Parduoda pigiau: iPhone 6 16/64/128GB tamsiai pilkas (space gray) išmanusis telefonas - nemokamas skelbimas


iPhone 6 16/64/128GB tamsiai pilkas (space gray) išmanusis telefonas

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

47 įstrižainės ekranu tamsiai pilkos spalvos (Space Grey) iPhone 6. Didesnis ekranas tačiau plonesnis korpusas. „Retina“ raiškos ekranas ir 16GB 64GB arba net 128GB talpa. Atnaujinta „iSight“ fotokamera gebanti fiksuoti net 8Mpix raiškos nuotraukas bei įrašynėti video Full HD formatu. Dar pridėkita naujausią iOS 8 operacinės sistemos versiją ir turėsime puikiai darbui ir laisvalaikiui tinkantį išmanųjį telefoną.; Pagrindinė informacija apie šį iPhone: iPhone yra gamykliškai nepririštas. Todėl galėsite naudotis bet kurio operatoriaus kortele. Vietoje įprastos SIM kortelės telefone naudojama Nano SIM kortelė. Jos teiraukitės savo operatoriaus. Prieš pradedant naudoti iPhone reikia jį prijungti prie kompiuterio kuriame yra iTunes programa ir aktyvuoti telefoną. Aktyvuoti telefoną galite ir internetu (arba mobiliuoju arba per Wi-Fi).
,492,kompukai,kompukai,492,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-4s/iphone-4s-8gb-juodas-arba-baltas-i... 4S 8GB juodas arba baltas išmanusis telefonas,82,Apple iPhone su 8GB atmintimi. Nuostabus „Retina“ ekranas dėl kurio vaizdas ekrane yra atvaizduojamas ypatingai ryškiai. Integruotas GPS imtuvas bei beribės galimybės su „App store“ esančiomis programėlėmis.; Pagrindinė informacija apie šį iPhone: iPhone yra gamykliškai nepririštas. Todėl galėsite naudotis bet kurio operatoriaus kortele. Vietoje įprastos SIM kortelės telefone naudojama Nano SIM kortelė. Jos teiraukitės savo operatoriaus. Prieš pradedant naudoti iPhone reikia jį prijungti prie kompiuterio kuriame yra iTunes programa ir aktyvuoti telefoną. Aktyvuoti telefoną galite ir internetu (arba mobiliuoju arba per Wi-Fi).
,493,kompukai,kompukai,493,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-6/iphone-6-16-64-128gb-aukso-spalvos-... 6 16/64/128GB aukso spalvos išmanusis telefonas,82,Aukso spalvos (Gold) iPhone 6. Toks kurio norėtų kiekvienas. Nors labiausiai pastebimas yra pagrindinis skirtumas ekrano dydis bet šis iPhone yra pranašesnis visais aspektais. Greitesnis plonesnis taupantis bateriją. Našesnis todėl taupantis ir Jūsų laiką. Taip pat pritaikytas ir Jūsų poreikiams nes galite rinktis 16 64GB talpos arba įsigyti net 128GB aukso spalvos iPhone 6.; Pagrindinė informacija apie šį iPhone: iPhone yra gamykliškai nepririštas. Todėl galėsite naudotis bet kurio operatoriaus kortele. Vietoje įprastos SIM kortelės telefone naudojama Nano SIM kortelė. Jos teiraukitės savo operatoriaus. Prieš pradedant naudoti iPhone reikia jį prijungti prie kompiuterio kuriame yra iTunes programa ir aktyvuoti telefoną. Aktyvuoti telefoną galite ir internetu (arba mobiliuoju arba per Wi-Fi).
,494,kompukai,kompukai,494,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-5c/iphone-5c-8gb-ivairiu-spalvu-isman... 5C 8GB įvairių spalvų išmanusis telefonas,82,Spalvotas ir žaismingas iPhone. Toks kokio iki šiol dar nėra buvę. Tačiau neapsigaukite. Po žaisminga išvaizda slypi spartūs lustai. Dėl jų kasdieninės užduotys bus atliekamos greitai o spalvotas telefono dizainas dažnai pakels nuotaiką ir privers nusišypsoti. O kuomet ryškios spalvos jau nebedžiugins įsigykite kitos spalvos Apple dėklą ir vėl būkite išskirtiniai.; Pagrindinė informacija apie šį iPhone: iPhone yra gamykliškai nepririštas. Todėl galėsite naudotis bet kurio operatoriaus kortele. Vietoje įprastos SIM kortelės telefone naudojama Nano SIM kortelė. Jos teiraukitės savo operatoriaus. Prieš pradedant naudoti iPhone reikia jį prijungti prie kompiuterio kuriame yra iTunes programa ir aktyvuoti telefoną. Aktyvuoti telefoną galite ir internetu (arba mobiliuoju arba per Wi-Fi).
,495,kompukai,kompukai,495,https://www.kompiuteriai.lt/iphone-6-plus/iphone-6-plus-16-64-128gb-tams... 6 Plus 16/64/128GB tamsiai pilkas (space gray) išmanusis telefonas,82,55 įstrižainės ekranu tamsiai pilkos spalvos (Space Grey) iPhone 6 Plus. Didesnis ekranas tačiau plonesnis korpusas. „Retina“ raiškos ekranas ir 16GB 64GB arba net 128GB talpa. Atnaujinta „iSight“ fotokamera gebanti fiksuoti net 8Mpix raiškos nuotraukas bei įrašynėti video Full HD formatu. Dar pridėkita naujausią iOS 8 operacinės sistemos versiją ir turėsime puikiai darbui ir laisvalaikiui tinkantį išmanųjį telefoną.; Pagrindinė informacija apie šį iPhone: iPhone yra gamykliškai nepririštas. Todėl galėsite naudotis bet kurio operatoriaus kortele. Vietoje įprastos SIM kortelės telefone naudojama Nano SIM kortelė. Jos teiraukitės savo operatoriaus. Prieš pradedant naudoti iPhone reikia jį prijungti prie kompiuterio kuriame yra iTunes programa ir aktyvuoti telefoną. Aktyvuoti telefoną galite ir internetu (arba mobiliuoju arba per Wi-Fi).

Daugiau skelbimų