Parduoda pigiau: Goclever Quantum 1010M sidabrinis planšetinis kompiuteris - nemokamas skelbimas


Goclever Quantum 1010M sidabrinis planšetinis kompiuteris

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

Su 3G modemu kuris leis nuolat turėti interneto prieigą bei su GPS imtuvu ir visos Europos žemėlapiais todėl tai ne tik planšetinis komiuteris bet ir navigatorius. Planšetinis kompiuteris su Cortex A7 keturių branduolių procesoriumi 10.1 colio įstrižainės 1024x600 taškų raiškos ekranu ir Android 4.4 operacinė sistema kuri leis įdiegti begalę nemokamų programėlių ir žaidimų. Kompiuteris turi micro SD kortelių jungtį todėl pritrūkus laisvos atminties nesunkiai ją galėsite išplėsti net iki 40GB.
,140,kompukai,kompukai,140,https://www.kompiuteriai.lt/goclever-orion/goclever-orion-97-pilkas-plan... Orion 97 pilkas planšetinis kompiuteris,82,Praktiškas pasirinkimas. Planšetinis kompiuteris turi keturių branduolių procesorių klaviatūrą-stovą ir Android operacinę sistemą su begalė nemokamų programėlių todėl taps puikiu kasdieniniu pagalbininku. Planšetinis kompiuteris su micro SD kortelių skaitytuvu todėl pritrūkus laisvos vietos nesunkiai ją galėsite išplėsti iki 40GB.
,141,kompukai,kompukai,141,https://www.kompiuteriai.lt/goclever-quantum/goclever-quantum-1010n-mely... Quantum 1010N mėlynas planšetinis kompiuteris,82,Su GPS imtuvu ir visos Europos žemėlapiais. Planšetinis kompiuteris su Cortex A7 keturių branduolių procesoriumi 10.1 colio įstrižainės 1024x600 taškų raiškos ekranu ir Android 4.4 operacinė sistema kuri leis įdiegti begalę nemokamų programėlių ir žaidimų. Kompiuteris turi micro SD kortelių jungtį todėl pritrūkus laisvos atminties nesunkiai ją galėsite išplėsti net iki 40GB.

Daugiau skelbimų