Parduoda pigiau: Džiovinti vabzdžiai-naminiai svirpliai Eurocrickets acheta domesticus, natūralaus skonio, 400ml / 1000 ml. - nemokamas skelbimas


Džiovinti vabzdžiai-naminiai svirpliai Eurocrickets acheta domesticus, natūralaus skonio, 400ml / 1000 ml.

Skelbimo kategorija: Maistas, gėrimai
Kaina: nuo 7.99 €
Miestas: Kitas
Pardavėjas:Nenurodytas
Telefonas: nenurodytas
El. paštas: nenurodytas

Skelbimo aprašymas

Džiovinti vabzdžiai, naminiai svirpliai, acheta domesticus, standartinio dydžio (18-20mm). Idealus pasirinkimas sveikos ir nemonotoniškos gyvensenos entuziastams. Džiovintų svirplių sauja idealiai ir pačiu natūraliausiu būdu praturtins monotonišką Jūsų mitybą, baltymais, būtinaisiais vitaminais ir mikroelementais.

Džiovinti svirpliai – traškus ir netikėtas atradimas virtuvės entuziastams. Kodėl? Nes 100 traškių, saulėgrąžomis bei riešutais kvepiančių gramų, telpa: 60% baltymų idealiai derančių su maistinėmis skaidulomis, Sočiosiomis Omega 3, 6, 9 rūgštimis, Vitaminais A, B12, D3, Mikroelementais: Cinku, Magniu, Kalciu.

 Džioviname standartinio dydžio, besparnius svirplius. Prieš džiovinimą, svirpliai yra kruopščiai nuplaunami, o tik tuomet termiškai apdorojami ir lėtai džiovinami, siekiant maksimaliai išlaikyti visas naudingąsias maistines savybes. Tik tokie, kruopščiai atrinkti, paruošti ir išdžiovinti svirpliai pasiekia Jūsų rankas.

Džiovinti svirpliai - vienas iš nedaugelio produktų, kuriame dera maistinės skaidulos ir gyvūlinės kilmės baltymas bei sočiosios omega rūgštys. Tinkami dalintis su Jūsų mylimais augintiniais

www.eurocrickets.com

https://eurocrickets.com/lt/e-parduotuve/dziovinti-svirpliai-dziovinti-vabzdziai/

Daugiau skelbimų