiuterio. Modelio korpusas pagamintas iš ypač tvirtos Tri-metal™ medžiagos anoduotas aliuminio paviršius ilgai išlaikys puikią išvaizdą o plieniniai vyriai užtikrins ypatingą patvarumą. Kompiuteris turi didesnę apsaugą nuo dulkių vibracijų ar temperatūrų skirtumo. Kompiuterio dizainas specialiai suprojektuotas taip kad klaviatūra būtų labiau aspaugota nuo apliejimo o ekranas - nuo smūgių. Modelis turi patogią klaviatūra su skaičiais. Dėl prailginto veikimo baterijos šis modelis gali atlaikyti ilgą ir intensyvią darbo dieną ofise ar kelyje. Su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Jame sudėtos naujausios technologijos - net 8GB darbinės atminties 256GB SSD diskas WiDi - užtikrins nepertraukiamą darbą. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,746,kompukai,kompukai,746,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e6440/dell-latitude-e6440-nesi... Latitude E6440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E6440 - verslo klasės 14 colių nešiojamas kompiuteris su 4 kartos Intel i5 procesoriumi 8GB darbine atmintimi galinga Radeon HD 8690M vaizdo plokšte 180GB SSD disku WiDi bei pažangiausiomis saugumo technologijomis - užtikrins nepertraukiamą darbą. Jis skirtas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus kompiuterio. Kompiuterio dizainas specialiai suprojektuotas taip kad klaviatūra būtų labiau aspaugota nuo apliejimo o ekranas - nuo smūgių. Dėl prailginto veikimo baterijos šis modelis gali atlaikyti ilgą ir intensyvią darbo dieną ofise ar kelyje. Su integruota HD interneto kamera bei vidiniu 3G modemu galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Net penkerių metų garantija!; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,747,kompukai,kompukai,747,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3440/dell-latitude-3440-nesioj... Latitude 3440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude 3440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui ar mokslui. Ketvirtos kartos Intel i5 procesorius 4GB darbinės atminties GeForce GT740M vaizdo plokštė užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,748,kompukai,kompukai,748,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3440/dell-latitude-3440-nesioj... Latitude 3440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude 3440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui ar mokslui. Ketvirtos kartos Intel i5 procesorius 4GB darbinės atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,749,kompukai,kompukai,749,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3440/dell-latitude-3440-nesioj... Latitude 3440 nešiojamas kompiuteris,82,Pasirinkite modelį su arba be Windows 8.1 Pro operacine sistema. Dell Latitude 3440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui ar mokslui. Ketvirtos kartos Intel i3 procesorius 4GB darbinės atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,750,kompukai,kompukai,750,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5250 - kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i3 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB kietojo disko užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,751,kompukai,kompukai,751,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5450/dell-latitude-e5450-nesi... Latitude E5450 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5450 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i3 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB kietasis diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,752,kompukai,kompukai,752,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/dell-latitude-e5440-n... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Verslo klasės kompiuteris su Intel Core i3 Haswell procesoriumi ir hibridiniu kietuoju disku todėl visi darbai bus atlikti akimirskniu. Tai kompiuteris kurio dydis balansuoja tarp kompaktiškumo ir ergonomiškumo todėl su juo bus patogu ir keliauti ir dirbti. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,753,kompukai,kompukai,753,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5440/dell-latitude-e5440-nesi... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i3 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB SSHD disko bei 8GB Flash atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,754,kompukai,kompukai,754,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5250 - kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 500GB disko užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,755,kompukai,kompukai,755,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5440/dell-latitude-e5440-nesi... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Verslo klasės kompiuteris su Intel Core i5 Haswell procesoriumi ir itin sparčiu SSD disku. Tai kompiuteris kurio dydis balansuoja tarp kompaktiškumo ir ergonomiškumo todėl su juo bus patogu ir keliauti ir dirbti. Neblizgus ekranas ir iš apačios apšviečiama klaviatūra suteiks dar geresnes salygas darbui ne biure. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,756,kompukai,kompukai,756,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5450/dell-latitude-e5450-nesi... Latitude E5450 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5450 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių Full HD ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. Net 8GB darbinės atminties ir 128GB SSD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,757,kompukai,kompukai,757,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5250 - kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i3 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB kietojo disko užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,758,kompukai,kompukai,758,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5440/dell-latitude-e5440-nesi... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i3 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB SSHD disko bei 8GB Flash atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Taip pat pridedama Windows operacinės sistemos atnaujinimo licencija - galėsite mėgautis naujausia Windows 8.1 versija. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,759,kompukai,kompukai,759,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5440/dell-latitude-e5440-nesi... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5440 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB SSHD disko bei 8GB Flash atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Taip pat pridedama Windows operacinės sistemos atnaujinimo licencija - galėsite mėgautis naujausia Windows 8.1 versija. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,760,kompukai,kompukai,760,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/dell-latitude-e5440-n... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Verslo klasės kompiuteris su aukšiausios klasės Intel Core i7 Haswell procesoriumi hibridiniu kietuoju disku nVidia GeForce vaizdo grafikos sistema bei HD+ raiškos ekranu. Tai kompiuteris kurio dydis balansuoja tarp kompaktiškumo ir ergonomiškumo todėl su juo bus patogu ir keliauti ir dirbti o laisvalaikiu bus galima pasimėgauti pramogomis. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,761,kompukai,kompukai,761,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5250 - kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i8 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 500GB kietojo disko užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,762,kompukai,kompukai,762,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5250 - kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 256GB SSD disko užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,763,kompukai,kompukai,763,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5450/dell-latitude-e5450-nesi... Latitude E5450 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5450 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių Full HD ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. Net 8GB darbinės atminties ir 500GB kietasis diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Taip pat pridedama Windows operacinės sistemos atnaujinimo licencija - galėsite mėgautis naujausia Windows 8.1 versija. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,764,kompukai,kompukai,764,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5440/dell-latitude-e5440-nesi... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 4GB darbinės atminties ir 500GB SSHD disko bei 8GB Flash atminties užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,765,kompukai,kompukai,765,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5250 - kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 256GB SSD disko užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera bei vidiniu 4G modemu galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,766,kompukai,kompukai,766,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5250/dell-latitude-e5250-nesi... Latitude E5250 nešiojamas kompiuteris,82,Kompaktiškas ir mobilus 12 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 256GB SSD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera bei vidiniu 4G modemu galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,767,kompukai,kompukai,767,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5450/dell-latitude-e5450-nesi... Latitude E5450 nešiojamas kompiuteris,82,Dell Latitude E5450 - kompaktiškas ir mobilus 14 colių Full HD ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. Net 8GB darbinės atminties ir 128GB SSD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,768,kompukai,kompukai,768,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-e5440/dell-latitude-e5440-nesi... Latitude E5440 nešiojamas kompiuteris,82,Tai kompaktiškas ir mobilus 14 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo ir našaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka ketvirtos kartos Intel i5 procesoriaus. 8GB darbinės atminties ir 256GB SSD diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Windows 7 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,769,kompukai,kompukai,769,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3550/dell-latitude-3550-nesioj... Latitude 3550 nešiojamas kompiuteris,82,Standartinio 156 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka penktos kartos Intel i5 procesoriaus. O 4GB darbinės atminties ir 500GB kietasis diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,770,kompukai,kompukai,770,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3550/dell-latitude-3550-nesioj... Latitude 3550 nešiojamas kompiuteris,82,Standartinio 156 colių Full HD raiškos ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka penktos kartos Intel i7 procesoriaus. O 8GB darbinės atminties ir 1.0TB kietasis diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,771,kompukai,kompukai,771,https://www.kompiuteriai.lt/dell-latitude-3550/dell-latitude-3550-nesioj... Latitude 3550 nešiojamas kompiuteris,82,Standartinio 156 colių ekrano verslo klasės kompiuteris. Tai puikus pasirinkimas ieškantiems tvirto patikimo našaus ir mobilaus sprendimo darbui. Šis modelis pasižymi plonumu ir lengvesniu dizainu ilgesniu baterijos veikimu dėka Intel i3 procesoriaus. O 4GB darbinės atminties ir 500GB kietasis diskas užtikrins spartų ir nepertraukiamą darbą nevaržomai atliksite keletą užduočių vienu metu su integruota HD interneto kamera galėsite kokybiškai bendrauti su verslo partneriais kur bebūtumėte. Pilno dydžio klaviatūra su skaičiais užtikrins itin patogų darbą. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. Dell Latitude - patikimi ir ilgaamžiški verslo klasės nešiojami kompiuteriai pritaikyti darbui vidutinio ir stambaus verslo organizacijų tinkluose pasižymi išskirtiniu produktyvumu.; Įsigydami Dell nešiojamus kompiuterius ir visus kitus Dell produktus sertifikuotoje elektroninėje parduotuvėje www.kompiuteriai.lt esate garantuoti dėl jų originalumo ir kokybės garantijų autentiškumo. www.kompiuteriai.lt yra autorizuotas Dell pardavėjas Lietuvoje. Tik Kompiuteriai.lt parduotuvėje Dell kompiuterius pristatome per vieną darbo dieną o garantijas suteikiame nuo durų iki durų.
,772,kompukai,kompukai,772,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/lenovo-thinkpad-yoga-... ThinkPad Yoga nešiojamas kompiuteris,82,Ypač mobilus mažasis kompiuteris su lietimui jautriu Full HD raiškos ekranu IPS technologijos matrica aukščiausios klasės Intel Core i7 procesoriumi 8GB operatyviosios atminties itin sparčiu SSD disku ir 7 valandas siekiančiu baterijos veikimo laiku. 360 laipsnių kampu atverčiamas ekranas suteikia galimybę kompiuterį transformuoti į planšetinį kompiuterį. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacinė sistema.
,773,kompukai,kompukai,773,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-yoga/lenovo-thinkpad-yoga-12... ThinkPad Yoga 12 nešiojamas kompiuteris,82,Antrosos kartos Lenovo ThinkPad Yoga 12 nešiojamas kompiuteris išsiskiriantis mobilumu ir praktiškumu. Lietimui jautrus Full HD raiškos IPS ekranas garantuoja nepriekaištingos kokybės vaizdą penktosios kartos Intel Core i5 procesorius 8GB operatyviosiso atminties ir SSD diskas paverčia šį kompiuterį itin sparčiu o 360 laipsnių kampu atverčiamas ekranas suteikia galimybę kompiuterį transformuoti į planšetinį kompiuterį. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacinė sistema.
,774,kompukai,kompukai,774,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-yoga/lenovo-thinkpad-yoga-14... ThinkPad Yoga 14 nešiojamas kompiuteris,82,Kompaktiško dydžio kompiuteris su lietimui jautriu IPS technologijos ekranu bei jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacine sistema. Penktosios kartos Intel Core i5 procesorius ir SSD diskas kompiuteriui suteiks neįtikėtiną greitį 360 laipsnių kampu atverčiamas ekranas leis kompiuterį transformuoti į planšetinį kompiuterį o iki 8 valandų siekiantis veikimo laikas be baterijos įkrovimo užtikrins kad kompiuteriu galėsite dirbti visą dieną. Tai puikus mobilumo ir funkcionalumo derinys.
,775,kompukai,kompukai,775,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-yoga/lenovo-thinkpad-yoga-12... ThinkPad Yoga 12 nešiojamas kompiuteris,82,Antrosos kartos Lenovo ThinkPad Yoga 12 nešiojamas kompiuteris išsiskiriantis mobilumu ir praktiškumu. Lietimui jautrus Full HD raiškos IPS ekranas garantuoja nepriekaištingos kokybės vaizdą penktosios kartos Intel Core i7 procesorius 8GB operatyviosiso atminties ir SSD diskas paverčia šį kompiuterį neįtikėtinai sparčiu o 360 laipsnių kampu atverčiamas ekranas suteikia galimybę kompiuterį transformuoti į planšetinį kompiuterį. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacinė sistema.
,776,kompukai,kompukai,776,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-yoga/lenovo-thinkpad-yoga-ne... ThinkPad Yoga nešiojamas kompiuteris,82,Ypač mobilus mažasis kompiuteris su lietimui jautriu Full HD raiškos IPS ekranu ir 7 valandas siekiančiu baterijos veikimo laiku. Intel Core i5 procesorius 8GB operatyviosios atminties ir papildomas SSD diskas paverčia šį kompiuterį itin sparčiu. 360 laipsnių kampu atverčiamas ekranas suteikia galimybę kompiuterį transformuoti į planšetinį kompiuterį. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.
,777,kompukai,kompukai,777,https://www.kompiuteriai.lt/peles-ir-klaviaturos/dell-wm615-pele.html,Dell WM615 pelė,82,Lenkto dizaino pelė prie kompiuterio prisijungia per bevielį ryšį. Tai puikus sprendimas siekiantiems išvengti laidų netvarkos ant stalo bei norintiems nevaržomai ir mobiliai valdyti savo kompiuterį.
,778,kompukai,kompukai,778,https://www.kompiuteriai.lt/peles-ir-klaviaturos/asus-gx1000-eagle-eye-p... GX1000 Eagle Eye pelė,82,Šlifuoto aliuminio glotnus paviršius sužavės kiekvieną suprantantį ką reiškia tikra žaidimų pelė ROG Eagle Eye. Ji sukurta valdyti! Pelės svoris keičiamas penkiais 5g svareliais (nuo 150g iki 175g pagal patogumą). Skiriamoji geba taip pat gali būti perjungiama nuo 50 iki 8200dpi o esamas nustatymas matomas indikatoriuje.
,779,kompukai,kompukai,779,https://www.kompiuteriai.lt/peles-ir-klaviaturos/apple-magic-mouse-pele.... Magic Mouse pelė,82,Bluetooth bevielė pelė su lietimui jautriu paviršiumi. Išmani pelytė atliekanti skirtingas komandas liečiant ją vienu ar keliais pirštais. Tiesiog privalomas priedas prie kiekvieno Apple kompiuterio.; Su Windows OS veikia tik bazinės pelės funkcijos.
,780,kompukai,kompukai,780,https://www.kompiuteriai.lt/kiti-ipad-aksesuarai/macally-ikey-klaviatura... iKey klaviatūra,82,Pilno dydžio klaviatūra skirta iPad iPhone ir iPod įrenginiams su Lightining jungtimi. Su ja rinksite tekstą daug greičiau ir tiksliau nei jį rinkdami lietimui jautriame ekrane. Klaviatūra pasižymi mažu energijos sunaudojimu. Komplekte rasite ir stovą.
,781,kompukai,kompukai,781,https://www.kompiuteriai.lt/peles-ir-klaviaturos/dell-kb813-klaviatura.h... KB813 klaviatūra,82,Saugi klaviatūra profesionalams. Integruotas SmartCard skaitytuvas užtikrina patogią naudotojo identifikaciją o apliejimui atspari klaviatūra saugo nuo netyčinio gėrimo išsiliejimo pasekmių. Žemi klavišai veikia tyliai ir patogiai.
,782,kompukai,kompukai,782,https://www.kompiuteriai.lt/peles-ir-klaviaturos/dell-alienware-tactx-pe... Alienware TactX pelė,82,Ši pelė turi visus privalumus pergalei - neįtikėtinas greitis ir tikslumas skirta stiprinti laimėjimo įgūdžius net devyni papildomi mygtukai. Pasirinkite Jums patinkanti apšvietimą iš 20 skirtingų spalvų.
,783,kompukai,kompukai,783,https://www.kompiuteriai.lt/peles-ir-klaviaturos/dell-km632-klaviaturos-... KM632 klaviatūros ir pelės rinkinys,82,Ši multimedia klaviatūra yra atspari apliejimui skysčiu. Trijų klavišų optinė pelė turi patogią nišą USB imtuvo saugojimui. Rinkinys maitinamas 2x 2 AA baterijomis
,784,kompukai,kompukai,784,https://www.kompiuteriai.lt/laidai-kabeliai-ir-stovai/mophie-juice-pack-... Juice Pack PowerStation Pro baterija,82,Papildomas energijos šaltinis Jūsų įrenginiui. Baterija atitinka visus IP-65 standarto reikalavimus todėl yra atspari drėgmei ir dulkėms. Tinka visiems įrenginiams įkraunamiems per USB jungtį. Baterijos talpa 6000 mAh. Stilingas ir tvirtas korpusas su aliuminio apdaila. Su LED indikatoriais. Tai puikus kelionių palydovas.
,785,kompukai,kompukai,785,https://www.kompiuteriai.lt/laidai-kabeliai-ir-stovai/mophie-juice-pack-... Juice Pack PowerStation Duo baterija,82,Papildomas energijos šaltinis Jūsų įrenginiui. Tinka visiems įrenginiams įkraunamiems per USB jungtį. Vienu metu galima įkrauti du įrenginius. Baterijos talpa 6000 mAh. Stilingas ir tvirtas korpusas su aliuminio apdaila. Su LED indikatoriais. Tai puikus kelionių palydovas.
,786,kompukai,kompukai,786,https://www.kompiuteriai.lt/laidai-kabeliai-ir-stovai/moshi-ionbank-10k-... IonBank 10K baterija,82,Papildomas energijos šaltinis Jūsų įrenginiui. Tinka visiems įrenginiams įkraunamiems per USB jungtį. Vienu metu galima įkrauti du įrenginius. Baterijos talpa 10.000 mAh. Stilingas ir tvirtas aliuminio korpusas.
,787,kompukai,kompukai,787,https://www.kompiuteriai.lt/acer-aspire-e5-571/acer-aspire-e5-571g-nesio... Aspire E5-571G nešiojamas kompiuteris,82,Su penktosios kartos Intel Core i5 procesoriumi ir sparčia nVidia GeForce GT 840M vaizdo grafikos sistema todėl tai universalus kompiuteris kuris kuo puikiausiai tinka ir darbui ir pramogoms. Kompiuteryje esantis 1.0TB talpos kietasis diskas užtikrins kad kompiuteryje tilptų visa Jums svarbi informacija.; Acershop.lt ir Kompiuteriai.lt pristato Acer E5-571 nešiojamų kompiuterių seriją
,788,kompukai,kompukai,788,https://www.kompiuteriai.lt/acer-v-nitro-vn7-791g/acer-aspire-v-nitro-vn... Aspire V Nitro VN7-791G nešiojamas kompiuteris,82,Pribloškianti išvaizda ir neįtikėtina galia. Plono profilio glotnių linijų aštrių kampų ir premium kokybės medžiagų derinys leido pasiekti stulbinamą kompiuterio dizainą o iš apačios apšviečiami klavišai suteikia dar daugiau išskirtinumo. Kompiuteris su Full HD raiškos ekranu Intel Core i5 procesoriumi hibridiniu kietuoju disku ir nVidia GeForce GTX 860M vaizdo grafikos sistema. Tai derinys kuris kompiuterį paverčia tinkamu tiek darbui tiek mokslui tiek ir pramogoms. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.; Kompiuteriai.lt pristato Acer Aspire V Nitro seriją Tai nešiojamas kompiuteris su dideliu ekranu todėl puikiai tiks daug dirbantiems ar pramogas mėgstantiems žmonėms. Full HD raiškos ekranas puikiai tiks mėgstantiems detalų vaizdą.Matinis ekrano paviršius leidžia išvengti akis varginančių atspindžių todėl šis kompiuteris tinkamas tiems kas jį renkasi darbui ypač darbui su teksto redagavimo programomis bei skaičių lentelėmis. Kompiuteris su Intel Core i5 procesoriumi ir dedikuota vaizdo grafikos sistema todėl jis kuo puikiausiai tinka ir sudėtingiems darbams ir įvairiausioms pramogoms. Kompiuteryje esantys 8GB operatyviosios atminties užtikrins greitą ir stabilų kompiuterio veikimą. Dėka papildomo SSD disko skirto ''cache'' atminčiai kompiuteris dirba greičiau lyginant su kompiuteriu turinčiu paprastą kietąjį diską. Kompiuteris su optiniu įrenginiu. Dar vienas kompiuterio privalumas kuris neliks nepastebėtas - iš apačios apšviečiama klaviatūra. Jos dėka galėsite patogiai dirbti žaisti ar kitaip pramogauti net ir prasto apšvietimo sąlygomis. Kompiuteris su talpia 6 skyrių ličio jonų baterija. Kompiuteryje jau įdiegta Windows operacinė sistema todėl juo galėsite pradėti dirbti ar pramogauti vos tik jį įsigiję. Šiam kompiuteriui suteikiama 3 metų nuo durų iki durų garantija. Esant garantiniam gedimui mes Jums pažadame minimalius rūpesčius! Jums tereikia susisiekti su mumis ir mes nemokamai užsakysime kurjerį kuris paims garantinę prekę ir pristatys ją mums. Sutvarkius arba pakeitus garantinę prekę nauja ji taip pat nemokamai bus pristatyta Jums.
,789,kompukai,kompukai,789,https://www.kompiuteriai.lt/acer-v-nitro-vn7-591g/acer-aspire-v-nitro-vn... Aspire V Nitro VN7-591G nešiojamas kompiuteris,82,Pribloškianti išvaizda ir neįtikėtina galia. Plono profilio glotnių linijų aštrių kampų ir premium kokybės medžiagų derinys leido pasiekti stulbinamą kompiuterio dizainą o iš apačios apšviečiami klavišai suteikia dar daugiau išskirtinumo. Kompiuterio galimybės nei kiek nenusileižia išvaizdai. Jame sumontuota Full HD raiškos IPS ekranas keturių branduolių Intel Core i7 procesorius ir nVidia GeForce GTX 960M vaizdo grafikos sistema.; Kompiuteriai.lt pristato Acer Aspire V Nitro seriją
,790,kompukai,kompukai,790,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/lenovo-thinkpad-t440s... ThinkPad T440s nešiojamas kompiuteris,82,Verslo klasės kompaktiško dydžio kompiuteris su Intel Core i5 procesoriumi hibridiniu disku integruotu 3G modemu ir neblizgiu ekranu - puikus pasirinkimas darbui ypač jei dirbti tenka ne vien tik biure. Tvirtas korpusas ir pirštų antspaudų skaitytuvas pasirūpins Jūsų informacijos saugumu. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.
,791,kompukai,kompukai,791,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/lenovo-thinkpad-t440p... ThinkPad T440p nešiojamas kompiuteris,82,Verslo klasės kompaktiško dydžio kompiuteris su HD+ raiškos ekranu. Keturių branduolių Intel Core i7 procesorius kartus su greitu kietuoju disku užtikrina didelę spartą integruotas 4G modemas leis nuolat turėti interneto prieigą o tvirtas korpusas ir pirštų antspaudų skaitytuvas pasirūpins informacijos saugumu. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.
,792,kompukai,kompukai,792,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-x1-carbon/lenovo-thinkpad-x1... ThinkPad X1 Carbon nešiojamas kompiuteris,82,Tai 20 metų kurta legenda. Šis kompiuteris perkelia kokybės ir patvarumo standartą į aukštesnį lygmenį. Anglies pluošto korpusas suteikia ne tik išskirtinumo ir tvirtumo bet ir yra net 34% lengvesnis už aliuminį ekranas su IPS technologijos matrica užtikrins nepriekaištingą vaizdo kokybę Intel Core i5 procesorius ir SSD diskas - neįtikėtinai greitą visų užduočių atlikimą o 8 skyrių baterijos dėka kompiuteris be įkrovimo veiks net iki 9 valandų. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.
,793,kompukai,kompukai,793,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-helix/lenovo-thinkpad-helix-... ThinkPad Helix nešiojamas kompiuteris,82,Tai planšetinis kompiuteris ir nešiojamas kompiuteris kartu. Su pajungta klaviatūra tai pilnavertis nešiojamas kompiuteris o atjungus - planšetinis kompiuteris. Full HD raiškos IPS technologijos lietimui jautrus ekranas garantuoja nepriekaištingos kokybės vaizdą o Intel Core M procesorius ir SSD diskas didelę spartą ir mažas energijos sąnaudas todėl kompiuteris be baterijos įkrovimo gali dirbti iki 12 valandų. Kompiuteryje jau įdieta Windows 8.1 Profssional operacinė sistema.
,794,kompukai,kompukai,794,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-x1-carbon/lenovo-thinkpad-x1... ThinkPad X1 Carbon nešiojamas kompiuteris,82,Tai 20 metų kurta legenda. Šis kompiuteris perkelia kokybės ir patvarumo standartą į aukštesnį lygmenį. Anglies pluošto korpusas suteikia ne tik išskirtinumo ir tvirtumo bet ir yra net 34% lengvesnis už aliuminį WQHD (2560x1440 taškų) ekranas su IPS technologijos matrica užtikrins nepriekaištingą vaizdo kokybę Intel Core i5 procesorius ir SSD diskas - neįtikėtinai greitą visų užduočių atlikimą integruotas 4G LTE modemas leis nuolat turėti interneto prieigą o 8 skyrių baterijos dėka kompiuteris be įkrovimo veiks net iki 9 valandų. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.
,795,kompukai,kompukai,795,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-helix/lenovo-thinkpad-helix-... ThinkPad Helix nešiojamas kompiuteris,82,Tai planšetinis kompiuteris ir nešiojamas kompiuteris kartu. Su pajungta klaviatūra tai pilnavertis nešiojamas kompiuteris o atjungus - planšetinis kompiuteris. Full HD raiškos IPS technologijos lietimui jautrus ekranas garantuoja nepriekaištingos kokybės vaizdą o Intel Core M procesorius ir SSD diskas didelę spartą ir mažas energijos sąnaudas todėl kompiuteris be baterijos įkrovimo gali dirbti iki 12 valandų. Kompiuteryje jau įdieta Windows 8.1 Profssional operacinė sistema.
,796,kompukai,kompukai,796,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-x1-carbon/lenovo-thinkpad-x1... ThinkPad X1 Carbon nešiojamas kompiuteris,82,Tai 20 metų kurta legenda. Šis kompiuteris perkelia kokybės ir patvarumo standartą į aukštesnį lygmenį. Anglies pluošto korpusas suteikia ne tik išskirtinumo ir tvirtumo bet ir yra net 34% lengvesnis už aliuminį WQHD (2560x1440 taškų) ekranas su IPS technologijos matrica užtikrins nepriekaištingą vaizdo kokybę Intel Core i5 procesorius ir SSD diskas - neįtikėtinai greitą visų užduočių atlikimą integruotas 4G LTE modemas leis nuolat turėti interneto prieigą o 8 skyrių baterijos dėka kompiuteris be įkrovimo veiks net iki 9 valandų. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema ir pridedama Windows 8.1 Professional licencija.
,797,kompukai,kompukai,797,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-x1-carbon/lenovo-thinkpad-x1... ThinkPad X1 Carbon Touch nešiojamas kompiuteris,82,Tai 20 metų kurta legenda. Šis kompiuteris perkelia kokybės ir patvarumo standartą į aukštesnį lygmenį. Anglies pluošto korpusas suteikia ne tik išskirtinumo ir tvirtumo bet ir yra net 34% lengvesnis už aliuminį WQHD (2560x1440 taškų) lietimui jautrus ekranas su IPS technologijos matrica užtikrins nepriekaištingą vaizdo kokybę bei paprastesnį kompiuterio valdymą Intel Core i7 procesorius ir SSD diskas - neįtikėtinai greitą visų užduočių atlikimą integruotas 4G LTE modemas leis nuolat turėti interneto prieigą o 8 skyrių baterijos dėka kompiuteris be įkrovimo veiks net iki 9 valandų. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacinė sistema.
,798,kompukai,kompukai,798,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-x1-carbon/lenovo-thinkpad-x1... ThinkPad X1 Carbon Touch (3rd Gen) nešiojamas kompiuteris,82,Trečiosios kartos Lenovo ThinkPad X1 Carbon nešiojamas kompiuteris. Šis kompiuteris perkelia kokybės ir patvarumo standartą į aukštesnį lygmenį. Anglies pluošto korpusas suteikia ne tik išskirtinumo ir tvirtumo bet ir yra net 34% lengvesnis už aliuminį WQHD (2560x1440 taškų) lietimui jautrus ekranas su IPS technologijos matrica užtikrins nepriekaištingą vaizdo kokybę bei paprastesnį kompiuterio valdymą penktosios kartos Intel Core i7 procesorius ir SSD diskas - neįtikėtinai greitą visų užduočių atlikimą integruotas 4G LTE modemas leis nuolat turėti interneto prieigą o 8 skyrių baterijos dėka kompiuteris be įkrovimo veiks net iki 9 valandų. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 Professional operacinė sistema.
,799,kompukai,kompukai,799,https://www.kompiuteriai.lt/lenovo-thinkpad-helix/lenovo-thinkpad-helix-... ThinkPad Helix nešiojamas kompiuteris,82,Tai planšetinis kompiuteris ir nešiojamas kompiuteris kartu. Su pajungta klaviatūra tai pilnavertis nešiojamas kompiuteris o atjungus - planšetinis kompiuteris. Full HD raiškos IPS technologijos lietimui jautrus ekranas garantuoja nepriekaištingos kokybės vaizdą o Intel Core M procesorius ir SSD diskas didelę spartą ir mažas energijos sąnaudas todėl kompiuteris be baterijos įkrovimo gali dirbti iki 12 valandų. Kompiuteryje jau įdieta Windows 8.1 Profssional operacinė sistema.
,800,kompukai,kompukai,800,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/hewlett-packard-probo... ProBook 470 G2 nešiojamas kompiuteris,82,Itin galingas nešiojamas kompiuteris su aliuminio korpusu kuris suteikia išskirtinumo ir tvirtumo. Ketvirtosios kartos Intel Core i7 procesorius užtikrintai atliks visas užduotis 8GB operatyviosios atminties garatuos greitą kompiuterio reakciją į Jūsų komandas neblizgus ekranas nevargins akių net ir labai saulėtą dieną o 173 colio įstrižainės ekranas sparti vaizdo grafikos sistema ir pilnavertė skaičių klaviatūra užtikrins aukštą produktyvumo lygį. Tai verslo klasės nešiojamas kompiuteris tinkantis ne tik darbui bet ir pramogoms.; Kompiuteriai.lt HP ProBook 450-470 apžvalga
,801,kompukai,kompukai,801,https://www.kompiuteriai.lt/monitoriai/samsung-t22d390ew-21-5-skystuju-k... T22D390EW 21.5 skystųjų kristalų televizorius-monitorius

Daugiau skelbimų