Parduoda pigiau: Knomo Kyoto krepšys - nemokamas skelbimas


Knomo Kyoto krepšys

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

Krepšys tinkantis planšetinimas kompiuteriams kurių ekrano įstrižainė iki 10.1. Vidinė dalis su paminkštinimais. Su papildomu skyriumi aksesuarams ir dokumentams. Skyriai užsegami užtrauktukais. Su reguliuojamo ilgio diržu per petį.
,513,kompukai,kompukai,513,https://www.kompiuteriai.lt/ipad-deklai/be-ez-le-littoral-krepsys.html,B... LE Littoral krepšys,82,Skirtas visiems iPad. Stilingas tekstilinis krepšys kuriame yra ne tik pagrindinis skyrius bet ir dvi kišenėlės todėl galėsite tvarkingai sutalpinti ne tik planšetinį kompiuterį bet ir laidus ar kitus aksesuarus. Reguliuojamo ilgio diržas per petį leis rasti patogiausią padėtį. Vidiniai matmenys: 270 x 220 x 60 mm
,514,kompukai,kompukai,514,https://www.kompiuteriai.lt/ipad-deklai/knomo-canvas-sleeve-krepsys.html... Canvas Sleeve krepšys,82,Pagamintas iš vandeniui atsparios medžiagos. Užsegamas užtrauktuku. Turi papildomą skyrių aksesuarams ar dokumentams.
,515,kompukai,kompukai,515,https://www.kompiuteriai.lt/kompiuteriu-priedai/microlab-m-200-garso-kol... M-200 garso kolonėlės,82,
,516,kompukai,kompukai,516,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-s-serija/samsung-galaxy-s4-gt-i9505-... Galaxy S4 GT-I9505 Raudonas išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy S4 raudonos spalvos apjungia galią ir patirtį tad su juo darbus atliksite greičiau ir paprasčiau! Qualcomm keturių branduolių procesorius gali vienu metu atlikti kelis darbus Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis telefoną pritaikyti ne tik įmantriausiems poreikiams bet ir suteiks galimybę mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir žaidimais o 13.0 mln. taškų kamera kokybiškai įamžins svarbiausias akimirkas. Telefonas su 5 colių įstrižainės ekranu ir viena SIM kortele. Gėlių (La Fleur) motyvai ant telefono korpuso nuteikia linksmai.
,517,kompukai,kompukai,517,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-a-serija/samsung-galaxy-a5-sm-a500fu... Galaxy A5 SM-A500FU išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy A5 - tai nepriekaištingas metalinis dizainas. Išsiskiria moderniu prabangiu dizainu ir įspūdingu 5 colių HD sAmoled ekranu. Pajuskite rankoje prabangią metalinio korpuso kokybę. Su Samsung Galaxy A5 darant asmenukes nereikės spausti mygtuko. Fotografuokite balso komanda ar naudodami delną – ir draugai manys kad jus visada seka asmeninis fotografas. Su 1.2GHz keturių branduolių procesoriumi veikiantis Galaxy A5 yra ypač spartus. Be trikdžių galėsite žiūrėti filmus klausytis muzikos ir vienu metu dirbti su keliomis programomis. Su LTE ryšiu atsisiųsite duomenis kur kas greičiau už kaimynus.
,518,kompukai,kompukai,518,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-g-serija/samsung-galaxy-pocket-2-sm-... Galaxy Pocket 2 SM-G110H išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy Pocket 2 išmaniusis telefonas turi 33 colių ekraną 2 megapikselių galinę kamerą 1GHz procesorių ir atstovauja ekonominę klasę. Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis telefoną pritaikyti ne tik įmantriausiems poreikiams bet ir suteiks galimybę mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir žaidimais. Taupus pasirinkimas!
,519,kompukai,kompukai,519,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-g-serija/samsung-galaxy-trend-2-sm-g... Galaxy Trend 2 SM-G313HN išmanusis telefonas,82,Jei ieškote išmaniojo telefono kuris būtų paprastas bet galingas Samsung Galaxy Trend 2 Jums puikiai tiks! Jis turi visas pagrindines šiuolaikiško išmaniojo telefono funkcijas padėsiančias gyventi patogiau. Galaxy Trend 2 pašalina bereikalingą vargą perjunginėjant fotografavimo ir filmavimo režimus – dabar fotografavimo ir filmavimo mygtukai yra viename ekrane. Daugiau niekada nepražiopsosite ypatingos akimirkos!
,520,kompukai,kompukai,520,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-s-serija/samsung-galaxy-s4-gt-i9505-... Galaxy S4 GT-I9505 išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy S4 apjungia galią ir patirtį tad su juo darbus atliksite greičiau ir paprasčiau! Qualcomm keturių branduolių procesorius gali vienu metu atlikti kelis darbus Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis telefoną pritaikyti ne tik įmantriausiems poreikiams bet ir suteiks galimybę mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir žaidimais o 13.0 mln. taškų kamera kokybiškai įamžins svarbiausias akimirkas. Telefonas su 5 įstrižainės ekranu ir viena SIM kortele.

Daugiau skelbimų