Parduoda pigiau: VICHY vandens parko pramogos tėčiams ir mamoms - nemokamas skelbimas


VICHY vandens parko pramogos tėčiams ir mamoms

Skelbimo kategorija: Turizmas, pramogos
Kaina: 5 €
Miestas: Kitas
Pardavėjas:Vichy
Telefonas: +37061443553
El. paštas: nenurodytas

Skelbimo aprašymas

Atšilus orams geriausias būdas atsigaivinti ir smagiai praleisti laiką – apsilankyti „Vichy" vandens parke, kuriame Jūsų laukia 4 val. trukmės nuotaikingos, puikiai atpalaiduojančios ir visiems patinkančios vandens pramogos už labai patrauklią kainą.

Tikrą atgaivą žvarbią dieną ir gerą atostogų nuotaiką Jums žada VICHY vandens parkas — tai nepakartojamų įspūdžių rojus, viliojantis visus — ir mažus, ir didelius ištisus metus. Čia kasdien Jūsų laukia svetinga bei egzotiška rojumi žemėje vadinamų Polinezijos salų aplinka ir nuotaika. Čia apsilankę dar ilgai plačiai šypsosis net ir didžiausi paniurėliai!

Taigi, pasinaudojus smagiu šios dienos pasiūlymu, Jums priklausys 4 val. truksiančios pramogos vandens atrakcionų parke ir pirtyse — tiek malonumų taps smagiu iššūkiu net ir didžiausiems vandens malonumų aistruoliams!

Šiame unikaliame pramogų parke Jūsų laukia: 9 įsimintini ir moderniausi Baltijos šalyse atrakcionai bei vandens čiuožyklos, tarp kurių — nesvarumo būklę leidžiantis patirti „Maorių klyksmas", milžiniškos bangos „Delfinų jūroje"; atsipalaiduoti viliojančios „Lavos" ir „Bora Bora" pirčių zonos; 4 sūkurinės vonios ir per visą parką vilnijanti „Kanojų upė"; egzotiški gėrimai baruose ir užkandinėje „Aloha Bistro"; suvenyrų turgus ir begalės kitų paslaugų bei nepakartojama atostogų nuotaika!

Nusprendę atsipalaiduoti, nepalikite namuose geros nuotaikos ir nepamirškite kartu pasikviesti draugų, šeimos narių bei mylimųjų — bus dar smagiau!

 

Daugiau skelbimų