Parduoda pigiau: Samsung Galaxy S4 Value Edition GT-I9515 išmanusis telefonas - nemokamas skelbimas


Samsung Galaxy S4 Value Edition GT-I9515 išmanusis telefonas

Skelbimo kategorija: Kompiuteriai, planšetės
Kaina: Sutartinė €
Miestas:
Pardavėjas:
Telefonas:
El. paštas:

Skelbimo aprašymas

Samsung Galaxy S4 apjungia galią ir patirtį tad su juo darbus atliksite greičiau ir paprasčiau! Qualcomm keturių branduolių procesorius gali vienu metu atlikti kelis darbus Android operacinė sistema su begale nemokamų programėlių leis telefoną pritaikyti ne tik įmantriausiems poreikiams bet ir suteiks galimybę mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir žaidimais o 5.0 mln. taškų kamera kokybiškai įamžins svarbiausias akimirkas. Telefonas su 5 įstrižainės ekranu ir viena SIM kortele.
,528,kompukai,kompukai,528,https://www.kompiuteriai.lt/samsung-s-serija/samsung-galaxy-s5-mini-g800... Galaxy S5 mini G800F išmanusis telefonas,82,Samsung Galaxy S5 mini yra itin plonas (91 mm) ir kompaktiškas yra atsparus prakaitui lietui skysčiams smėliui ir dulkėms. Todėl jį galite naudoti beveik bet kokiomis sąlygomis. Energijos taupymo režimas „Ultra Power Saving Mode“ palieka tik juodą ir baltą spalvas ir išjungia nereikalingas funkcijas kad telefono el. energijos sunaudojimas gerokai sumažėtų. Daugiau nebereikės bijote kad galite praleisti svarbų skambutį kai baterija baigia išsikrauti! GALAXY S5 mini pradžios klavišas turi piršto antspaudų jutiklį. Perbraukę pirštu galite atrakinti telefoną atlikti apmokėjimą per „PayPal“ ir kitus veiksmus.
,529,kompukai,kompukai,529,https://www.kompiuteriai.lt/staliniai-kompiuteriai/hewlett-packard-prode... ProDesk 800 G1 Mini stalinis kompiuteris,82,Itin mažas bet labai produktyvus kompiuteris. Ketvirtosios kartos Intel Core i5 procesorius užtikrins greitą visų užduočių atlikimą o net trijų monitorių pajungimo galimybė leis susikurti tokią darbo vietą kuri garantuos dar produktyvesnį darbų atlikimą. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema bei pridedama Windows 8 Professional licencija.
,530,kompukai,kompukai,530,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x553ma/asus-x553ma-nesiojamas-kompiuter... X553MA nešiojamas kompiuteris,82,Su keturių branduolių procesoriumi todėl kompiuteris sparčiai susidoros net ir su keliomis užduotimis vienu metu. Asus X553MA nešiojamas kompiuteris puikiai tinka kasdieninių darbų atlikimui naršymui internete ar mokslams. SonicMaster garso sistema užtikrins kokybišką garsą o tvirtas korpusas garantuos kad kompiuteris būtų patikimas ir ilgaamžis.
,531,kompukai,kompukai,531,https://www.kompiuteriai.lt/asus-x553ma/asus-x553ma-nesiojamas-kompiuter... X553MA nešiojamas kompiuteris,82,Puikus kainos ir kokybės santykis! Asus X553MA nešiojamas kompiuteris su naujos kartos dviejų branduolių Intel procesoriumi todėl puikiai tiks naršymui internete bendravimui su draugais ir kolegomis bei kasdieninių užduočių atlikimui. Trijų metų nuo durų iki durų garantija neleis abejoti kompiuterio patikimumu. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.
,532,kompukai,kompukai,532,https://www.kompiuteriai.lt/jungtys-kabeliai-stovai/apple-iphone-5c-stot... iPhone 5c stotelė,82,Skirta Apple iPhone 5c. Stotelė jungiama prie kompiuterio USB jungties todėl galėsite patogiai sinchronizuoti duomenis tarp telefono ir kompiuterio bei įkrauti Apple iPhone 5c bateriją. 3.5mm audio jungties dėka prie stotelės galima prijungti kolonėlės ir mėgautis kokybišku ir galingu garsu tiesiai iš telefono.
,533,kompukai,kompukai,533,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/acer-aspire-v3-572g-n... Aspire V3-572G nešiojamas kompiuteris,82,Penktosios kartos Intel Core i7 procesorius 8GB operatyviosios atminties ir galinga nVidia GeForce GT 840M vaizdo grafikos sistema užtikrintai atliks visus darbus bei leis pasimėgauti pramogomis Full HD raiškos ekranas užtikrins nepriekaištingą vaizko kokybę o 1.0TB talpos kietasis diskas sutalpins visą Jums svarbią informaciją.; Tai populiariausios ekrano įstrižainės nešiojamas kompiuteris. Full HD raiškos ekranas puikiai tiks mėgstantiems detalų vaizdą.Matinis ekrano paviršius leidžia išvengti akis varginančių atspindžių todėl šis kompiuteris tinkamas tiems kas jį renkasi darbui ypač darbui su teksto redagavimo programomis bei skaičių lentelėmis. Kompiuteris su Intel Core i7 procesoriumi ir dedikuota vaizdo grafikos sistema todėl jis kuo puikiausiai tinka ir patiems sudėtingiausiems darbams ir aukščiausio lygio pramogoms. Kompiuteryje esantys 8GB operatyviosios atminties užtikrins greitą ir stabilų kompiuterio veikimą. Kompiuteryje esantis 1.0TB talpos kietasis sutalpins visą Jums svarbią informaciją įskaitant didelį kiekį muzikos filmų nuotraukų ir žaidimų. Kompiuteris su optiniu įrenginiu. Kompiuteris su talpia 6 skyrių ličio jonų baterija. Kompiuteris be operacinės sitemos todėl rekomenduojama kartu su kompiuteriu įsigyti ir Windows operacinę sistemą kurią mes galėsime ir įdiegti. Šiam kompiuteriui suteikiama 3 metų nuo durų iki durų garantija. Esant garantiniam gedimui mes Jums pažadame minimalius rūpesčius! Jums tereikia susisiekti su mumis ir mes nemokamai užsakysime kurjerį kuris paims garantinę prekę ir pristatys ją mums. Sutvarkius arba pakeitus garantinę prekę nauja ji taip pat nemokamai bus pristatyta Jums.
,534,kompukai,kompukai,534,https://www.kompiuteriai.lt/nesiojami-kompiuteriai/acer-aspire-v3-112p-n... Aspire V3-112P nešiojamas kompiuteris,82,Kompaktiškas dydis mažas svoris keturių branduolių procesorius ir lietimui jautrus ekranas. Kompiuteris turi HDMI ir VGA jungtis todėl prie jo galima pajungti didelį monitorių ir patogiai dirbti biure. Tai tobulas pasirinkimas norint kad Jums svarbūs duomenys visada būtų su Jumis. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 8.1 operacinė sistema.; Tai itin kompaktiškas nešiojamas kompiuteris. Šio kompiuterio ekranas jautrus lietimui todėl kompiuterį galėsite patogiai valdyti tiesiog liečiant ekraną pirštais. Blizgus ekrano paviršius garantuoja sodresnes spalvas. Kompiuteris su Intel Pentium procesoriumi todėl yra tinkamas paprastesnių darbų atlikimui mokslui bei filmų peržiūrai. Kompiuteryje esantis 1.0TB talpos kietasis sutalpins visą Jums svarbią informaciją įskaitant didelį kiekį muzikos filmų nuotraukų ir žaidimų. Tai ypatingai lengvas nešiojamas kompiuteris. Jo svoris vos 1.29 kg todėl tai puikus pasirinkimas daug keliaujantiems asmenims. Kompiuteryje jau įdiegta Windows operacinė sistema todėl juo galėsite pradėti dirbti ar pramogauti vos tik jį įsigiję. Šiam kompiuteriui suteikiama 3 metų nuo durų iki durų garantija. Esant garantiniam gedimui mes Jums pažadame minimalius rūpesčius! Jums tereikia susisiekti su mumis ir mes nemokamai užsakysime kurjerį kuris paims garantinę prekę ir pristatys ją mums. Sutvarkius arba pakeitus garantinę prekę nauja ji taip pat nemokamai bus pristatyta Jums.
,535,kompukai,kompukai,535,https://www.kompiuteriai.lt/staliniai-kompiuteriai/hewlett-packard-elite... EliteDesk 800 G1 SFF stalinis kompiuteris,82,Mažas tačiau labai produktyvus kompiuteris. Aukštą produktyvumo lygį garantuoja ketvirtosios kartos Intel Core i5 procesoriaus bei itin spartaus SSD disko derinys. Tai itin kompaktiškas kompiuteris todėl jis neužims daug vietos ant Jūsų darbo stalo. Kompiuteryje jau įdiegta Windows 7 Professional operacinė sistema bei pridedama Windows 8 Professional licencija.
,536,kompukai,kompukai,536,https://www.kompiuteriai.lt/dell-staliniai-kompiuteriai/dell-optiplex-90... OptiPlex 9030 AIO viskas viename kompiuteris,82,Puikus pasirinkimas ieškantiems produktyvaus stilingo ir funkcionalaus kompiuterio įvairiems ofiso darbams. Šis 23 colių Full HD raiškos su lietimui jautriu ekranu pastatomas kompiuteris turi 4 kartos Intel i5 procesorių sparčią 8GB DDR3 tipo atmintinę todėl galėsite efektyviai atlikti net ir kelis darbus vienu metu. Matinis ekranas mažiau vargins akis bei apsaugos nuo veidrodžio efekto šviečiant tiesioginiams saulės spinduliams. Modelyje integruotos 4 greitos USB 3.0 (2 išorinės 2 vidinės) jungtys ir 4 USB 2.0 jungtys kurios leis prijungti visus reikalingus Jūsų darbui išorinius įrenginius. Su VGA ar HDMI jungtimi galėsite prijunti projektorių ar papildomą ekraną. Su kortelių skaitytuvu ar DVDRW įrenginiu patogiai galėsite perkelti duomenis. Windows 8.1 Pro operacinė sistema leis kompiuterį naudoti iš karto jį įsigijus. All-in-One yra puikus pasirinkimas ieškantiems modernaus ir vietą taupančio IT sprendimo.

Daugiau skelbimų