Parduoda pigiau: Momentinių fotoaparatų Polaroid ir Fujifilm nuoma - nemokamas skelbimas


Momentinių fotoaparatų Polaroid ir Fujifilm nuoma

Skelbimo kategorija: Foto, optika
Kaina: 10 €
Miestas: Vilnius
Pardavėjas:Fotoistorija.lt
Telefonas: 862102070
El. paštas: vilmatas.bulaka@gmail.com

Skelbimo aprašymas

Momentinė fotografija – galimybė įdomiai ir žaismingai įamžinti savo šventės akimirkas ar tiesiog susikurti gražios dienos atminimą, vos per kelias sekundes!
Mes siūlome Jums išsinuomoti momentinus fotoaparatus Polaroid 300, Fujifilm instax 100 ir Fujifilm instax 210. Su šiais fotoaparatais nuotrauką turėsite vos po kelių sekundžių. Užteks vos vieno mygtuko paspaudimo ir Jūsų rankose jau bus puiki nuotraukytė! Nuotraukų dydis 5,6 x 8,4 cm (Polaroid 300) arba 10,4 x 8,6 cm (Fujifilm).
Fotoaparatuose telpa kasetė su 10 nuotraukų, tačiau Jūs galite daryti tiek nuotraukų, kiek norite. Kiek kasečių Jums prireiks susitarsime iš anksto, bet galutinai atsiskaitysime, kai grąžinsite fotoaparatą. Fotoaparato nuomą įtvirtinsime pasirašę nuomos sutartį, kuri garantuos, kad nuomos metu už fotoaparatą būsite atsakingi Jūs.
Fotoaparatus nuomojame Vilniuje. Savaitgaliais galimas pristatymas Alytuje ir Lazdijuose. Į kitus Lietuvos miestus fotoaparatą siunčiame per autobusų siuntas už papildomą kainą.
Momentinių fotoaparatų nuomos kainos:
1 para – 10 EUR.
savaitgalis – 15 EUR;
savaitė – 20 EUR.
1 nuotraukos kaina:
5,5 x 8,5 cm – 0,80 EUR;
11,0 x 8,5 cm – 1,0 EUR.
Nuomojantis momentinį fotoaparatą, be jokių papildomų mokesčių, siūlome kartu išsinuomoti ir žaismingų kaukių fotosesijai!
Daugiau informacijos:
www.fotoistorija.lt

Daugiau skelbimų