Parduoda pigiau: kondicionieriai - nemokamas skelbimas


kondicionieriai

Skelbimo kategorija: Baldai, interjeras
Kaina: 1 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:sildykpigiau.lt
Telefonas: nenurodytas
El. paštas: nenurodytas

Skelbimo aprašymas

Aušinimo sistemos
Per karščius oro kondicionieriai yra būtina įranga. Lietuvoje esame gerai žinomos ir tarptautiniu mastu garsios kompanijos LAMBORGHINI partneriai ir oficialūs atstovai. Savo vartotojams siūlome ekonomiškiausius oro kondicionierius. Siekdami pateisinti gamintojo reputaciją, tiekiame tik geriausios kokybės, profesionalius ir ilgaamžius oro kondicionierius.

Vėsinimo sistemos

Kas yra oro kondicionieriai ir kaip jie veikia?

Oro kondicionieriai yra labai paklausūs visose Europos Sąjungos šalyse, įskaitant Lietuvą, tiek buityje, tiek paslaugų ar kitose srityse. Gamintojai nustatė, kad, kylant aplinkos temperatūrai, oro kondicionavimo sistemų naudojimas labiausiai išaugo gyvenamuosiuose rajonuose, tačiau jos taip pat gana plačiai paplitusios visuomeniniuose pastatuose, medicinos įstaigose ir pramonės objektuose.

Oro kondicionieriai, kaip ir bet kuri kita įranga, kuriami ne tik tam, kad geriau tenkintų klientų poreikius, bet ir tam, kad būtų kokybiškesni, patikimesni ir apskritai geresni. Toliau pateikiamos pagrindinės priežastys, dėl kurių gamintojai pakeitė, modifikavo ir patobulino ankstesnius oro kondicionierių modelius:

Reikia mažesnio energijos suvartojimo.
Mažesnė oro tarša dėl mažesnio energijos suvartojimo
Sistemos ilgaamžiškumas, arba šiuolaikinio oro kondicionieriaus sistemos tarnavimo laikas, yra iki trijų kartų ilgesnis nei ankstesnių tipų oro kondicionierių.
Draugiškumas aplinkai - šiuolaikiškesnės sistemos naudojimas neturi neigiamo poveikio aplinkai.
Šiuolaikiniai oro kondicionieriai veikia pagal labai paprastą koncepciją. Oro kondicionieriai orą šildo arba vėsina, drėkina arba džiovina, valo, dezinfekuoja arba jonizuoja. Arba gali būti palaikomos tik mikroklimato sąlygos, kad oras būtų iš dalies kondicionuojamas (temperatūra ir drėgmė).

Oro kondicionavimo sistemos dažnai yra pritaikomos ir veikia automatiškai, iš anksto užprogramavus atitinkamus nustatymus ir funkcijas. Visų pirma nauji oro kondicionieriai turi vėdinimo ir šildymo funkcijas. Taigi, tinkamai pasirinkus oro kondicionierių, jūsų namų atmosfera tikrai bus malonesnė ir jaukesnė.

https://sildykpigiau.lt/oro-kondicionieriai/

Daugiau skelbimų