Parduoda pigiau: Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 išmanusis telefonas - nemokamas skelbimas


Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 išmanusis telefonas

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

Samsung Galaxy S4 mini apjungia galią ir patirtį tad su juo darbus atliksite greičiau ir paprasčiau! Qualcomm keturių branduolių procesorius gali vienu metu atlikti kelis darbus Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis telefoną pritaikyti ne tik įmantriausiems poreikiams bet ir suteiks galimybę mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir žaidimais o 8.0 mln. taškų kamera kokybiškai įamžins svarbiausias akimirkas. Telefonas su 4.3 įstrižainės ekranu ir viena SIM kortele.
,523,kompukai,kompukai,523,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-g-serija/samsung-galaxy-grand-prime-... Galaxy Grand Prime LTE SM-G530FZ išmanusis telefonas,82,Vos 8.6mm storio Galaxy Grand Prime apjungia išmanumą ir galią visas funkcijas paslėpdamas po moderniu plonu dangteliu. Bet plonas – nereiškia mažas: 5 colių qHD ekranas padės išryškinti jūsų stilių. Galaxy Grand Prime su galingu 12 GHz keturių branduolių procesoriumi sparčiai apdoros kelias užduotis nepriklausomai nuo to kiek programų veikia vienu metu. Asmenukės su draugais dar niekada neatrodė geriau - Galazy Grand Prime turi 5 MP priekinę kamerą su itin plataus 85 laipsnių kampo objektyvu. Platesnis vaizdo kampas reiškia kad į kadrą pateks daugiau jūsų draugų ir foninių vaizdų.
,524,kompukai,kompukai,524,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-g-serija/samsung-galaxy-trend-2-g313... Galaxy Trend 2 G313H išmanusis telefonas,82,Jei ieškote paprasto išmanaus telefeno bet galingo tai Samsung Galaxy V Duos kaip tik Jums! Su Samsung Galaxy V Duos išmaniuoju telefonu niekada nepraleisite telefono skambučio - ar tai būtų privatus ar verslo skambutis - dėka dviejų sim kortelių. Išmanusis telefonas turi 1.2GHz procesorių 4 colių ekraną 1500 mAh bateriją dėka šių savybių Jums bus lengviau naudotis mėgstamomis programomis ir media.
,525,kompukai,kompukai,525,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-a-serija/samsung-galaxy-a3-sm-a300f-... Galaxy A3 SM-A300F išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy A3 telefonas su metaliniu korpusu išsiskiria moderniu prabangiu dizainu ir įspūdingu 4.5 colių qHD sAmoled ekranu. Pajuskite rankoje prabangią metalinio korpuso kokybę. Fotografuokite balso komanda ar naudodami delną – ir draugai manys kad jus visada seka asmeninis fotografas. Naujausia vaizdo aptikimo ir balso aptikimo programinė įranga perkels asmenukių darymą su Samsung Galaxy A3 į naują lygį. Su 1.2GHz keturių branduolių procesoriumi veikiantis Galaxy A3 yra ypač spartus. Be trikdžių galėsite žiūrėti filmus klausytis muzikos ir vienu metu dirbti su keliomis programomis. Su LTE ryšiu atsisiųsite duomenis kur kas greičiau už kaimynus.
,526,kompukai,kompukai,526,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-s-serija/samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9... Galaxy S3 NEO GT-I9301I išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy S3 NEO išmanusis telefonas su 4.8 colių ekranu yra truputi didesnis nei vidutinis telefonas ekranas turi HD rezoliuciją kuri užtikrina aukštą vaizdų kokybę ir detalumą. Qualcomm keturių branduolių procesorius ir 1.5 GB operatyvioji atmintis gali vienu metu atlikti kelis darbus Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis telefoną pritaikyti ne tik įmantriausiems poreikiams bet ir suteiks galimybę mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir žaidimais o 8.0 mln. taškų kamera kokybiškai įamžins svarbiausias akimirkas. Telefonas su 4.8 įstrižainės ekranu ir viena SIM kortele.

Daugiau skelbimų