Parduoda pigiau: Nerijanos gėlių ir dekoro namai - nemokamas skelbimas


Nerijanos gėlių ir dekoro namai

Skelbimo kategorija: Renginių paslaugos
Kaina: 1 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:Nenurodytas
Telefonas: +37067882484
El. paštas: info@nerijana.lt

Skelbimo aprašymas

Pasinerkite į nepamirštamų akimirkų pasaulį!

Nerijanos gėlių ir dekoro namai

Mes siūlome:

Renginių dekoras:

Vestuvių dekoras: nuo ceremonijos iki vakarienės stalo, sukursime nepamirštamą atmosferą jūsų ypatingai dienai. Gimtadienių dekoras: teminiai gimtadieniai, vaikų gimtadieniai, suaugusiųjų vakarėliai – dekoracijos, atitinkančios jūsų viziją. Įmonių renginių dekoras: konferencijos, seminarai, verslo vakarienės – profesionalus ir stilingas dekoras, paliekantis gerą įspūdį. Kiti renginiai: krikštynos, jubiliejai, išleistuvės, privatūs vakarėliai – dekoracijos, pritaikytos prie bet kokios progos.

Indvidualių puokščių kūrimas:

Proginės puokštės: gėlės gimtadieniui, vestuvėms, jubiliejui, motinos dienai, Valentino dienai ar bet kokiai kitai progai. Kasdienės puokštės: padovanokite džiaugsmą be progos su spalvinga ir kvapnia puokšte. Puokštės pagal užsakymą: sukursime puokštę, atitinkančią jūsų individualius poreikius ir skonį.

Gėlių prenumerata:

Kas savaitę gaukite šviežių gėlių puokštę tiesiai į namus ar biurą. Pasirinkite prenumeratos planą pagal savo poreikius ir biudžetą. Gėlių prenumerata – puiki dovana bet kokiai progai.

Dekoracijų nuoma:

Nuomojame įvairias dekoracijas renginiams: vazas, žvakides, gėlių kompozicijas ir kt. Dekoracijų nuoma – patogus ir ekonomiškas sprendimas jūsų renginiui.

Nerijanos gėlių ir dekoro namai  – tai profesionalumas, kūrybiškumas ir dėmesys detalėms. Mes padėsime jums sukurti nepamirštamą atmosferą bet kokiai progai.

Facebook: Nerijanos gėlių ir dekoro namai
Instagram: nerijanosgeles
 

 

Daugiau skelbimų