Parduoda pigiau: Regos patikra ir akinių parinkimas Mato Optikoje! - nemokamas skelbimas


Regos patikra ir akinių parinkimas Mato Optikoje!

Skelbimo kategorija: Sveikata, grožis
Kaina: 1 €
Miestas: Kitas
Pardavėjas:Nenurodytas
Telefonas: 869460999
El. paštas: info@matooptika.lt

Skelbimo aprašymas

Individualiai gaminame saulės akinius su skirtingais atspalviais! Gaminame saulės akinius individualiai, o tai suteikiame galimybę į jūsų išsirinktus akinių rėmelius įstatyti akinių lęšius su tam tikru atspalviu, kurių šiuo metu turime virš 10.

Prekyboje turime vienadienių lęšių! Primename, jog Mato Optikoje galite ne tik pasigaminti akinius individualiai bei atlikti regos testą, tačiau ir įsigyti įvairių tipų lęšius, kurių kainos prasideda nuo 0,70 centų.

Akinius padedame pasirinkti pagal veido formą! Turėdami ilgametę patirtį bei žinodami, jog kiekvienas veidas skiriasi savo forma, savo klientams visada padedame išsirinkti akinius, kurie idealiai atitinka veido formą. To reikia tam, jog ne tik puikiai jaustumėtės, tačiau ir, kad akiniai idealiai priglustų prie jūsų veido suteikdami geriausias akinių savybes.

Akiniai nuo 16 eurų! Girdėdami Jūsų norus ir pageidavimus, kiekvieną savaitę papildome akinių rėmelių asortimentą, kuriame šiuo metu yra akinių rėmeliai net nuo 16 eurų. Nors ir rekomenduojame gamintis akinius individualiai po atlikto regos testo, norime priminti, jog turime ir iš anksto pagamintus akinius su dioptrijomis.

Akiniai su nesibraižančia danga! Kiekvienam savo klientui siūlome padengti akinius nesibraižančia danga. Nuo įbrėžimų apsaugoti lęšiai gaminami padengiant įprastus plastikinius arba stiklinius lęšius kietu apsauginiu sluoksniu. Ši danga yra padengiama iš abiejų lęšio pusių, taip suteikiant dar didesnį akinių atsparumą ir ilgaamžiškumą.

Laukiame Jūsų adresu Vilniaus g. 16, Švenčionys.
Telefonu (8-694) 60999
www.facebook.com/MatoOptika

Daugiau skelbimų